Beste all-inclusive-feriesteder for familier
Beste all-inclusive-feriesteder for familier

Video: Beste all-inclusive-feriesteder for familier

Video: Beste all-inclusive-feriesteder for familier
Video: Top 10 Best All Inclusive Resorts & Luxury Hotels For Families In Cancun - Mexico 2024, Kan
Anonim
Svømmebasseng på Velas Vallarta Resort Hotel, Puerto Vallarta, Mexico
Svømmebasseng på Velas Vallarta Resort Hotel, Puerto Vallarta, Mexico

Foreldre elsker all-inclusive-feriesteder fordi de gjør livet enkelt. Det er praktisk å vite hva en ferie vil koste på forhånd uten å føle at du blir nikkel og dimmer under oppholdet. I mellomtiden er det vanligvis rikelig med aktiviteter og barneklubber for å holde barna underholdt. I tillegg har mange av restaurantene barnemenyer - mens de voksne kan unne seg bunnløse drinker. All-inclusive-feriesteder er mange i Mexico og Karibia, men det er også gode valg i USA.

Amerikas beste all-inclusive-feriesteder

Det er en myte at du må reise til Karibien eller Mexico for å finne et fantastisk all-inclusive-feriested. Faktisk er noen av de beste all-inclusive-feriestedene i din egen bakgård - du trenger ikke pass. De beste amerikanske all-inclusive-hotellene inkluderer Vista Verde Guest Ranch i Colorado, Lodge på Little St. Simons Island i Georgia, Mohonk Mountain House i delstaten New York og Grand Hotel på Mackinac Island i Michigan.

All-inclusive-kjeder i Mexico og Karibia

Ser du etter en all-inclusive ferie i solen? Karibien og Mexico er fulle av all-inclusive-feriesteder som passer for alle aldre. Det er barnevennlige kjeder kjent for sineG-rangert fokus, fra familieovernatting til barneprogrammer.

Club Med Cancun Yucatan i Mexico og Iberostar Punta Cana i Den dominikanske republikk er to topp alternativer.

Alt-inclusive-feriesteder i Karibien

Al-inclusive-feriesteder i Karibia er ekstremt populære blant familier som elsker de vakre strendene, fantastiske bassengkompleksene og over-the-top-aktiviteter, som trapes, kunst- og håndverksprogrammer, vannsport og mer.

St. Lucia's 85-acre Coconut Bay Resort har for eksempel et badeland med to sklier og en lazy river for barna, samt et basseng og salong kun for voksne for foreldrene.

På Jamaica tar Franklyn D. Resort " alt inkludert" et skritt videre: hver familie har sin egen "feriebarnepike" under oppholdet. Andre familievennlige funksjoner på FDR inkluderer store suiter, en barneklubb, en 100 fot lang vannsklie og dykking for alderen 10 år og oppover.

Al-inclusive-feriesteder i Mexico

Med sine fristende lave priser og ulike fasiliteter, er Mexicos all-inclusive strandresorter en favoritt for familieferier. På din neste tur sør for grensen kan du bestille noen netter på Grand Velas Riviera Maya Resort eller Beach Palace Cancun.

Destinasjonene trenger ikke å være enorme. Et mindre og roligere feriested, AZUL Beach Resort Riviera Maya er et avslappet alternativ som fortsatt tilbyr flotte rom og rekreasjon for familier. Rommene har plass til opptil tre barn og har eksklusive fasiliteter, inkludert boblebad. Deres Nickelodeon Playhouse, med mange av favorittenekarakterer, er et stort trekkplaster for familier med små barn.

Al-inclusive-feriesteder på Riviera Maya

Med sine sukkerholdige hvite sandstrender, historiske ruiner, enestående snorkling og ubøyelig solskinn er Riviera Maya en magnet for familier. Riviera Maya, en strekning med strandbyer sør for Cancun, tilbyr mange barnevennlige all-inclusive-feriesteder med utmerkede barneaktiviteter. Ikke gå glipp av Grand Palladium Riviera Resort & Spa eller Sandos Caracol Eco Resort.

Club Med All-Inclusive Resorts

Club Méditerranée, bedre kjent som Club Med, er et fransk merke med førsteklasses feriesteder med alt inkludert som finnes på vakre steder rundt om i verden. Selv om noen Club Med-resorts kun er for voksne, er det mange som ønsker yngre publikum velkommen og har et bredt spekter av aktiviteter for hele familien. Club Med Punta Cana i Den dominikanske republikk og Club Med Columbus Isle på Bahamas er begge verdt et besøk.

Lommebokvennlig alt inkludert i Mexico og Karibia

Hvis du leter etter et rimelig all-inclusive-feriested i Karibien eller Mexico, ikke bekymre deg, de er ikke så vanskelige å finne. De beste budsjettoppholdene er Divi Village Golf & Beach Resort på Aruba og Viva Wyndham Tangerine i Den dominikanske republikk.

All-inclusive-ferier i Europa

Kombiner en familietur til Europa med rimelige hoteller med alt inkludert. Alternativene varierer fra strandferiesteder ved Middelhavet til cruise med nesten alt inkludert og familieeventyrturer.

Det trenger ikke være et opphold på stranden heller. Tilen vinterferie, hva med en ferie med alt inkludert på et Club Med-resort i Alpene der én pris inkluderer overnatting, måltider, ski- og snowboardinstruksjoner, barneprogrammer og underholdning.

Anbefalt: