Topp 5 klubber i Hong Kong

Innholdsfortegnelse:

Topp 5 klubber i Hong Kong
Topp 5 klubber i Hong Kong
Anonim
Den verdensberømte nattscenen i Hong Kongs skyline med travel vanntrafikk navigerer over Victoria Harbour
Den verdensberømte nattscenen i Hong Kongs skyline med travel vanntrafikk navigerer over Victoria Harbour

Klubber i Hong Kong er noen av de beste i Asia, og enten du har lyst til å klirre i glass med folk fra sidene til Vogue eller danse til solen kommer opp, finner du et sted for deg og danseskoene dine. De fem beste Hong Kong-klubbene nedenfor er en blanding av loungelignende cocktailbarer til Ibiza-inspirerte super DJ-destinasjoner.

Før du spenner på deg høye hæler bør du være klar over at mange av klubbene i Hong Kong har en dørpolicy som ligner på Judge Dredd. Det er ofte verdt å ringe på forhånd for å prøve å få navnet ditt på gjestelisten eller i det minste komme tidlig hvis du vil komme inn.

Dragon-I

Hvis du tror på hypen, er dette Hong Kongs heteste dansegulv; hvis du ikke gjør det, er det her klubbgjengere med mer penger enn fornuft kommer til å kaste bort dem – og du vil høre begge meningene i Hong Kong. Plassert over festdistriktet Lan Kwai Fong, er interiøret en skarp, designersammensmelting av asiatiske og New York-påvirkninger, for eksempel bortgjemte sitteplasser i messestil og forførende lanternebelysning. Selv om det er verdt å påpeke at klubben har en bisarr policy om å holde levende fugler i bur i hele klubben; PETA har påpekt at lysene og høy musikk gjør øvelsen grusom mot fuglene, men Dragon-Inekter å gi seg. Hvis du planlegger et besøk, sørg for å planlegge på forhånd og komme deg på den uber-eksklusive gjestelisten.

FINDS

Funnet i de luksuriøse omgivelsene til Luxe Manor i Tsim Sha Tsui FINDS tiltrekker seg et mer modent publikum som klarer å være hipt uten å måtte skilte med det. Det skandinaviske temaet betyr et diskret design med enkle treslag, rene linjer og lyse farger. FINDS har topp-DJ-er i helgen, selv om vekten her er på sosi alt samvær, som blir hjulpet av ekspertmixede cocktailer.

M1NT

Blant de mange eksklusive klubbene i byen M1NT er uten tvil kongen, med en dørpolitikk som er strengere enn frimurerne. Denne medlemsklubben er inspirert av originalen i London, og hvis du ønsker å bli med må du ta opp en del av bankkontoen din i sveitsisk størrelse. M1NT har imidlertid netter som er åpne for ikke-medlemmer. Selve klubben er et palass, med en 32 000 krystalllysekrone, Damien Hirst-malerier og levende haier i et akvarium. Mens gjestelisten lyder som line-upen på Madame Tussauds.

Dusk Till Dawn

Hvis du er lei av å ha beltet og skoene hånet av Robocops på de fleste av Hong Kongs klubber, er Dusk till Dawn en bit av dun og skitten moro. Fullpakket i helgene med lokalbefolkningen, expats og flybesetninger som stopper, blir hele baren forvandlet til ett stort dansegulv mens publikum vrir seg rundt til fantastiske filippinske band. Forvent U2, Black Eyed Peas og andre topphits fra de siste tjue årene.

Volar

Hvis du er mer interessertinnen musikk enn slående påfugl-positurer, kan Volar skryte av noen av de beste DJ-ene i bransjen, både hjemmehørende og importerte. Dette tiltrekker seg på sin side et publikum som er dedikert til å danse til de faller ned. Den buede underjordiske kjelleren gir et atmosfærisk, men svett dansegulv, med folkemengdene som hoper seg inn etter kl. 12. Dørpolitikken er streng, men ikke drastisk, og så lenge du ankommer tidlig nok, vil du finne deg selv å støte albuene med sjeikene og kjendisene Volar tiltrekker.

Anbefalt: