Gratis eller billige museumskvelder i San Francisco
Gratis eller billige museumskvelder i San Francisco

Video: Gratis eller billige museumskvelder i San Francisco

Video: Gratis eller billige museumskvelder i San Francisco
Video: Gratis eller billig fragt på Basicclean.dk 2024, Kan
Anonim
SF MOMA, San Francisco
SF MOMA, San Francisco

Hvor i San Francisco kan du nyte en kveld med sakesmaking, moteshow, avantgarde-kabareter, matlagingsdemoer, ayurvedisk hodemassasje, smykkelaging og lære om sex i dyreriket? På et museum eller tre.

Noe av det livligste og rimeligste nattelivet i San Francisco Bay Area er på museer. For flere år siden utvidet et par kunnskapsrike museer åpningstidene torsdag, med redusert opptak. De la gradvis til musikk, spesialprogrammer, drinker, DJ-er og til og med dans. I disse dager er de fleste SF-museene en stolt del av nattelivsvognen. Her er en guide til å tilbringe nettene dine på museene.

Torsdag kveld på Asian Art Museum

Det asiatiske kunstmuseet i bydelen Civic Center i SF var en av byens første som lanserte museumskvelder, og serien deres lar kunstnere gjøre det de måtte ønske når det gjelder programmering. Lytt til kunstnere som snakker om hvordan de lager verkene sine, legger ut på dosentledede omvisninger og deltar i kunstaktiviteter. DJ-spinn og en kontantbar er også tilgjengelig.

California Academy of Sciences – NightLife

Cal Academy, som ligger bortgjemt i Golden Gate Park, satte i gang en kampanje for å overbevise voksne om at vitenskap faktisk er morsomt – eller i det minste at det kan være moro påakademi. Hvert ukentlige arrangement inneholder cocktailer, et liveband eller DJ, og et tema som er mer eller mindre vitenskapsrelatert. Ethvert natteliv som involverer sex – for eksempel presentasjoner om dyreparring eller forelskelseshormoner – har en tendens til å bli utsolgt raskt. Andre avdrag har vært knyttet til lokal kunst, mixologi og parkens musikkfestival Outside Lands. Med akvariet, planetariet, naturhistorisk museum og regnskogen å besøke også, er NightLife en litt av en kveld.

Exploratorium After Dark

Exploratorium er vanligvis overkjørt med barn, og er "barnefritt" for sine After Dark torsdagskvelder, og gjør denne strekningen av Embarcadero til det perfekte stedet for første (og andre) dater og sammenkomster med venner. Liveopptredener, filmer, banebrytende teknologi og alle Exploratoriums berøringsutstillinger er en del av lokket, pluss mengden av cocktailer som er tilgjengelig for å vaske alt ned.

Freday Nights at the Young

Livemusikk og dans, artistdemonstrasjoner, kunstprosjekter, filmer og foredrag presenteres gratis i lobbyen på dette Golden Gate Park-stedet (en kort spasertur fra den japanske tehagen), og kafeen tilbyr en spesiell kveldsmeny hver uke. Det er også et ukentlig tema knyttet til de Youngs spesialutstillinger eller permanente samlinger, for eksempel en konsert med afrikansk strykemusikk, halalmat alternativer og kreative "mocktails" som kan kombineres med de nylige moderne muslimske motene.

Ser etter en ny sesong med Friday Nights at the de Young som skal finne sted til høsten.

fredagskvelder på OMCA

The East Bays ukentlige fredagskvelder på Oakland Museum of California (OMCA) flytter museet utenfor med en mengde relaterte aktiviteter, inkludert DJ-er og danseverksteder, en håndverkermarkedsplass og alt fra afro-peruansk musikk til Pride pinnefremstilling. Ta med kontanter for overfloden av foodtrucks, og nyt galleriet i går kveld for en rabattert avgift.

torsdag kveld på SFMOMA

SF MOMA, San Francisco
SF MOMA, San Francisco

Noen ganger trenger du en kunstfiks etter arbeid, og det er akkurat her San Franciscos SFMOMA kommer inn. Dette elskede museet for moderne kunst holder åpent til kl. 21.00 hver torsdag, noe som betyr at du kan bruke god tid på å utforske verk, eller til og med nyte mer av museets utvidede samling på en privat omvisning. SFMOMAs Michelin-stjerne restaurant Situ er den perfekte måten å avslutte dagen på.

Berkeley Art Museum and Pacific Film Archive

Mens Berkeleys nylig oppdaterte BAMPFA ikke har spesifikk programmering rundt de sene tidene, holder den dørene åpne til 21.00 på fredag og lørdag kveld. Dette betyr mer tid til å lese museets skiftende utstillinger om alt fra The Nature of Abstraction til A rt for Human Rights, og se filmer med begrenset engasjement fra hele verden, inkludert Frankrike og det tidligere USSR.

Anbefalt: