Celebrity Reflection's AquaSpa av Elemis

Innholdsfortegnelse:

Celebrity Reflection's AquaSpa av Elemis
Celebrity Reflection's AquaSpa av Elemis

Video: Celebrity Reflection's AquaSpa av Elemis

Video: Celebrity Reflection's AquaSpa av Elemis
Video: Alanis Morissette - Thank U (Official Video) 2024, Kan
Anonim
Celebrity Eclipse - AquaSpa
Celebrity Eclipse - AquaSpa

Cruiseskipspaet på Celebrity Reflection kalles AquaSpa og har Elemis-produkter. Spaet drives av Steiner Fritid. AquaSpa er stort og inkluderer et bredt spekter av tjenester. I tillegg til tradisjonelle spa- og salongbehandlinger, har AquaSpa mange forskjellige rom som tilbyr en interessant blanding av sanseopplevelser. Gjestene kan oppleve varmt og kaldt, vått og tørt, eller bare rolige steder å hvile og forynge.

AquaSpa har rom for massasjer, ansiktsbehandlinger og andre kroppsbehandlinger. AquaSpa inkluderer for eksempel følgende opplevelser:

  • Persian Garden
  • The Hammam
  • The Cold Room

I tillegg inkluderer AquaSpa:

  • Infrarød sauna
  • Aromatisk damprom med en blanding av varm damp og aromaterapi
  • Sensoriske dusjer med et bredt utvalg av dusjopplevelser, inkludert varme og tropiske eller arktisk-kalde. Dusjene kompletteres med beroligende lyd, lys og duft.
  • Akupunktur
  • salongtjenester
  • Treningssenter med det nyeste treningsutstyret, personlige trenere og klasser som bootcamp, spinning, yoga, pilates og Zumba

Cruise Spa Basics

Mange cruisereisende har det veldig travelt når de er hjemme,så de liker å bruke litt av cruiseferietiden til å besøke spaet og/eller treningssenteret på cruiseskipet.

Førstegangscruiser må innse at sjødager er når de fleste av deres andre cruisekamerater bestiller spa-avtaler. Hvis du virkelig ønsker å maksimere tiden i land, men også ønsker en spa-behandling, bør du vurdere å bestille online før cruiset eller den første dagen ombord. Siden alle cruiseskip har det samme problemet, vil spaene sannsynligvis tilby rabatt på mange behandlinger når skipet er i havn. Cruisereisende kan ofte få en stor rabatt hvis de er villige til å gi opp tid i land. Den andre beste tiden å planlegge en spa-behandling ombord på er tidlig om morgenen eller om kvelden når de fleste er på middag.

Cruiseskip-spa som den på Celebrity Reflection er veldig populær blant de som aldri har besøkt et spa i land. Siden cruiseskip-spaene er kjent med spa-"nybegynnere", er de et flott sted å ha din første spa-behandling. Hvis du aldri har hatt en massasje, ansiktsbehandling eller en form for foryngende kroppsbehandling, kan et spa på cruiseskip være et flott sted å tilbringe litt av cruiseferien. Det er imidlertid viktig å gjøre deg kjent med riktig spa-etikett før timen din.

Persian Garden

Persisk hage i Celebrity Reflection AquaSpa
Persisk hage i Celebrity Reflection AquaSpa

Den 883 kvadratmeter store Persiske hagen er avslapningsrommet i Celebrity Reflections AquaSpa. Den har flislagte senger som er buede og oppvarmede og er større enn rommene i Persian Garden på andreCelebrity cruiseskip. Den persiske hagen er et fantastisk avslappende og fredelig tilfluktssted som gjestene kan bruke før eller etter spabehandlingen eller som en del av en krets av sanseopplevelser som inkluderer den nærliggende infrarøde badstuen, dampbadet, kjølerommet og sensoriske dusjer.

The Hammam

Hammam på cruiseskipet Celebrity Reflection
Hammam på cruiseskipet Celebrity Reflection

Hammam er tradisjonelle tyrkiske bad som vanligvis har eksfoliering av hele kroppen og besøk til en rekke rom med varierende temperaturer. The Hammam on the Celebrity Reflection er en annen vri på denne opplevelsen siden spagjester slapper av på en oppvarmet steinplate mens de slapper av i et kjølig, stille rom.

The Cold Room

Kjølerommet i Celebrity Reflection AquaSpa
Kjølerommet i Celebrity Reflection AquaSpa

Det 52-graders kalde rommet i Celebrity Reflection AquaSpa er en sterk kontrast til den mye varmere infrarøde badstuen og aromatiske damprommene. Dette kjølerommet er designet for å stramme opp porene som ble åpnet og renset i de varme rommene.

Anbefalt: