Besøksguide til Deep Creek Lake

Innholdsfortegnelse:

Besøksguide til Deep Creek Lake
Besøksguide til Deep Creek Lake

Video: Besøksguide til Deep Creek Lake

Video: Besøksguide til Deep Creek Lake
Video: Путеводитель по Дубаю | ВСЕ о Дубае 2024, Kan
Anonim
Deep Creek Lake
Deep Creek Lake

Deep Creek Lake, den største ferskvannsinnsjøen i Maryland, strekker seg 12 miles og har en overflate på 3 900 dekar med 65 miles strandlinje. Feriestedet med fire sesonger, som ligger i Garrett County, Maryland, tilbyr et bredt spekter av aktiviteter som båtliv, fiske, camping, svømming, fotturer, sykling og ridning om sommeren og ski, snowboard, snowtubing og snøscooterkjøring under vintermånedene. Deep Creek Lake er et rolig og avslappende feriemål og en av regionens best bevarte hemmeligheter.

5 grunner til å besøke

  1. Nydelig område med helårsmuligheter for friluftsliv
  2. Ferskvannsinnsjøen er flott for bading. Det er rent og forfriskende.
  3. Enkelt å komme til, og selv i høysesongen er trafikken rimelig.
  4. Temperaturene er vanligvis 10–15 grader kjøligere enn området rundt, noe som gir lindring fra varmen om sommeren, og det er mer sannsynlig at området trenger snø for vintersport om vinteren.
  5. Rimelige priser som tilbyr et bredt utvalg av overnattingssteder er tilgjengelig for mindre enn mange andre feriesteder rundt i regionen. Det er et flott sted å leie et hus for en stor familiesammenkomst.

Komme dit

Anlegget ligger bare tre timer fra Washington,D. C. metroområde og B altimore. Følg I-70 til I-68, ta avkjørsel 14 inn på rute 219 sør. Følg rute 219 i omtrent 13 miles.

Where to stay

Et bredt utvalg av overnattingssteder er tilgjengelig ved Deep Creek Lake, inkludert hoteller, moteller, Bed & Breakfast, hytter og feriehus. Byene Swanton og McHenry grenser til innsjøen. Eiendommer ved innsjøen er de dyreste å leie, men det er mange rimelige steder å bo i området. Utleieeiendommer er mest populære og tilgjengelige gjennom følgende eiendomsselskaper.

  • Deep Creek Lake Resort Vacation Rentals (Taylor-Made)
  • Taylor-Made Deep Creek Vacations
  • Railey Mountain Lake Vacations
  • Coldwell Banker Deep Creek Re alty
  • Offlake Re alty and Rentals

Wisp Resort

Wisp Resort Hotel & Conference Center er et fire-sesongs fjellresort med et skråningshotell som tilbyr ski-in/ski-out bekvemmelighet, med utsikt over bakkene og golfbanen. Vinteraktiviteter inkluderer skigåing, snøtubing og snøscooterkjøring. I de varmere månedene har Wisp en 18-hulls mesterskapsgolfbane, en fjell og dalbane (som en alpin sklie), naturskjønne stolheisturer, terrengsykling, kajakkpadling, fluefiske, pontongbåtturer og mer.

Deep Creek Lake State Park

Statsparken kan skryte av en strandlinje på 1,5 km ved Deep Creek Lake, og tilbyr camping, svømming, piknik, sjøsetting av båter, fortolkende programmer, fotturer og en rekke rekreasjonsmuligheter. Discovery Center, et anlegg på 6000 kvadratmeternaturutstillinger om skilpadder, rever, svarte bjørner og mer. Senteret har en voliere på stedet full av reddede og rehabiliterte rovfugler. Fortolkende programmer inkluderer kveldsbålprogrammer og foredrag og fotturer på natur- og kulturressursene i parken.

Anbefalt: