Sommerfuglhuset i Faust Park i St. Louis

Innholdsfortegnelse:

Sommerfuglhuset i Faust Park i St. Louis
Sommerfuglhuset i Faust Park i St. Louis

Video: Sommerfuglhuset i Faust Park i St. Louis

Video: Sommerfuglhuset i Faust Park i St. Louis
Video: ვიქტორ ჰიუგო - "საბრალონი" - ნაწილი მეოთხე - წიგნი 12-15 2024, Kan
Anonim
Sommerfugl på sommerfuglhuset
Sommerfugl på sommerfuglhuset

For en morsom familieopplevelse å se hundrevis av sommerfugler fylle en vinterhage med glasskuppel-et tropisk landskap i hjertet av Midtvesten-The Butterfly House i Faust Park er en av de største attraksjonene for de som bor i eller besøker St. Louis-området.

Hvis du liker Butterfly House, vil du kanskje også sjekke ut noen andre lokale naturattraksjoner som Missouri Botanical Garden, som har alt fra en japansk hage til et viktoriansk distrikt. Powder Valley Conservation Nature Center tilbyr også pedagogiske programmer for alle aldre og tre stier på sin mer enn 110 hektar med eikehickoryskog, og Shaw Nature Reserve er fullt av ulike aktiviteter, inkludert kammermusikkkonserter, kajakkklasser og guidede fotturer.

Plassering og inngangsdetaljer

The Butterfly House, en ideell organisasjon, ligger i Faust Park i Chesterfield. Den er åpen hver dag unntatt mandag, og stengt på store helligdager, inkludert høsttakkefest, julaften, juledag og nyttårsdag.

Opptakskostnadene er lavere for eldre og barn i alderen tre til 12 år. Barn to og yngre og medlemmer av Missouri Botanical Garden kommer gratis inn. Innbyggere i St. Louis City og County får også gratis inngang den førsteTirsdag morgen i måneden, så lenge de har med bevis på bosted.

What You'll See

  • The Conservatory: Hovedattraksjonen ved Butterfly House er den 8 000 kvadratmeter store vinterhagen med glasskuppel. Bygningen er hjemsted for nesten 2000 sommerfugler fra rundt 80 arter som flyr fritt blant hundrevis av tropiske planter. For de fleste besøkende tar det omtrent 15 til 45 minutter å gå gjennom vinterhagen. I de varmere månedene er det en utendørs sommerfuglhage å spasere gjennom.
  • The Native Butterfly Garden: Uteområdet rundt vinterhagen ble designet med planter for å tiltrekke seg larver, sommerfugler og andre parkdyr. Hagen inneholder også en undervisningspaviljong og en flerbruks uteplass hvor folk holder arrangementer, pluss en reflekterende dam og flere skulpturer, inkludert en 30 fot høy larve. Området byr på en Natur T. R. E. K. sti-med honeycomb du kan klatre på for å lære de naturlige habitatene til planter og dyreliv.
  • The Exhibit Hall: Lær mer om ulike nyttige insekter. "Verdens sommerfugler"-utstillingen tar en nærmere titt på det fantastiske mangfoldet som finnes over hele verden. Det er også en levende utstilling av kakerlakker og en interaktiv utforskningsstasjon for barn.
  • Emerson Family Theatre: Hvis du vil lære enda mer om sommerfugler, sjekk ut kortfilmen "The Butterfly Effect", som vises hele dagen. Filmen informerer publikum om anatomien og oppførselen til sommerfugler.

Signatur Events

TheButterfly House arrangerer spesielle arrangementer hele året for å vise frem sine utstillinger og programmer. En av de mest populære er Morpho Mardi Gras: Bugs, Butterflies and Beads. Hver februar og mars fylles vinterhagen med over 1500 Blue Morphos som flyr rundt. Det er et imponerende syn som trekker besøkende fra hele området. Andre spesielle arrangementer inkluderer Friday Night Flights med forretter, vin og jazz, og Winter Jewels-feiringen i løpet av høytiden i desember, som inkluderer utsikt over sommerfugler i juveltoner og eventyrhager i konservatoriet. For mer informasjon om disse og andre signaturarrangementer, se Butterfly House-nettstedet.

Butterfly House Gavebutikk

Du kan ta en del av den herlige dagen med deg hvis du tar turen innom Butterfly House Gift Shop. Butikken har et bredt utvalg av varer med sommerfugltema, inkludert klær, smykker, hjemmeinnredning og bøker. Det finnes også kule leker for barn som insektsett og sommerfuglnett. Gavebutikken er åpen i sommerfuglhusets vanlige åpningstider.

Anbefalt: