Zoo Miami: The Complete Guide

Innholdsfortegnelse:

Zoo Miami: The Complete Guide
Zoo Miami: The Complete Guide

Video: Zoo Miami: The Complete Guide

Video: Zoo Miami: The Complete Guide
Video: Zoo Miami | Miami Travel Guide | Episode# 9 2024, Kan
Anonim
Fuglelagune ved Zoo Miami
Fuglelagune ved Zoo Miami

Den største dyrehagen i Florida og den eneste tropiske dyrehagen i hele landet, det er ikke rart at folk fra hele verden strømmer til Zoo Miami. Også kjent som Miami-Dade Zoological Park and Gardens, åpnet den 750 mål store Zoo Miami først for over 70 år siden i Crandon Park-området i Key Biscayne. Tiår senere, i 1980, flyttet dyrehagen sørover til der Richmond Naval Air Station pleide å være. Selv om det har vært prøvelser og trengsler, som orkanen Andrew, som forårsaket utrolige ødeleggelser i området i 1992, har Zoo Miami fortsatt å vokse og blomstre og er nå hjemsted for over 3 000 dyr. Zoo Miami var en av de første frittgående dyrehagene i landet (utstillingene er uten bur) og er hjemsted for en rekke dyr fra hele verden, inkludert Asia, Australia og Afrika.

Hvordan besøke

Zoo Miami er åpen hver dag hele året fra 10.00 til 17.00, med noen få unntak. Ring for ferietider; den siste billetten selges vanligvis en time før stengetid.

Billettene er alltid gratis for Zoo-medlemmer og barn under 2 år (parkering er også gratis for alle). For barn i alderen 3 til 12 er inngangen $18,95 og for gjester 13 år og eldre er inngangen $22,95. Omsetningsavgift er ikke inkludert, og Zoo Miami tilbyr heller ikke regnsjekker eller refusjoner. Din beste innsats nårværet er mindre enn fantastisk er å ta en regnfrakk og trosse stormen, med mindre det er torden og lyn, selvfølgelig. Dyrehagen tilbyr grupperabatter hvis festen din består av 10 eller flere personer. Dette er en fin fordel hvis du planlegger å tilbringe en bursdag der.

Komme dit

Det er mange måter å komme seg til Zoo Miami på, nemlig med bil via Florida Turnpike (avkjørsel 16), men det er en offentlig busstjeneste inn til dyrehagen i helger og helligdager, og du kan alltid ordne med å bli plukket opp og slippes av med en samkjøringstjeneste som Uber eller Lyft. Vel inne i dyrehagen kan du gå fra utstilling til utstilling til fots eller du kan leie sykler for hele familien. Det er ganske varmt i Miami året rundt, men i Zoo Miami er det nok av trær for skygge, så vel som mister som hjelper deg å kjøle deg ned.

Ting å gjøre i Zoo Miami

Den største attraksjonen i Zoo Miami er åpenbart dyrene. Du kan vandre på egen hånd, men det er noen spesielle utstillinger du absolutt bør sjekke ut, som:

  • Florida: Mission Everglades: Reis gjennom Florida med denne utstillingen som er hjemmet til rundt 60 forskjellige arter som alle er hjemmehørende i Floridas habitater. Opplev dyr du bare finner i Everglades som rosenskjestork, Florida-panteren, svartbjørn, gravugle, gopher-skilpadde, skallet ørn, amerikansk krokodille, amerikansk alligator, Florida-boksskilpadde og mer.
  • Dr. Wilde's World: Dr. Wilde's World er et 7000 kvadratmeter stort museum med omreisende utstillinger, og er flott fordi det gir et interaktivt lerret hvor barnkan lære ved å berøre gjenstandene og unike prøvene som er utstilt.
  • American Bankers Family Aviary: Ved den største volieren med asiatisk tema på den vestlige halvkule finner du store og små fugler. Til og med vannlevende fugler, som svømmer over og under vann, er til stede her.
  • Critter Connection: Hjem til Wacky Barn, hvor barn kan klappe og lære om tamme dyr, Critter Connection er stedet for å komme nært og personlig med dyrene. Du finner også Camel Encounter og en vakker sommerfuglhage her.
  • Amazon and Beyond: En 27 mål stor utstilling fylt med krypdyr, amfibier og mer blant eksotiske planter, trær og busker, Amazon and Beyond er ment å transportere deg til skogene av Sentral- og Sør-Amerika med tre unike øko-regioner. Hvis det er første gang du er i regnskogen, forbered deg på å bli overrasket.

Det er noe spesielt som skjer i Zoo Miami nesten hver dag, men hyppige besøkende har kommet for å forutse visse hendelser på årsbasis, for eksempel:

  • Zoo Boo: Den morsomste triks-eller-treat-begivenheten i Sør-Florida, Zoo Boo er en årlig begivenhet der barn på 12 år og under får kle seg ut i Halloween-kostymer, delta i kostymekonkurranser, se liveopptredener, gjør kunst og håndverk og, selvfølgelig, se dyrene.
  • ZooRun5k og ZooKidsDash: Et løp som er til fordel for West Kendall Baptist Hospital og Zoo Miami Foundation. Dette er også i oktober og definitivt verdt å melde seg på. Inntektene går til å forbedre fellesskapet ogmiljøhelse og dyrekostymer oppmuntres.
  • Brew at the Zoo: Dette er Miamis største ølfestival med smakebiter fra over 100 leverandører, og Brew at the Zoo feiret 10-årsjubileum i år i mai! Med levende musikk og løftet om gode stunder rundt omkring, er Brew at the Zoo den perfekte jentekvelden, datekvelden eller gruppekvelden med venner. La barna være hjemme for denne og sørg for å kjøpe billettene dine på forhånd før de blir utsolgt.

Anbefalt: