Desember i Florida: Vær- og begivenhetsguide

Innholdsfortegnelse:

Desember i Florida: Vær- og begivenhetsguide
Desember i Florida: Vær- og begivenhetsguide

Video: Desember i Florida: Vær- og begivenhetsguide

Video: Desember i Florida: Vær- og begivenhetsguide
Video: They Abandoned their Parents House ~ Home of an American Farming Family! 2024, Kan
Anonim
Julelys i Miami Beach
Julelys i Miami Beach

Hvis du planlegger en tur til Florida i desember måned, er det mye fint vær for å nyte alle arrangementene, aktivitetene og attraksjonene som er tilgjengelige for turister og innbyggere i denne høytiden.

Utforsk den følgende guiden for å finne ut mer om desemberværet i Florida, hva du skal pakke til reisen din, og mengden av begivenheter som skjer i løpet av denne festlige måneden i Sunshine State.

Sesonginformasjon

Husk at det blir ganske folksomt i Florida rundt ferietiden, så sørg for å planlegge aktiviteter i forkant og ha måltidsreservasjoner klar. Jul til og med nyttårsdag i Disney World er den mest overfylte, mens uken etter Thanksgiving gjennom uken før jul er minst overfylt, og dette gjelder generelt sett også for de fleste andre attraksjoner som Universal Orlando.

Desembervær i Florida

Floridas milde klima strekker seg inn i vinteren, men det er større sjanse for kalde temperaturer mot midten til slutten av måneden i Nord- og Sentral-Florida. Gjennomsnittstemperaturer er oppført nedenfor, og hvis du leter etter mer spesifikk informasjon om disse populære Florida-destinasjonene, sjekk disse lenkene for å se hva som er i vente gjennom året og mer spesifikkhva du skal pakke.

  • Daytona Beach: Høy 70 grader F, lav 50 grader F
  • Fort Myers: Høy 76 grader F, Lav 55 grader F
  • Jacksonville: Høy 67 grader F, Lav 43 grader F
  • Key West: Høy 77 grader F, lav 67 grader F
  • Miami: Høy 77 grader F, Lav 62 grader F
  • Orlando: Høy 73 grader F, Lav 51 grader F
  • Panama City: Høy 64 grader F, Lav 40 grader F
  • Pensacola: Høy 63 grader F, Lav 45 grader F
  • Tallahassee: Høy 66 grader F, lav 40 grader F
  • Tampa: Høy 72 grader F, Lav 52 grader F
  • West Palm Beach: Høy 76 grader F, lav 59 grader F

Vanntemperaturen for Mexicogulfen (vestkysten) varierer fra midten til høye 60-tallet, og vannet i Atlanterhavet (østkysten) er flere grader kjøligere; i tillegg er strendene i sør alltid flere grader varmere enn de i Nord-Florida.

Hva skal pakkes

Det kan være lurt å velge lange ermer, bukser og en lett til tung jakke for kvelden, men ellers er vanlige fritidsklær på feriestedet passende, som inkluderer shorts hvis du tåler kjøligere temperaturer godt. Ikke glem de komfortable skoene for milene du skal gå hvis du besøker fornøyelsesparkene.

Du er kanskje ikke klar over at solkrem er en nødvendighet året rundt i Florida. Solen kan være intens nok til å brenne selv i desember, og du bør også ta med en badedrakt, for selv om vannet er for kaldt, er soling ikke nødvendigvis utelukket.

Desember-arrangementer i Florida

desemberi Florida er full av morsomme familievennlige aktiviteter og mye ferieglede. Hvis du planlegger å bo i Orlando-området, vil du oppdage at alle fornøyelsesparkene har spesielle feriefester og aktiviteter tilgjengelig. Hver del av Florida har også sin egen feriesmak.

  • Busch Gardens Christmas Town: På utvalgte datoer fra midten av november til slutten av desember kan du feire sesongens ånd med Busch Gardens Christmas Town, en årlig feiring av helligdager med tusenvis av lys, juleforestillinger og til og med en spesiell fremføring av "Sam the Snowman", en ny produksjon med karakterene til "Rudolph the Red-Nosed Reindeer."
  • Jul på Disney World Resorts: Jul på Disney World Resorts er en av de mest magiske måtene å tilbringe ferien i Florida på. W alt Disney World Resort lyser av dekorasjoner, millioner av lys, parader, kjendisopptredener og mer. Ferien er en gledelig tid på W alt Disney World Resort nær Orlando. For flere detaljer og bilder, besøk guiden vår.
  • Gaylord Palms Resorts ICE!: Gaylord Palms Resort ligger litt sør for Orlando i Kissimmee og går årlig fra midten av november til begynnelsen av januar, og blir til et vinterland for "ICE ! med Jul rundt om i verden." Denne populære familieopplevelsen gir gjestene en sjanse til å besøke et snodig interaktivt miljø med større enn livet, tredimensjonale ismonumenter og skulpturer. Den enorme strukturen som pleide å huse ICE!-k alt "The FloridaKjøleskap" - er avkjølt til kjølige 9 grader, noe som gjør det nødvendig for feriestedet å tilby overdimensjonerte vinterfrakker som besøkende kan bruke.
  • Universal Studios Orlandos ferieparade og Grinchmas: Universal Studios Orlandos ferieparade og Grinchmas er flotte måter å tilbringe ferien på Universal Studios Orlando. Macy's vil bringe magien og spenningen til sin verdensberømte parade daglig til Universal Studios Orlando med en helt ny paradeopplevelse, og den populære Dr. Seuss-boken "How the Grinch Stole Christmas" bringes til live i "Grinchmas", en live sceneshow. Nyt nattlig feriemusikk, og ikke gå glipp av konserter av toppselgende feriemusikere Mannheim Steamroller.
  • Epcot's Candlelight Processional: Epcot's Candlelight Processional går nattlig fra 24. november til 30. desember hvert år. En av Disneys mest elskede høytidstradisjoner, Epcot's Candlelight Processional, er en gledelig gjenfortelling av julehistorien av en kjendisforteller akkompagnert av et 50-manns orkester og et messekor.
  • Lights of Lights: Nights of Lights forvandler Floridas eldste by, St. Augustine, til en storslått feiring av lys og høytidsjubel, med over to millioner lys som lyser opp kolonitiden bygninger, sentrumsparker og historisk buktfront. Arrangementet har vokst til å inkludere aktiviteter som holder besøkende opptatt langt inn i det nye året med arrangementer som kjører nattlig fra midten av november til slutten av januar.
  • Begivenheter og feiringer på nyttårsaften: Florida feirer det nyeÅr med stil, så ikke gå glipp av å ringe inn det nye året med Floridas beste feiringer og fyrverkeri, inkludert «New Year at the World», Disney Worlds fremste fyrverkeri med levende underholdning og nye attraksjonsspenninger.

Anbefalt: