Tre mobilapper du trenger for trygge reiser

Innholdsfortegnelse:

Tre mobilapper du trenger for trygge reiser
Tre mobilapper du trenger for trygge reiser

Video: Tre mobilapper du trenger for trygge reiser

Video: Tre mobilapper du trenger for trygge reiser
Video: Возведение перегородок санузла из блоков. Все этапы. #4 2024, Kan
Anonim
Smarttelefonen din kan være en livline i et fremmed land - ikke bare som en måte å ringe folk på, men også med smarttelefonapper!
Smarttelefonen din kan være en livline i et fremmed land - ikke bare som en måte å ringe folk på, men også med smarttelefonapper!

Med de stadige forbedringene innen mobilteknologi har reisende mange flere måter å samhandle med verden på fra håndflatene. Ved å trykke på noen få knapper på en skjerm kan internasjonale flygeblad holde tritt med sine kjære, svare på viktige e-postmeldinger og til og med reservere middag. Enda viktigere, en smarttelefon kan også være en redningsplanke i tilfelle en reisenødsituasjon.

Ingen ønsker å tenke på de verste tilfellene under sine internasjonale reiser. I tilfelle noe skulle skje, kan en smarttelefon være ditt første kontaktpunkt for å få hjelp fra lokale myndigheter, den lokale ambassaden eller til og med et reiseforsikringsselskap. Før du går ombord på et annet internasjon alt fly, sørg for å laste ned disse appene for tryggere reiser.

Safer Travel av Caroline's Rainbow Foundation

Uten tvil en av de viktigere appene som bidrar til å holde reisende trygge, Safer Travel-appen er en gratis nedlasting som tilbyr nedlastbare guidebøker og kart for større byer rundt om i verden, med anbefalinger om hvor du bør unngå mens du reiser. Det som gjør denne appen uvurderlig er at den ikke er avhengig av internasjonalroaming data til jobb. Etter at en reisende har lastet ned en byguide, vil den være tilgjengelig for dem on- og off-line på forespørsel.

I tillegg til lokale guidebøker og kart som lastes ned direkte til telefonen din, tilbyr Safer Travel-appen også nyttig kontaktinformasjon ved å trykke på en knapp. Reisende kan få tilgang til nødnumre for deres plassering, finne ut hvor sykehus er, finne nærmeste ambassade eller til og med finne nærmeste turistkontor. Når det gjelder sikkerhetsplanlegging før turen og råd som ikke skader lommeboken din, er smarttelefonappen Safer Travel den komplette pakken.

TripLingo av TripLingo, LLC

Før de tar en internasjonal reise, kan mange reisende jobbe for å lære så mye av det lokale språket i destinasjonslandet som mulig. Imidlertid kan det være en vanskelig oppgave å forstå alle nyanser av et språk, og nye språkelever er tilbøyelige til å glemme sine beste ferdigheter i et kritisk øyeblikk. Det er her TripLingo reisesmarttelefon-appen kommer til unnsetning: umiddelbare grunnleggende språkkunnskaper for selv de grønneste reisende.

I likhet med Safer Travel-appen lar TripLingo reisende laste ned all språkinformasjonen de måtte trenge til smarttelefonene sine før de reiser. Gjennom applikasjonen kan reisende oversette ord og setninger gjennom tekst, og si spørsmålet sitt i telefonen for å få en direkte oversettelse. I verste fall kan reisende også betale en nominell avgift for å koble til en direkteoversetter via wi-fi for å bygge bro over språkgapet. Som et resultat hjelper TripLingo-appen folk med å kommunisere mereffektivt med lokalbefolkningen på deres morsmål. Selv om noen sanntidsoversettelser og tilkobling til en direkteoversetter kan kreve noe databruk, kan tilleggskostnaden som betales for denne smarttelefonreiseappen være absolutt verdt det når reisende når slutten av språkbarrieren og desperat trenger hjelp.

Smartere reiser av det amerikanske utenriksdepartementet

For reisende som ringer til USA og drar til utlandet ofte, er Smarter Travel-appen fra det amerikanske utenriksdepartementet en nesten nødvendig nedlasting. Denne reiseappen for smarttelefoner lar moderne eventyrere finne fakta og tollinformasjon fra nesten alle land rundt om i verden, samtidig som den leverer verdifull informasjon hver reisende trenger å vite før de går om bord på sitt neste fly. I tillegg til destinasjonsfakta, leverer appen også reiseadvarsler og varsler gjennom push-varsler. Hvis det er problemer i verden, vil Smarter Travel-appen gi reisende beskjed.

En av de viktigste funksjonene til Smarter Travel-appen er å la reisende melde seg på STEP - Smart Travel Enrollment Program. Dette gratisprogrammet registrerer automatisk reisende med den lokale amerikanske ambassaden eller konsulatet i landet de besøker, slik at konsulatet kan få kontakt med reisende i tilfelle en nødsituasjon. Selv om denne appen tilbyr flotte funksjoner, må data slås på for å få tilgang til full funksjonalitet.

Reisende pakker musikk og filmer på smarttelefonen, men bør ikke glemme å laste ned smarttelefon-apper for tryggere reiser også. Nårreisende laster ned de riktige reiseappene for smarttelefoner, de kan hjelpe seg selv å reise så smidig som mulig.

Anbefalt: