Desember i New York City: Vær- og begivenhetsguide

Innholdsfortegnelse:

Desember i New York City: Vær- og begivenhetsguide
Desember i New York City: Vær- og begivenhetsguide

Video: Desember i New York City: Vær- og begivenhetsguide

Video: Desember i New York City: Vær- og begivenhetsguide
Video: London vs New York City | Weather 2024, Kan
Anonim
Opplyste juletrær på skøytebanen ved Rockefeller Center, Manhattan, New York City, USA, Amerika
Opplyste juletrær på skøytebanen ved Rockefeller Center, Manhattan, New York City, USA, Amerika

Desember er en fantastisk (og populær) tid for å besøke New York City. Besøkende strømmer til New York City for å gjøre ferieshopping, for å oppleve byens fantastiske severdigheter og show (The Rockettes, noen?), og for å oppleve de fantastiske dekorasjonene som gjør New York City til et ferie-vidunderland, fra treet på Rockefeller Sentrum av dekorasjonene i Dyker Heights, Brooklyn. Selvsagt avsluttes måneden med nedtelling av nyttårsaften og ballslipp på Times Square. Med riktig forberedelse kan det bli en minneverdig og magisk tid å besøke.

New York City er et flott sted å handle på ferie. Byens mange feriemarkeder er flotte steder å kjøpe interessante gaver til omtrent alle på julehandlelisten din – og de har blitt godt kuratert gjennom årene, så det er mange lokale og håndlagde varer tilgjengelig. Flere severdigheter som du ikke kan gå glipp av er julevindusutstillingene og skøytebanen ved Rockefeller Center.

På baksiden er hotellprisene og flybillettene høye, siden dette er topp reisetid til byen. Og selv om du kan være heldig, er sannheten at været er uforutsigbart. Mens du kan oppleve mildere værværet kan være ganske kaldt.

New York City i desember
New York City i desember

Desembervær i New York City

Ikke la det kalde været hindre deg i å se alle New York Citys flotte desemberseverdigheter. Så lenge du kler deg riktig, er det vanligvis ikke iskaldt i desember, og sesongens festligheter og lys gir en energi til byen som er spesielt minneverdig.

  • Gjennomsnittlig høy: 44 grader Fahrenheit (7 grader Celsius)
  • Gjennomsnittlig lav: 32 grader Fahrenheit (0 grader Celsius)

I motsetning til senere på vinteren, kan desember i New York noen ganger være ganske mild. I tillegg, ikke forvent en hvit jul for besøket i desember – overraskende nok er snø i desember ikke spesielt vanlig.

Hva skal pakkes

Å kle seg etter været er avgjørende for å ha en hyggelig tid i New York City om vinteren. Selv om du kanskje ikke anser det som et utendørs reisemål, for å se de fleste av severdighetene og oppleve byen, vil du finne deg selv å bruke mer tid ute og kanskje mer tid til å gå enn du kanskje forventer. Å være komfortabelt kledd etter været vil spille en nøkkelrolle for at du kan maksimere gleden under besøket ditt, så ta med lag som kan hjelpe deg med å tilpasse deg variasjonen i temperaturer du vil oppleve mellom å være ute, å være på t-banen og på vei inn. for å besøke museer og andre attraksjoner,

  • Gensere
  • En varm, vindtett jakke
  • langbukser
  • Sko eller støvler med lukkede tå, behagelige å gå og vann-motstandsdyktig, hvis mulig
  • Hansker eller votter, lue og skjerf for å holde varmen

Desember-arrangementer i New York City

Selv en busstur ned Fifth Avenue teller som en ferieutflukt i desember, men det er noen du ikke kan gå glipp av NYC-steder om vinteren.

  • Rockettes Radio City Christmas Spectacular (til januar): The Rockettes er en høytidstradisjon i New York City. Juleshowet deres inkluderer spennende koreografi pluss julenissen!
  • Bryant Park Winter Village (til mars): Bryant Parks høytidsfeiring inkluderer en 17 000 kvadratmeter stor skøytebane samt mer enn 100 feriebutikker. Skøytebanen er åpen ut mars, men butikkene stenger tidlig i januar, noe som gjør desember til et perfekt tidspunkt å besøke for julehandel i siste liten.
  • Holiday-butikkvinduer (til og med januar): Halve moroa med ferieshopping i New York City er å se de festlige utstillingene som byens beste varehus nøye arrangerer i vinduene sine.

Reisetips for desember

  • Mange butikker og restauranter holder stengt 1. juledag, men noen holder åpent julaften og 1. juledag. Det er et must å reservere på forhånd hvis du planlegger å spise et spesielt sted den dagen, spesielt hvis det er mer enn én eller to personer i gruppen.
  • Du kan vanligvis se Radio City Spectacular på julaften og juledag, og Central Park Zoo og Empire State Building er åpne 365 dager i året, noe som gjør de gode stedene å besøke hvis du er i byen over julen.
  • Det er enlitt klisjé, men hvis du ikke feirer jul, er det et godt tidspunkt å dra til Chinatown for et måltid på juledag eller til og med se en film på en av New York Citys spesielle kinoer; det er det mange jødiske familier som bor i New York City gjør hvis de ikke har forlatt byen på ferie.
  • En flott måte å minnes desemberbesøket ditt i NYC på er et bilde med julenissen. Plaza Santa anbefales på det sterkeste hvis du vil ha et godt humør som ikke bryr seg om du har barn eller ikke.

Anbefalt: