The Best Neighborhood Christmas Lights in St. Louis
The Best Neighborhood Christmas Lights in St. Louis

Video: The Best Neighborhood Christmas Lights in St. Louis

Video: The Best Neighborhood Christmas Lights in St. Louis
Video: The Best Free Christmas Lights in St. Louis Missouri ☆ Candy Cane Lane, Holiday Light Hopping & More 2024, Kan
Anonim
Anheuser Busch julelys
Anheuser Busch julelys

I løpet av ferien vil du se fantastiske julelys over hele St. Louis-området. De store kommersielle utstillingene, som Winter Wonderland og Celebration of Lights, er spesielle tradisjoner. Men det er også hyggelig å sjekke ut bydeler som skinner av ferieglede. Her er noen av de beste nabolagene og husene for julelys i St. Louis-området.

Candy Cane Lane, South St. Louis

6500-blokken Murdoch sør i St. Louis er kjent som Candy Cane Lane. Nesten hvert hus er opplyst med fargerike dekorasjoner. Det er også lys viklet rundt trærne og hengende høyt over gaten. Blokken ligger i St. Louis Hills-området mellom Ted Drewes og Francis Park. Flere andre gater i St. Louis Hills er også pent innredet, så kjør litt rundt og se hva du finner.

Never Enough Lights, St. Charles County

Never Enough Lights er en visning på 607 Calamar Court i Dardenne Prairie i St. Charles County. Det er et laserlysshow og 80 000 lys satt til musikk. Still inn bilradioen til 107.1 FM for å høre musikken. Det årlige showet går søndag til torsdag fra kl. 17.00 til 22.00. og fredag og lørdag fra kl. 17.00 til 23.00. i desember. Det er gratis, men donasjoner godtas forHope Ministries Food Pantry.

Dan's Emerald Forest, Overland

Hvis du liker tog, så vel som lys, ta turen til 8851 Windom Avenue i Overland for Dan's Emerald Forest i hele desember. Denne imponerende hjemmeskjermen inkluderer massevis av blinkende lys og kjørende miniatyrtog, sammen med feriedekor. Togene går (i godt vær) onsdag og torsdag fra 17.30 til 21.00, med utvidede åpningstider til 22.00, fredag og lørdag. Showet går daglig i ukene med jul og nyttår.

Geoff's Christmas Lights and Garden Railroad, St. Louis County

Du finner også tog og lys på Geoff's Christmas Lights and Garden Railroad på 1337 McKinley Avenue i St. Louis County. Den inkluderer mer enn 120 000 lys satt til musikk. Still inn bilradioen til 89,5 FM for å høre musikken. Showet er på i desember fra søndag til torsdag fra kl. 17.00 til 22.00. og fredag og lørdag fra kl. til midnatt. Donasjoner av hermetikk og kontanter godtas for Backstoppers.

401 Chadwyck Drive, Glen Carbon

I Metro East, ta kjøreturen til 401 Chadwyck Drive i Glen Carbon, Illinois. Huseieren har pyntet huset sitt med mer enn 33 000 lys. Det er også et 30-minutters lasershow satt til musikk. Donasjoner godtas for Toys for Tots.

Anheuser-Busch Brewery, South St. Louis

Anheuser-Busch Brewery sør i St. Louis drar full nytte av sine historiske omgivelser med en vakker visning av ferielys. Ta en spasertur eller kjør gjennom campus torsdag til søndag fra nov.16 til og med 30. desember 2017, mellom kl. 17.00 og 22.00. Du kan ikke ta en spasertur på Thanksgiving, julaften eller juledag, men lysene vil være på hver kveld. Bryggeriet, et landemerke i St. Louis, ligger like sør for sentrum.

Anbefalt: