Talking Stick Resort Arena sitteoversikt for Phoenix Suns

Innholdsfortegnelse:

Talking Stick Resort Arena sitteoversikt for Phoenix Suns
Talking Stick Resort Arena sitteoversikt for Phoenix Suns

Video: Talking Stick Resort Arena sitteoversikt for Phoenix Suns

Video: Talking Stick Resort Arena sitteoversikt for Phoenix Suns
Video: The Shocking Truth about Non-Human UFOs: John Greenewald Reveals All 2024, Kan
Anonim
Image
Image

Om Arena

Image
Image

The Talking Stick Resort Arena (tidligere kjent som US Airways Center og før det America West Arena) ligger i sentrum av Phoenix ved 301 W. Jefferson. Phoenix Suns og Phoenix Mercury profesjonelle basketballag spiller på Talking Stick Resort Arena. Arizona Rattlers spiller også arenafotball på Talking Stick Resort Arena, og mange konserter, arrangementer og familieforestillinger holdes der. For konserter er scenen norm alt plassert på nordsiden av gulvet, og det legges til flere seter på gulvet i midten. Bilkontoret på Talking Stick Resort Arena er på samme sted inne i hovedhuset inngang. Kjøp av billetter i billettkontoret kan redusere billettprisene med beløpet til noen av servicegebyrene som vurderes av online billettselgere. Du kan komme til Talking Stick Resort Arena Box Office med Valley Metro Rail.

The Talking Stick Resort Arena fullførte et stort utvidelses- og forbedringsprosjekt på USD 70 millioner i 2004. Utendørs billettkontoret er nå innelukket inne i den nye 14 000 kvadratmeter store Casino Arizona Pavilion, og fungerer som en storslått inngang fremhevet av en 12 × 20 fot videovegg. På østsiden er Dos Equis Beer Garden et fleksibelt utendørs underholdningssted dekket av en fotballBaldakin i feltlengde med toppmoderne lyd- og videoprojeksjonssystemer, samt det stilige Dos Equis Beer Garden-barområdet og fasiliteter som fungerer som TV-studiofasiliteter for Suns-sendinger og en scene for musikkarrangementer. 87 luksussuiter og seks festsuiter er plassert på to mellomromshaller. Det er en tilknyttet garasje med 900 plasser i tillegg til en garasje med 1 500 plasser ved siden av arenaen.

Viktig informasjon

Vanlige åpningstider:

mandag til fredag kl. 10.00 til 17.00

Åpningstider for sommer: mandag til torsdag kl. 10.00 til 17.00

fredag kl. 10.00 til 15:00. (hvis ingen helgearrangementer)

fredag kl. 10.00 til 17.00. (hvis helgearrangementer)Kassa er også vanligvis åpen under arrangementer.

Alle konfigurasjoner for sitteplasser, inkludert konserter og sportsbegivenheter, finnes på den offisielle siden for Talking Stick Arena.

Anbefalt: