September i Nashville: Vær- og begivenhetsguide

Innholdsfortegnelse:

September i Nashville: Vær- og begivenhetsguide
September i Nashville: Vær- og begivenhetsguide

Video: September i Nashville: Vær- og begivenhetsguide

Video: September i Nashville: Vær- og begivenhetsguide
Video: Prevailing Prayer | Dwight L Moody | Christian Audiobook Video 2024, Kan
Anonim
Bygate i Nashville Tennessee som viser skyline og togstasjon
Bygate i Nashville Tennessee som viser skyline og togstasjon

September i Nashville er alltid en travel måned, til tross for at sommermengdene har begynt å forsvinne. Som vanlig finner du massevis av levende musikk på Lower Broadway og til og med store konserter på Bridgestone Arena. Tennessee Titans starter selvfølgelig en travel NFL-timeplan, og det er alltid en rekke kunst- og fotfestivaler å ta del i også. Dette er på toppen av alle de vanlige tingene å se og gjøre i Music City, som har blitt et populært reisemål takket være sitt fantastiske natteliv, fantastiske matmiljø og trendy nabolag.

Selv om andre deler av landet kanskje allerede begynner å kjøle seg ned og forberede seg på høstens ankomst, kan september fortsatt være en varm, fuktig måned i Nashville. Somrene er lange i sør, og dagtemperaturene vil sannsynligvis forbli varme. Den gode nyheten er at den travle sommerreisesesongen er over, noe som gjør det mye enklere å navigere i byen.

Nashville-været i september

Hvis du liker varmt, solrikt vær, er september en god måned å besøke Nashville. Den gjennomsnittlige dagtemperaturen har en tendens til å ligge rundt 83 grader Fahrenheit (28 grader Celsius) i løpet av dagen og behagelige 62 grader Fahrenheit (16 grader). Celsius) om natten. Når det er sagt, kan luftfuktigheten forbli ganske høy, noe som gjør at det føles varmere enn termometeret sier. Selv om det ikke er fullt så varmt som det er midt på sommeren, kan solen fortsatt være ganske kraftig.

Den gode nyheten er at regn vanligvis holdes på et minimum i løpet av september måned, og de fleste dagene er solrike og klare. Faktisk mottar Nashville bare omtrent 3,5 tommer (8,9 cm) nedbør i løpet av måneden, noe som tilsvarer omtrent seks regnværsdager tot alt. Med andre ord, ta med en paraply, men det er en god sjanse for at du kanskje ikke trenger den.

Hva skal pakkes

Hvis du besøker Nashville i september, ikke legg bort sommerklærne ennå. Shorts, t-skjorter og sandaler vil holde deg komfortabel hele dagen, selv om en lett jakke kan være nyttig om kvelden. Ikke glem å pakke inn solkremen, da det fortsatt er mulig å bli solbrent på denne tiden av året, mens en regnjakke kan være nyttig av og til også. Hvis du planlegger å gå rundt i sentrum eller ta en tur på Broadway, vil gode gåsko også hjelpe deg med å holde føttene dine komfortable. Bare pass på å la genserne, jakkene og klærne i kjølig vær være hjemme, siden du ikke trenger dem ennå.

September-arrangementer i Nashville

Med den travle sommerreisesesongen over, skulle du tro at ting ville begynne å avta i musikkbyen. Men september byr på mye å se og gjøre for besøkende som var tålmodige nok til å vente ut folkemengdene. Fra musikkfestivaler til vin- og matsamlinger og kulturelle arrangementer, her er noen av tingene du kan oppleve i septemberi Nashville:

  • Americana Music Festival: I mer enn 20 år har Americana Music Association holdt sin årlige festival i Nashville, og lokket tusenvis av fans, musikere og industriproffer til byen i September. Besøkende får sjansen til å oppleve noen av de mest kjente og populære bandene de siste fem tiårene mens de opptrer på scenen for et entusiastisk publikum. Festivalene varer i fem dager og er alltid en god tid for musikkelskere.
  • Music City Food + Wine Festival: Opplev de kulinariske herlighetene i Nashville hver september på byens fremste mat- og vinfest. Noen av de beste restaurantene og kokkene kommer sammen for en helg for å imponere deltakerne med sine appetittvekkende kreasjoner. Sørg for å komme sulten og ikke vær sjenert for å prøve noe.
  • Musicians Corner: Gjennom hele september (og noe av oktober) er Nashville's Centennial Park vert for en serie gratiskonserter hver lørdag kveld. Bandene, sjangrene og sangene kan variere, men dette er musikkbyen, og du kan satse på at du vil bli underholdt. Ta med et teppe og litt forfriskninger for en gratis forestilling som kanskje kan få deg opp og danse.
  • African American Street Festival: Denne festivalen holdes hvert år i Hadley Park, og feirer virkningen av afroamerikansk kultur ikke bare på Nashville, men landet som helhet. Arrangementene inkluderer mye musikk, poesi, kunst og mat.
  • Cumberland River Compact Dragon Boat Festival: En av de mer unike septemberbegivenhetene i Nashville,Dragon Boat Festival finner sted på og rundt Cumberland River i hjertet av sentrum. I løpet av dagen arrangeres det flere dragebåtracer ute på vannet, mens ivrige fans og tilskuere heier mannskapene frem. Du finner utmerkede foodtrucks tilgjengelig for å mate publikum, samt lokale leverandører som selger unike varer fra Nashville-området.
  • Hands on Nashville Day: Hver september settes det av en dag i den siste uken i måneden som Nashville-samfunnet, så vel som besøkende, kan samles for å gjøre noe bra for folk som trenger hjelp på tvers av området. Dette er organisert frivillighet på sitt beste, med flere prosjekter og mål å nå.
  • Nashville Greek Festival: Hvis du ikke kan komme til Hellas selv, hvorfor ikke delta på en 30+ år gammel gresk festival i stedet? Som du forventer, inkluderer Nashvilles greske fest rikelig med god mat og en agora for å handle gaver med gresk tema. Men deltakerne vil også lære om gresk historie, skikker, tradisjoner og mer. Du kan til og med lære en tradisjonell gresk dans.

Reisetips for september

  • Med sommerrushet over, pleier hotellprisene å være rimeligere i september måned, og ventetidene på restauranter, barer og andre arrangementer er også bedre.
  • Labor Day kan være en travel helg i Nashville med mange arrangementer. Hvis målet ditt er å unngå folkemengder, planlegg å besøke etter at den tre dager lange helgen er over
  • Hold deg hydrert mens du er ute og reiser. September er fortsatt en varm og fuktig måned i Nashville, og den varmen kannoen ganger tar deg på vakt.
  • Fordi sommeren strekker seg langt inn i september og utover, er det ofte mange gratis sommermusikkfestivaler, konserter og andre arrangementer som skjer gjennom hele måneden. For eksempel er Farmer's Market alltid en hit, og fullmånefestene er også morsomme.

Anbefalt: