De mest populære cruiserederiene for familier
De mest populære cruiserederiene for familier

Video: De mest populære cruiserederiene for familier

Video: De mest populære cruiserederiene for familier
Video: COSTA SMERALDA 🛳 7-Night Mediterranean【4K Unsponsored Ship Tour & Cruise Review】Worth The Money?! 2024, Kan
Anonim

Familiecruise er ofte minneverdige ferier. Cruiseskip henvender seg til alle aldre og mange tilbyr interessante og/eller lærerike aldersspesifikke barneprogrammer. Med over 60 cruiserederier og nesten 300 cruiseskip å velge mellom, er det ofte vanskelig å velge riktig cruiseselskap for cruiseferien. For de fleste familier tilbyr store cruiseskip det største utvalget av aktiviteter og gir ofte ungdomsrådgivere for å forbedre barnas minner enda mer.

Alle de store cruiserederiene (med de fleste skip over 1000 gjester) tilbyr barneprogrammer for alderen 3 til 17. Mange har også barnehager ombord for babyer.

Carnival Cruise Lines

Carnival Breeze cruiseskip
Carnival Breeze cruiseskip

Carnival Cruise Lines markedsfører seg selv som de "morsomme skipene", og cruiserederiet har en rekke familievennlige fasiliteter på sin flåteomfattende Camp Carnival. Carnival har planlagt programmer ombord for alderen 2 til 14, spesielle utflukter på land for tenåringer, og til og med barnepass (mot betaling). I tillegg til barneklubbene har Carnival-skipene mange aktiviteter ombord for familier som badeland, SkyRide og Seuss at Sea.

Celebrity Cruises

Celebrity Solstice - Celebrity Cruises' Celebrity Solstice cruiseskip
Celebrity Solstice - Celebrity Cruises' Celebrity Solstice cruiseskip

Celebrity X-Club Youth Program tilbyrfamilievennlig cruise og aktiviteter for barn i alderen 3-17. Barn kan lære mer om verden ved å utforske vitenskap og natur eller bare ha det gøy å delta i det store utvalget av aktiviteter fra talentshow til slumrefester. Celebrity tilbyr barnevakt på rommet mot en avgift. Celebrity Kid's Camp at Sea fokuserer på aktiviteter relatert til STEM, rekreasjon, kunst og kulinarisk

Costa Cruise Lines

Costa Pacifica
Costa Pacifica

Costa er den italienske avdelingen av Carnival Corporation, og skipene er designet for både europeere og nordamerikanere. Det året rundt Costa Kids-programmet tilbyr daglige aktiviteter for barn 3-17 år, og har ungdomsrådgivere. Godt valg for familier som vil at barna deres skal samhandle med de fra andre land.

Crystal Cruises

Crystal Symphony cruiseskip
Crystal Symphony cruiseskip

Crystal er en luksuslinje som tilbyr et overvåket barneprogram når en stor nok gruppe barn skal være om bord (ferier, sommerferier osv.) Besteforeldre og foreldre som foretrekker en eksklusiv linje, men som ønsker å ta sin barn (eller barnebarn) sammen kan nyte denne sofistikerte linjen. Crystal setter ikke aktivitetsplanen for ungdomsprogrammet før skipet vet alderen og antallet barn som skal seile.

Cunard Line

Queen Mary 2 av Cunard Line
Queen Mary 2 av Cunard Line

Cunard Lines Queen Mary 2, Queen Victoria og Queen Elizabeth er tre av de største cruiseskipene som flyter. De har en britisk teft for sine barneprogrammer, inkludert ekte barnesykepleiere og trente briterbarnepiker. Skipene har også et ungdomssenter.

Disney Cruise Line

Disney Fantasy cruiseskip
Disney Fantasy cruiseskip

Alle som elsker Disney World eller Disneyland vil elske Disney Cruises. Disney-figurene underholder barna på skipene, og det er mange familieaktiviteter. Som sådan er skipene mye som en temapark til sjøs, og er rettet mot familiecruising. Skipene har "It's a Small World"-barnehage for babyer og veiledede barneprogrammer året rundt for alderen 3 til tenåringer.

Holland America Line

Utsikt over Eurodam fra stranden ved Grand Turk Island
Utsikt over Eurodam fra stranden ved Grand Turk Island

Holland America's Club HAL tilbyr barneprogrammer med tilsyn året rundt for alderen 5–12 år. Noen av Holland America-skipene har programmer for alderen tre til sytten. Skipene har daglige aktiviteter og en "bare for barn" utflukt på den karibiske øya Half Moon Cay.

MSC Cruises

MSC Divina cruiseskip
MSC Divina cruiseskip

Det italienske cruiserederiet MSC Cruises henvender seg til familiegrupper i alle aldre og tilbyr ofte "barn seile gratis" spesi altilbud for de 11 år og under som bor sammen med foreldrene i samme lugar. Som andre familievennlige cruiserederier har skipene vannparker og andre spennende barneaktiviteter for alderen 1-17 år.

Norwegian Cruise Line

Norwegian Escape at Sea
Norwegian Escape at Sea

NCLs Kid's Crew-program har et lekerom bemannet med ungdomskoordinatorer året rundt. Aktiviteter er planlagt når skipet er til sjøs og i havn for barnalderen 3-17. Morsomme ting å gjøre for barn inkluderer dans, kunst og håndverk, skattejakt, kostymelaging og spill.

Princess Cruises

Image
Image

Princess Cruises ungdomsprogram tilbyr aldersspesifikke aktiviteter for barn 3–17. Skipene inkluderer også læringsaktiviteter om vitenskap, dyreliv og bevaring. Tenåringer vil glede seg over mange av de samme tingene de elsker hjemme – Nintendo, filmer, karaoke og gigantiske TV-er. Yngre barn vil finne mye å gjøre i ungdomssenteret. Princess har også fulltids ungdomskoordinatorer og gruppebarnevakt.

Regent Seven Seas Cruises

Regent Seven Seas Voyager i Sydney, Australia
Regent Seven Seas Voyager i Sydney, Australia

For voksne som ønsker å dele sine reiseeventyr med barna eller barnebarna, er Regents gratis Club Mariner-ungdomsprogram designet for aldersgruppene 5-8, 9-12 og 13-17 og er under oppsyn av en stab av erfarne og entusiastiske ungdomsrådgivere. Club Mariner opererer om sommeren og utvalgte ferieavganger.

Royal Caribbean International

Anthem of the Seas
Anthem of the Seas

Royal Caribbean International har store skip med non-stop aktiviteter for barn og tenåringer. Noen av skipene har de berømte klatreveggene, skøytebanene, FlowRider og ziplining. RCI-veiledet helårs ungdomsprogram, Adventure Ocean, er rettet mot barn 3 til 17 i fem aldersgrupper, men selskapet har også et barnehageprogram for alderen 3 måneder til 36 måneder. Det lover å bli både morsomt og lærerikt. Gruppebarnevakt er også tilgjengelig.

Anbefalt: