Bør du dekke campingvognen med en presenning?

Innholdsfortegnelse:

Bør du dekke campingvognen med en presenning?
Bør du dekke campingvognen med en presenning?

Video: Bør du dekke campingvognen med en presenning?

Video: Bør du dekke campingvognen med en presenning?
Video: Camping i SNOW - NARNIA Redemption Camp 2024, April
Anonim
Campingvogn ved bredden av bukten til Drawsko-sjøen
Campingvogn ved bredden av bukten til Drawsko-sjøen

Ikke alle har råd til å lagre sine bobiler, tilhengere eller bobiler i et klimakontrollert anlegg eller til og med et innendørs lagringsområde på eller utenfor eiendommen deres. Noen bobiler må forbli ute, tvunget til å tåle ekstremene som følger med vær utenfor sesongen. Du trenger en løsning for å holde den beskyttet mot vær og vind, og mange RVers bruker presenninger.

Er det tilrådelig å bruke presenning, eller bør du unngå å dekke en bobil på den måten? La oss undersøke hvorfor du bør dekke bobilen eller tilhengeren din og de mest effektive materialene for å gjøre det.

Bør du dekke campingvognen med en presenning?

Du bør dekke bobilen din, men ikke med den type presenning du tenker på. Den tradisjonelle blå presenningen er kjent rundt bobilparken og campingplassen, men den kan gjøre mer skade enn nytte når den brukes til å dekke kjøretøyet ditt, og her er grunnen.

Tradisjonelle blå presenninger er ikke pustende og kan holde på eller fange opp fuktighet mens kjøretøyet er lagret. Denne fuktigheten kan lekke inn i bobilen eller fryse og utvide seg og kan forårsake skade på kjøretøyet. De fleste vil også trenge å bruke strikk eller tau for å feste presenningen til kjøretøyet. Disse tauene kan forskyve seg og klaffe i vinden eller gni mot bobilen og forårsake skade. Selve presenningenkan slite, rive, blåse av eller forskyve seg, noe som kan forårsake problemer.

Ved å kaste en blå presenning over bobilen din, får du kanskje ikke den beskyttelsen den trenger mot vær og vind. Ved å investere i et bobildeksel som beskytter investeringen din, gjør du alt du kan for å holde fritidskjøretøyet ditt i god stand.

Forsøk på å pakke inn hele kjøretøyet i en blå presenning eller presenning kan være en hodepine. Med mindre du har en uvanlig liten campingvogn, trenger du mer enn én presenning eller en stor presenning for å dekke alt. Dette betyr lappeteppe, å legge presenningen inn i dekkbrønner og mer strikk enn du ønsker å håndtere. Å bruke et deksel til bobilen din er enkelt å skyve på og dekker alle de forskjellige fasettene og funksjonene til kjøretøyet ditt.

Bør du i det hele tatt dekke en bobil?

Ja, det burde du! Å dekke en bobil, hvis du ikke investerer i riktig oppbevaring av bobiler, er avgjørende for å holde den beskyttet mot elementene. RV deksler, RV skjørt og andre metoder kan brukes i tillegg til den tradisjonelle tarp ruten. Her er grunnen til at du må beskytte bobilen din når den ikke er i bruk.

UV-skadebeskyttelse

Å dekke til bobilen din vil bidra til at den ikke eldes fra solens stråler. Solens UV-stråling kan skade turen din ved å falme farge, avskalle maling, sprekke komponenter og mer. Sørg for at dekselet du velger vil blokkere UV-stråling, bare fordi noe blokkerer lys betyr ikke det at det blokkerer ultrafiolett stråling. Hvis taket begynner å spenne seg eller sprekke, ser dette ikke bare dårlig ut, men det kan forårsake problemer med ventiler, AC-enheter og mer på toppen av bobilen.

FuktKontroll

RV-spesifikke presenninger er vanntette, men puster fortsatt. Millioner av bittesmå porer er store nok til å tillate vanndamp og fuktighet å fordampe fra bobilen, men for små til at vanndråper kan trenge inn. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for at kondens samler seg under dekselet og forårsaker skade. Denne fuktigheten kan deformere taket ditt. Den kan også avle mugg og mugg i forteltene dine og utglidninger.

Bør du investere i bobiloppbevaring i stedet?

Det er verdt å påpeke at investering i riktig bobiloppbevaring gjennom hele året er fordelaktig for enhver bobil eller tilhenger. Oppbevaring av bobiler tilbyr sikkerhet og beskyttelse som ikke kan matches ved å dekke den til i hagen din. Selv om det kan hjelpe å dekke til fritidskjøretøyet ditt, men hvis du ønsker å beskytte investeringen din etter beste evne, bør du investere i bobiloppbevaring for å holde den trygg fra vær og vind.

Avhengig av eiendommen din og hvor du bor i landet, kan du lagre bobilen hjemme. Du kan enten bygge en struktur for den eller parkere den på siden av hjemmet ditt. Sørg for å sjekke byens vedtekter og/eller HOA-retningslinjer før du gjør det for å unngå problemer med oppbevaring av bobilen din på eiendommen din.

Profftips: Oppbevaring av bobiler kan være dyrt i noen tilfeller, men husk at du kjøpte tilhengeren eller campingvognen din som en langsiktig investering. Vurder hvor mye lenger den vil vare og hvilke reparasjoner du vil unngå ved å investere i den riktige oppbevaringsløsningen utenom sesongen eller når den ikke er i bruk.

Dette er noen av de beste grunnene til at du bør finne et passende deksel til campingvognen din og sinei til store blå presenninger. Når det kommer til stykket, bør pengene du investerer i en bobil beskyttes, og det inkluderer å finne de riktige måtene å takle stormen.

Anbefalt: