Hvor finner du kjærlighetslåser i London

Innholdsfortegnelse:

Hvor finner du kjærlighetslåser i London
Hvor finner du kjærlighetslåser i London

Video: Hvor finner du kjærlighetslåser i London

Video: Hvor finner du kjærlighetslåser i London
Video: ПУТЕВОДИТЕЛЬ ЛЮНЕБУРГА | 10 вещей, которые нужно сделать в Люнебурге, Германия 🇩🇪 2024, Kan
Anonim
Kjærlighet låser London
Kjærlighet låser London

Kjærlighetslåser er en romantisk måte for par å erklære at kjærligheten deres er evig og ikke kan brytes. Broer er et naturlig sted for elskede par å trekke til, siden du kan feste en hengelås til broen og deretter kaste nøklene i elven nedenfor.

Ideen har vært populær over hele Europa siden tidlig på 2000-tallet, og noen sier at Pont des Arts-broen i Paris er der det hele startet. Kjærlighetslåser eller kjærlighetshengelåser sees nå ofte i bryllupsseremonier, da symbolikken fungerer godt for par som forplikter seg på lang sikt. Det som en gang ble gjort sammen i hemmelighet om natten, er nå en seremoni utført på høylys dag med tilhørende bilder og videoer.

Noen par bruker en standard hengelås og skriver eller maler initialene sine på den, og andre har spesielle hengelåser inngravert med datoen for besøket.

Mens kjærlighetslåser kan sees i London, er det ikke på langt nær så mange som i Venezia og Roma, hvor myndighetene bruker mye tid og penger på å fjerne låsene ettersom de skader historiske broer.

Vi har samlet de mest populære stedene for å erklære din kjærlighet på en ikonisk London-bro.

Golden Jubilee Bridge

Golden Jubilee Bridge på en regnværsdag
Golden Jubilee Bridge på en regnværsdag

Denne gangbroen kobler Southbank til Charing Cross stasjon ogEmbankment på nordsiden av Themsen. (Hungerford Bridge er jernbanebroen som går parallelt.) Dette er ikke den mest populære broen for kjærlighetslåser, men det er alltid noen få å se.

Beste utsikt: Se østover mot Waterloo Bridge og i det fjerne kan du se St Paul's Cathedral. Royal Festival Hall ser også ganske bra ut på Southbank.

Noe annet å se? Ikke gå glipp av «skateboard graveyard» hvor de lokale skateboarderne kaster brett over broen når de går i stykker.

Nærmeste t-banestasjoner: Waterloo (på sørsiden av elven) eller Embankment (på nordsiden).

Veibeskrivelse: Hvis du ønsker å se de andre kjærlighetslåsstedene i London samme dag, her er veibeskrivelsen til neste sted: Ta RV1-bussen bakfra London Eye/Royal Festival Hall til Tate Modern.

Millennium Bridge

Storbritannia, London, Bankside, Tate Modern og Millennium Bridge over Themsen
Storbritannia, London, Bankside, Tate Modern og Millennium Bridge over Themsen

Den nyeste broen over Themsen i London, denne ikoniske gangbroen forbinder Tate Modern på sørsiden av elven til St Paul's Cathedral i nord.

Beste utsikt: Begge breddene av elven ser herlige ut fra denne broen. Nyt utsikten over Tate Modern og Globe Theatre på sørbredden og St Paul's Cathedral, Sir Christopher Wrens mesterverk på nordsiden av elven.

Noe annet å få øye på? Hvis tidevannet er ute, se på folk som søler på den nordlige elvebredden. Du trenger en lisens for å bli med ogdu må først sjekke at tidevannet er langt unna. Se også på nordsiden etter 'Taubanen' som går ved siden av trappene ned under broen. Hvis det fungerer, er det gratis å bruke.

Nærmeste t-banestasjoner: Southwark (på sørsiden)-følg de oransje lyktestolpene som leder deg til Tate Modern-eller Blackfriars (på nordsiden).

Veibeskrivelse: Hvis du ønsker å se de andre kjærlighetslåsene i London samme dag, her er veibeskrivelsen til neste sted: Gå forbi Shakespeare's Globe and Borough Market, forbi London Bridge, ved siden av HMS Belfast og deretter rådhuset før du når Tower Bridge.

Tower Bridge

England, London, Tower Bridge, fortau, i skumringen
England, London, Tower Bridge, fortau, i skumringen

Dette London-landemerket er en bro som brukes av biler, busser, motorsykler, syklister og fotgjengere. Tower Bridge åpnet i 1894 og jernverket ble m alt i ikonisk blått og hvitt i 1977 for dronningens sølvjubileum. Og merk at det ikke er London Bridge – det er den vanlige betongbroen i vest.

Tower Bridge løfter seg regelmessig, så sjekk heisplanen før turen. Og se opp siden de høye gangveiene nå har glassgulvpaneler i midten.

Beste utsikt: Se opp for å se Tower Bridges høye gangveier, eller se nordover til Tower of London og sørover til rådhuset (det er den eggformede glassbygningen på elvebredden).

Noe annet å se? Det er massevis av god utsikt fra denne broen, så det er bare å ta alt inn. Og vink til båtene som passerer under mens den eransett som lykke til for dem å få en bølge fra noen på Tower Bridge. Stå rett i midten og se gjennom gapet til Themsen nedenfor. Stå der når et tungt kjøretøy kjører forbi, og du vil kjenne broen vakle.

Nærmeste t-banestasjoner: London Bridge (på sørsiden) eller Tower Hill (på nordsiden).

Veibeskrivelse: Hvis du ønsker å se de andre kjærlighetslåsene i London samme dag, her er veibeskrivelsen til neste plassering: Ta buss 78 fra Tower Bro (som går nordover) til Shoreditch.

Shoreditch High Street Station

Shoreditch High Street Station
Shoreditch High Street Station

I London har denne kjærlige ideen spredt seg fra broer til et trådgjerde rett overfor Shoreditch High Street Overground-stasjon. Fra stasjonens inngang/utgang ser du rett over gaten til venstre. Du kan virkelig ikke gå glipp av dem, siden det er over 100 hengelåser her ved siste telling.

Noe annet å se? Se opp for gatekunst i denne delen av byen. Og gå nedover Brick Lane for å hoppe mellom karrihusene og for å handle vintageklær i de mange butikkene. Spitalfields Market er rett rundt hjørnet for boder som selger sære gaver, klær og smykker.

Nærmeste stasjon: Shoreditch High Street (London Overground).

Anbefalt: