Hvor du kan lære å surfe i Mexico

Innholdsfortegnelse:

Hvor du kan lære å surfe i Mexico
Hvor du kan lære å surfe i Mexico

Video: Hvor du kan lære å surfe i Mexico

Video: Hvor du kan lære å surfe i Mexico
Video: 10 лучших мест для посещения в Мексике. 2024, Kan
Anonim

Mexicos stillehavskyst har noen kjente, kraftige surfe, men den er også en stor hit blant nybegynnere. Her er våre favorittstrender, surfeskoler og surfeleirer for nybegynnere. Ta et brett og treff bølgene!

San Agustinillo, Oaxaca

Stranden ved San Agustinillo
Stranden ved San Agustinillo

En liten landsby vest for Zipolite ligger ved en buet bukt, dette er det perfekte avslappende stedet for nybegynnere. En rolig strandferie gjør læring til en lek, og stranden er også populær blant kroppssurfere og boogieboardere.

School’s In: Coco Loco Surf Club leier ut surfebrett og boogieboards, i tillegg til å tilby leksjoner og surfeturer med kvalifiserte instruktører.

Playa Carrizalillo, Oaxaca

Carrizalillo-stranden i Puerto Escondido
Carrizalillo-stranden i Puerto Escondido

Denne lune, pittoreske viken i Puerto Escondido ligger nær den legendariske Zicatela-stranden, men tilbyr en mer avslappet scene som passer bedre for nybegynnere eller middels surfere som ønsker å friske opp teknikken før de blir med fansen på den neste stranden over. Det er en liten bar og flere palapas på sanden mellom de to steinete oddene.

School's In: The Oasis Surf Academy er et profesjonelt, vennlig antrekk som ligger på toppen av trinnene over stranden. Pro-surferguidene er tospråklige og alt utstyr følger med.

Troncones, Guerrero

Selv om denne byen er kjent for sin surfing i verdensklasse, handler det ikke bare om proffene: nybegynnere vil også finne mye skånsom surfing for å hjelpe dem i gang. Guerrero

School's In: The Inn at Manzanillo Bay leier ut utstyr, inkludert profesjonelle brett, voks og strandklær, og stranden like foran er et urørt sted å trene trekk.

Alternativt kan du surfe opp med Instructional Surf Adventures (ISA), som tilbyr leksjoner på det de beskriver som «verdens største surfepauser for nybegynnere».

Sayulita, Nayarit

Sayulita-stranden
Sayulita-stranden

Til tross for sitt voksende rykte som en surfeby som tiltrekker seg entusiaster fra hele verden, vil nybegynnere ikke ha problemer med å passe inn her. De pålitelige gode bølgene, spesielt de nordlige dønningene fra desember til april, gir morsomme leksjoner.

School's In: Sayulita Surf Camps tilbyr tospråklig surfeinstruksjon, med bare én intensiv leksjon om dagen, og er dedikert til å få nybegynnere opp på brettene deres, uansett hvor lenge det varer tar.

Punta Mita, Nayarit

De milde, lange bølgene som er karakteristiske for strendene rundt feriestedet Punta Mita, spesielt på den milde sveipen av Banderas Bay, er ideelle for nybegynnere.

School's In: Tranquilo Surf Adventures and Surf School drives av ekteparet Kemi og Josue, som positivt lever for å dele kjærligheten til surfing med besøkende. Sammen med privattimer og gruppetimer, kan paret arrangere seks netters surfeleirer og daglengdesurfeklinikker.

San Blas, Nayarit

Denne avslappede fiskerlandsbyen har en strand, Las Islitas, som en gang var kjent for den lengste bølgen i verden. Men til tross for sitt overdimensjonerte rykte, er San Blas også et flott sted for de med mindre erfaring under beltet. Sesongen varer fra april til november, og midt på året er en populær tid for nybegynnere.

School's In: Stoners Surf Camp tar nybegynnere ut for leksjoner på flere av byens strender, inkludert El Borrego og La Segunda.

Anbefalt: