De 8 beste Buckingham Palace-turene i 2022
De 8 beste Buckingham Palace-turene i 2022

Video: De 8 beste Buckingham Palace-turene i 2022

Video: De 8 beste Buckingham Palace-turene i 2022
Video: Changing of The Guard Buckingham palace 8 June 2022 2024, Kan
Anonim

Vi undersøker, tester, vurderer og anbefaler uavhengig av de beste produktene – finn ut mer om prosessen vår. Hvis du kjøper noe gjennom lenkene våre, kan vi tjene en provisjon.

The Rundown

Beste tot alt: Kjøp billetter til skifte av vaktseremoni med Viator "Kombinerer en omvisning i den berømte residensen og dybdegående, guidet informasjon om vaktskiftets seremonien."

Beste budsjett: Kjøp Buckingham Palace State Rooms-turbilletter med Viator "Disse ekstravagante rommene er hjemsted for ikoniske skatter fra Royal Collection."

Beste dagstur: Kjøp Palace and Windsor Castle-dagsturbilletter med Viator "For en dobbel dose av de kongelige residensen på én dag."

Beste tur med te: Kjøp Palace Tour inkludert ettermiddagste-billetter med Viator "Gå gjennom vakre St. James Park før du setter deg inn for ettermiddagste med bakverk."

Beste kombinasjonstur: Kjøp Palace and Vintage Bus Tour of London-billetter med Viator "En sightseeingtur på en vintage, rød Routemaster-buss med et cruise på Themsen."

Beste tur for små grupper: Kjøp omvisning for små grupper til Buckingham Palace og State Rooms-billetter med Viator "Gir en grundig gåtur til landemerkerrundt Buckingham Palace."

Best for familier: Kjøp Londons Royal Private Family Tour-billetter med Viator "Inkluderer et besøk til Leinster Gardens hvor barna kan ta en pause og leke på lekeplassen."

Beste palass- og parkomvisning: Kjøp ekspert-ledede omvisning i Buckingham Palace og Londons Royal Parks-billetter med Viator "Les mer om Londons berømte parker."

Beste sammenlagt: turné med vaktskifte-seremoni

Buckingham Palace-omvisning
Buckingham Palace-omvisning

For å lære mer om Buckingham Palace, kombinerer dette alternativet en omvisning i den berømte residensen og grundig, guidet informasjon om vaktskiftet. Kunnskapsrike guider plasserer reisende på de beste utsiktspunktene under visse tider med skifte av vaktene, og de tilbyr også hodesett slik at du kan høre alle de informative kommentarene. Etterpå kan du hoppe over de lange køene og hoppe rett inn i en lydomvisning i Buckingham Palaces ikoniske lugarer. Vandreturen varer omtrent to timer og 45 minutter og begynner på gatene utenfor palasset for en fascinerende titt på historien.

Beste budsjett: Buckingham Palace State Rooms Tour

Buckingham Palace-omvisning
Buckingham Palace-omvisning

I 10 uker hver sommer (midten av juli til slutten av september) er Buckingham Palaces State Rooms tilgjengelig for publikum. De 19 statsrommene ble designet av arkitekten John Nash og brukes av kongefamilien til seremonielle begivenheter og gjestegjester. Disse ekstravagante rommene er hjem til ikoniske skatter fraden kongelige samlingen - inkludert malerier av Rembrandt, Rubens og Canaletto - porselensskulpturer, møbler og krystalllysekroner. Lydturene inkluderer Throne Room, White Drawing Room og Ballroom, pluss en spasertur forbi sørsiden av palasshagen. Omvisninger tar omtrent to til to og en halv time, eller du kan også oppgradere adgangen til å besøke Royal Mews (stallene til Buckingham Palace).

Beste dagstur: Palace and Windsor Castle Day Trip

Dagstur til Palace og Windsor Castle
Dagstur til Palace og Windsor Castle

For en dobbel dose av de kongelige boligene på én dag, vil denne turen gjøre deg til en ekspert på kongefamilien. Den 8,5 timer lange reisen begynner i London sentrum hvor du blir hentet i en luftkondisjonert buss til Buckingham Palace. Her vil du besøke de utsmykkede State Rooms (om sommeren) på en lydtur, og ta inn den spesielle Queen Victoria's Palace-utstillingen, som viser hvordan Buckingham Palace ble forvandlet fra et privat hus til en fungerende kongelig residens. Så er det på tur til Windsor Castle og St. George's Chapel, hvor Meghan Markle og prins Harry giftet seg. Turen avsluttes ved Harrod's Department Store i London sentrum. Vær også oppmerksom på at måltider ikke er inkludert.

Beste omvisning med te: palassomvisning inkludert ettermiddagste

Slottstur inkludert ettermiddagste
Slottstur inkludert ettermiddagste

Ingen besøk til London ville være komplett uten ettermiddagste, og når ville det være mer passende enn etter å ha utforsket det kongelige palasset? På denne fire timers turen får du forhåndsbestilte billetter for å komme deg gjennomlinjene for en lydomvisning i State Rooms. Deretter vil guiden din lede deg gjennom vakre St. James Park før du setter deg inn for ettermiddagste med bakverk, scones og kaker på et elegant sted som har utsikt over Royal Mews of Buckingham Palace. Din guide vil også gi kulturell kunnskap om Englands mangeårige tradisjon med te. Vær oppmerksom på at turen inkluderer en god del gange, så bruk komfortable sko.

Vil du ta en titt på noen andre alternativer? Se vår guide til de beste London-turene.

Beste kombinasjonstur: Palace and Vintage Bus Tour of London

Palace and Vintage Bus Tour of London
Palace and Vintage Bus Tour of London

For en smak av det ikoniske London, vurder denne 5,5-timers reisen som kombinerer en sightseeingtur på en vintage, rød Routemaster-buss og et cruise på Themsen. 60-tallsbussen med to etasjer passerer landemerker som Trafalgar Square, Big Ben og Westminster Abbey før han hopper ombord på en båt forbi Tower Bridge, Tower of London og St Paul's Cathedral. Til slutt følger guiden reisende til Buckingham Palace for vaktskifte-seremonien, garantert adgang for å hoppe over køene, og en lydomvisning i State Rooms.

Beste liten gruppetur: Tur for små grupper til Buckingham Palace og statsrom

Tur for små grupper til Buckingham Palace og State Rooms
Tur for små grupper til Buckingham Palace og State Rooms

For de som foretrekker en personlig opplevelse, gir dette alternativet en dybdegående tur til landemerker rundt Buckingham Palace. Den fire timer lange, fort alte turen krysser Piccadilly Circus forbi Spencer House (familienhjemmet til prinsesse Diana), Clarence House og St. James Palace - den britiske kongelige residensen i City of Westminster som også er hjemmet til prins Charles og Camilla. Reis deretter gjennom Trafalgar Square og Buckingham Palace for å ta inn vaktskiftet. Etter seremonien kan du nyte en lydomvisning i State Rooms (om sommeren). Smågruppeturen har maksim alt 14 gjester.

Best for familier: Londons kongelige private familietur

Buckingham Palace, London, Storbritannia
Buckingham Palace, London, Storbritannia

Å gjøre historie morsom og lærerikt for små kan være vanskelig, men denne turen klarer det. Den to timer lange turen inneholder seks stopp i reiseruten, inkludert et besøk til Leinster Gardens hvor barna kan ta en pause og leke på lekeplassen. Den guidede fortellingen gir besøkende en mer inngående kunnskap om de kongelige (sammen med hemmeligheter og skandaler) med stopp ved Kensington Palace, Albert Memorial og Hyde Park. Guider vever inn interaktive aktiviteter som skattejakt og quiz for barna, pluss at det er et stopp for forfriskninger i en av parkene. Turen avsluttes ved Buckingham Palace med mer informasjon fra guiden. Barn i alderen 10 år og under kan også ta turen gratis.

Beste palass- og parkomvisning: Ekspertleder omvisning i Buckingham Palace og Londons kongelige parker

Ekspert ledet omvisning i Buckingham Palace og Londons kongelige parker
Ekspert ledet omvisning i Buckingham Palace og Londons kongelige parker

Lær mer om Londons berømte parker som Regent's Park og St. James's Park på denne fire timer lange vandreturen. Turen begynner ved Jewel Tower, hvor du vil lære om hvordan detoverlevde brannen i 1834 før han dro til St. James’ Palace. Inkludert i pakken er billetter til Buckingham Palace og lydguider. Før du går inn i palasset, vil guider forklare mer om kongelige, kultur og tradisjoner i England. Turen har også maksim alt seks personer, og vær oppmerksom på at barn under 12 år ikke er tillatt.

Anbefalt: