10 Billige ting å gjøre i London for £10 eller mindre
10 Billige ting å gjøre i London for £10 eller mindre

Video: 10 Billige ting å gjøre i London for £10 eller mindre

Video: 10 Billige ting å gjøre i London for £10 eller mindre
Video: Topp 10 matvarer som kan ØDELEGGE HELSEN din 2024, Kan
Anonim

Du trenger ikke bruke en formue for å ha det gøy i London. Utover byens 5-stjerners hoteller, designerbutikker og bare for medlemmer, er det nok av rimelige aktiviteter for å fylle dagene uten å tømme lommeboken. Og hvis du trodde operabilletter, champagne og ettermiddagste var forbudt for personer med et beskjedent budsjett, les videre for tips om hvor du kan bruke pengene dine klokt.

Ride an Urban Cable Car

Emirates Air Line (Londons taubane), Themsen, Millennium Dome og, i bakgrunnen, Canary Wharf
Emirates Air Line (Londons taubane), Themsen, Millennium Dome og, i bakgrunnen, Canary Wharf

En av de kuleste måtene å komme seg fra A til B i London på er via Emirates Air Line, en urban taubane som krysser Themsen mellom Royal Victoria og North Greenwich. Den milde 1 km lange reisen gir god tid til å se lokale landemerker, inkludert Canary Wharf, O2 Arena og Olympiastadion fra 90 meter opp.

Kostnad: £3,50 voksne, £1,70 barn 5 til 15 år (hvis du betaler med et Oyster-kort); £4,40 voksne/£2,30 barn (hvis du betaler med kontanter/kort); barn under 5 år reiser gratis med en voksen som betaler.

Enjoy a Night at the Opera

The Royal Opera House, COVENT GARDEN, LONDON, London, England
The Royal Opera House, COVENT GARDEN, LONDON, London, England

Mens de beste setene ved Royal Opera House koster £175, kan du få billetter til utvalgte forestillinger fra£5. Høyt oppe i amfiet er Upper Slips-setene det billigste alternativet. Utsikten kan være noe begrenset fra disse polstrede benkene, men du vil fortsatt kunne se scenen og høre sopranen slå de høye tonene.

Kostnad: Fra £5

Unn deg ettermiddagste

Image
Image

Byens beste ettermiddagste serveres på Fan Museum i Greenwich. For bare £8 kan du unne deg scones toppet med krem og syltetøy, et utvalg kaker og te eller kaffe, alt servert i det vakre oransjeriet. Det lyse rommet er dekorert med detaljerte veggmalerier og har utsikt over en hemmelig hage i japansk stil.

Kostnad: £8 (inngang til museet er £4 for voksne og gratis for barn under 7 år).

Merk: En walk-in-tjeneste opererer på fredager og lørdager. Bordbestilling kan gjøres på tirsdager og søndager.

Se Tower of London for £1

SEREMONI AV NØKLER TOWER OF LONDON, Tower Bridge, London, London, England
SEREMONI AV NØKLER TOWER OF LONDON, Tower Bridge, London, London, England

En tur til Tower of London koster vanligvis £25, men du kan kjøpe en billett for å se den eldgamle Ceremony of the Keys-tradisjonen på eiendommen til palasset for bare £1. Dette nattlige ritualet er den tradisjonelle låsingen av tårnet av Chief Yeoman Warder. Rundt 40-50 besøkende har lov til å se seremonien hver kveld nøyaktig klokken 21.52. Billetter må bestilles online på forhånd. Fotografering er ikke tillatt under arrangementet.

Kostnad: £1

Ta en båttur på Themsen

Image
Image

Skyt denbris på dekket til en av Londons Thames Clippers, en flåte av elvebåter som tilbyr raske forbindelser mellom vest (Putney) og øst (Woolwich) London. Tjenestene går fra kl. 06.00 på hverdager da båtene ferger pendlere til jobb. Unngå morgenrushet og ta en rolig seiltur langs Themsen for å se de beste severdighetene ved elven, inkludert Big Ben, London Eye, St Paul's Cathedral og Tower of London.

Kostnad: £7,20 voksne, £3,60 barn 5 til 15 år; barn under 5 år reiser gratis med en voksen som betaler.

Se en fotballkamp

Dulwich Hamlet
Dulwich Hamlet

Premiership-fotballbilletter er dyre og vanskelige å få tak i i London, så vurder å forkjempe en av byens ikke-ligalag i stedet, hvor du vil se spillere utøve magien sin på banen fra frontlinjen. Lag som Dulwich Hamlet FC og Clapton FC tilbyr en rimelig fotballløsning med billetter for £10 eller mindre.

Kostnad: Clapton FC £6 voksne, £1 barn under 16 år; Dulwich Hamlet £10 voksne, £4 barn 13 til 19, barn under 13 gratis

Spis på fransk mat

Brasserie Zedel
Brasserie Zedel

Brasserie Zedel, nær Piccadilly Circus, er en storslått bistro i parisisk stil med en livlig atmosfære og en budsjettvennlig meny. Den fastprisede to-retters avtalen er en tyveri til £9,75 og er tilgjengelig fra 11:30 til midnatt. Spis på klassiske franske retter som steak frites og cassoulet.

Kostnad: £9,75

Tee Off in a London Park

Image
Image

Battersea Park blir ofte oversett til fordel for parkerpå nordsiden av elven, men dette vakre stedet i Sør-London er hjemmet til en båtinnsjø, en pagode, et kunstgalleri og en morsom pitch and putt-bane. Øv på svingen og fyll bensin med en vedfyrt pizza i klubbhuset.

Kostnad: £9 voksne, £7 barn under 15

Sip Bubbly på Europas lengste champagnebar

Searcys St Pancras
Searcys St Pancras

Med sin 98 meter lange bar og røde skinnboder opplyst av art deco-lamper, fremkaller Searcys Champagne Bar på St Pancras Station reisens gullalder. Bestill et glass av husets champagne og nyt et sted for å se på folk; baren har utsikt over Eurostar-togterminalen.

Kostnad: Fra £9,50

Tur en East End Music Hall

Image
Image

Den eldste bevarte musikkhallen i verden, Wilton's i øst-London, er nå et sted for atmosfærisk kunst. Bli med på en guidet historietur for å finne ut alt om dens interessante historie, fra dens opprinnelige inkarnasjon som et ølhus som tjente velstående kjøpmenn til perioden der den ble tjent som en metodistkirke. Avslutt med en drink i den intime Mahogany Bar. Hold øynene åpne på arrangementssiden for gratis workshops og aktiviteter.

Kostnad: £6

Anbefalt: