Hvordan pakke lett for enkel reise

Innholdsfortegnelse:

Hvordan pakke lett for enkel reise
Hvordan pakke lett for enkel reise

Video: Hvordan pakke lett for enkel reise

Video: Hvordan pakke lett for enkel reise
Video: Hvordan pakke klærne smart før reise 2024, April
Anonim
jente med håndbagasjesekk
jente med håndbagasjesekk

Overpakking er den enkleste måten å hindre deg selv i å nyte turen. Med en overfylt ryggsekk som hindrer deg fra å stå oppreist, vil du dra deg selv fra vandrerhjem til herberge og ønske at du var hvor som helst enn å reise.

Nøkkelen til å gjøre reisene dine så enkle som mulig er derfor å pakke lett! Slik gjør du det.

Hvordan pakke mindre

Ditt første skritt er å legge ut hver eneste gjenstand du tror du må ha med på reisen. Legg deretter halvparten bort. Tving deg selv til å være hensynsløs! Prøv denne testen: legg små gjenstander i lommene på klærne du har på deg - ville du fortsatt ha det hvis du måtte bære det på kroppen?

En annen nyttig måte å kutte ned på det du har med deg, er å lage en prøvepakke. Fyll sekken med alt du vil ha med deg og gå en tur med den på. Du kan komme hjem og umiddelbart finne det mye lettere å kutte ned på det du vil bære.

Husk at du kan kjøpe praktisk t alt alt du vil ha med deg mens du er der ute, så hvis du savner noe for mye, bør du kunne bytte det ut mens du reiser uten mye bryderi.

Pakkeplasstips

Det er mange måter å holde ryggsekken fri på som ikke involvererkaste ut det meste du vil ha i den. Noe så enkelt som å fylle skoene og undertøyet kan frigjøre overraskende mye plass i ryggsekken!

Rull klærne dine

Rulleklær du ikke vil krølle i vesken. Bruk pakkekuber eller vakuumforseglede plassbesparende poser for å holde vesken organisert og spare plass

Keep Toiletries Tiny

  • Kjøp prøvestørrelse tannkremtuber og deodorant for å spare plass og vekt.
  • Oppbevar små hotellsåper for reisebruk, og bær dem deretter i en liten plastpose for å forhindre at de kommer over klærne dine.
  • Hent en solid sjampo- og balsambar fra LUSH - de varer i flere måneder og tar så lite plass i sekken!

Pakk riktig bag

For virkelig å reise lett, sørg for at du har den perfekte vesken eller ryggsekken med tonnevis av rom, slik at du kan få kameraet, klærne, guidebøker og alle nødvendigheter i én veske, helst håndbagasje, slik at du ikke trenger det vent på en innsjekket bag på flyplasser - det er lettere å slenge på busser og tog også. Hvis du trenger en større ryggsekk for en lang tur, kan du enten bruke ryggsekkens zip off-dagsekk som håndbagasje, hvis den har en, eller kjøpe en dagsekk, både til flyet og for å gå i gatene på destinasjonen.

Vesker med størrelse for håndbagasje vil også passe i de fleste skap på herberger, slik at du kan låse opp alle verdisakene dine når du drar ut på oppdagelsesferd, i stedet for bare de dyrere varene.

Tips: Gjeldende bæreveskestørrelse: hold den på eller under 22x9x15,eller sjekk flyselskapets regler før du bestiller billett hvis du er bekymret. Størrelsene varierer fra flyselskap til flyselskap.

Leave a Little Room

Til slutt, la det være plass i vesken til suvenirer. Når det gjelder klær, kan du bare bruke den på flyreisen hjem hvis du ikke får plass i ryggsekken!

Hvis du heller vil ha noe annet å huske reisemålet ditt ved, sørg for at du har litt plass i sekken, slik at du ikke trenger å angre på å måtte legge den bak deg.

Anbefalt: