De mest uforglemmelige familieferiene i Europa

Innholdsfortegnelse:

De mest uforglemmelige familieferiene i Europa
De mest uforglemmelige familieferiene i Europa

Video: De mest uforglemmelige familieferiene i Europa

Video: De mest uforglemmelige familieferiene i Europa
Video: 18 лучших мест для посещения в Европе - Путеводитель по Европе 2024, April
Anonim
Edinburgh-festivalen feiret på Royal Mile
Edinburgh-festivalen feiret på Royal Mile

Turer til Europa med barn kan være kjempegøy og skape minner som varer livet ut. Og turer i Europa trenger ikke å koste jorden. Tross alt tar vanlige familier i Europa også turer, og det er absolutt rimelige alternativer. Se nedenfor for en rekke mindre vanlige ideer for Europa-turer med barn. (Du vil kanskje også vurdere noen av de beste reisemålene i Europa for familieferier.)

Europe Trip Ideas

For noe litt annerledes, vurder disse forslagene.

  • Barging: Før din egen lekter, eller cruise med i luksus. Sykler følger ofte med lekteren, slik at familier kan utforske utover elven eller kanalen.
  • Sykkel: Ta en titt på noen eksklusive familiesykkelferier der alle detaljer er håndtert. Et alternativ med lavere budsjett er også foreslått.
  • Slottopphold: Pakk plastsverdene og -kronene, og ta med familien for å overnatte i et slott. Noen er overraskende rimelige.

Stay Somewhere Fun

Plassene nedenfor gir moro for familien rett på eiendommen. Nyt dem som destinasjoner eller som en hjemmebase for å utforske omgivelsene.

  • Eurocamp: Glem dine vanlige ideer om camping. Gjester kan bo i bungalower eller treroms deluxetelt utstyrt med senger, og nyt resortlignende fasiliteter og barneprogrammer.
  • Center Parcs Family Resorts: det er her europeiske familier drar på ferie. Bo i en stor hytte og en enorm rekreasjonseiendom, med barneprogrammer og et innendørs tropisk bassengkompleks.
  • Familotel feriehoteller for familier: En flott idé for familier med små barn, disse familieferiehotellene i Tyskland, Østerrike, Italia og Sveits tilbyr aktiviteter for barn, barnepass og barnepass, lekesoner, babyutstyr og til og med barnevogner. Velg mellom skiferier eller sommerferier med bassenger, sklier og utendørs moro.
  • Hay Hotels: Bo i en låve på den tyske landsbygda. På "heuhotels" sover gjestene på en seng med tørket gress, kanskje på et loft, eller i fôrboder utstyrt med treplattformer; ta med egen sovepose og håndklær. (Selv om noen få høyhoteller tilbyr flere fasiliteter.)

Andre ideer om steder å bo

Budsjettreiser er helt respektabelt i Europa, og her er en måte for familier å spare store penger på. «Vandrehjem» har endret seg mye de siste årene, og tidligere «ungdomsherberger» tar nå imot folk i alle aldre, inkludert familier som mange steder kan bo i «familierom». Spartansk, men rene, disse rommene har vanligvis køyesenger, og noen ganger eget bad; ellers vil et toalett og dusj være bare noen få skritt unna (--og ekstremt rene, etter vår erfaring.) Noen vandrerhjem er plassert i arkitektoniske skatter: slott i Skottland, en hundre år gammel villa i Verona, tidligere klostre… stedersom har lav pris og høy karakter.

Anbefalt: