Topp 9 barnevennlige hoteller i Orlando

Innholdsfortegnelse:

Topp 9 barnevennlige hoteller i Orlando
Topp 9 barnevennlige hoteller i Orlando

Video: Topp 9 barnevennlige hoteller i Orlando

Video: Topp 9 barnevennlige hoteller i Orlando
Video: 🤔 Сколько стоит отель «все включено» в Армении? 🤑 2024, Kan
Anonim

Våre redaktører undersøker, tester og anbefaler uavhengig de beste produktene; du kan lære mer om gjennomgangsprosessen vår her. Vi kan motta provisjoner på kjøp gjort fra de valgte koblingene.

Her er de 9 mest barnevennlige hotellene og feriestedene i Orlando, spesielt for familier med spesielle barneområder, overvåkede aktiviteter, familievennlige romoppsett og suiter, og morsomme barnevennlige temaer.

Topp 9 barnevennlige hoteller i Orlando

Marriott Orlando World Center Resort & Convention Center

Marriott Orlando
Marriott Orlando

Med 2000 gjesterom er dette verdens største Marriott. Du finner en overflod av fasiliteter, inkludert seks svømmebassenger og en 106 fots vannsklie. Et lekerom ved innendørsbassenget har spill, leker, videoer og en TV; en videoarkade med bordtennis og airhockey; to barnebassenger; en 106 fots vannsklie; og organisert daglig moro som biljardspill, bingo og håndverksprosjekter.

Ritz-Carlton Orlando Grande Lakes

Tripsavvys vurdering 4.2

Ritz-Carlton Orlando Grande Lakes
Ritz-Carlton Orlando Grande Lakes

Ikke bare er det et 40 000 kvadratmeter stort spa på dette ultra-luksuriøse feriestedet, men det er også en 18-hulls Greg Norman-designet mesterskapsgolfbane. Ritz Kids Club for barn i alderen 5 til 12 er åpen hver dag; Barnekveld fra kl. 17.00. til 21:00 inkluderer kunst og håndverk,spill og middag. Hotellet har et aktivitetssenter, fiskefôring, sommerfuglhager og naturvandringer, og et Kids Badge-program.

Waldorf Astoria Bonnet Creek Resort

Waldorf Astoria Orlando
Waldorf Astoria Orlando

Dette overdådige, mye etterlengtede feriestedet midt i W alt Disney World er den første nybygde Waldorf Astoria siden den historiske originalen ble bygget i New York City. Waldorf Astorias egen WA Kids Club leder aktiviteter som kunst og håndverk, steking av marshmallows, åtseleter og spill. Astoria After Dark mater barna med middag og holder dem underholdt om kveldene.

Cabana Bay Beach Resort

Swizzle Lounge i lobbyen på Cabana Bay Beach Resort
Swizzle Lounge i lobbyen på Cabana Bay Beach Resort

Universal Orlandos nyeste feriested har smart utformede familiesuiter tilgjengelig som gir plass og minikjøkken for familier. I tillegg til å være koblet til fornøyelsesparker og underholdningsområdet City Walk, har Cabana Bay sin egen moro: et stort basseng uten inngang med vannsklie og lazy river, en bowlinghall og utendørs ping-pong- og biljardbord.

Royal Pacific Resort

Loews Royal Pacific Resort
Loews Royal Pacific Resort

Et av tre universelle luksushoteller, Royal Pacific tilbyr et South Seas-tema, Loews-kvalitet og fordeler for fornøyelsesparkgjengere. Loews Loves Kids-programmet inkluderer utlånte spill, barnemenyer med sunne alternativer, velkomstgaver og Kidbanas ved bassenget. Barn kan bli med i Mariner's Club overvåket program og leke på den interaktive bassenglekeplassen.

Hyatt Regency Grand Cypress Resort

Hyatt Regency Grand Cypress Resort
Hyatt Regency Grand Cypress Resort

Hyatt Regency Grand Cypress Resort er i seg selv en destinasjon i verdensklasse, ikke bare et sted å tilbringe natten mens du hopper fra fornøyelsespark til fornøyelsespark på dagtid. Selve svømmebassenget på 800 000 gallon dekker nesten en halv hektar og inkluderer 12 fossefall og to sklier. For barn er det Camp Hyatt barneprogram; en videoarkade i en hule; padlebåter til leie; og dyrestier og hengebroer å utforske.

Gaylord Palms Resort and Spa

Gaylord Palms Resort & Spa
Gaylord Palms Resort & Spa

Gaylord Palms Resort and Spa, fra samme morselskap som ga deg Nashvilles uforlignelige Opryland Hotel, har 1 406 rom på 63 dekar og ligger ved siden av (og veldig synlig) til I-4, bare tre minutter fra W alt Disney World. Med sine 2,1 millioner kvadratmeter er det et av de største feriestedene og konferansefasilitetene i hele Florida. Veiledet innendørs barneprogram. Et omfattende utendørs vannlekeområde. Gratis transport til Disney World.

Omni Orlando Resort at ChampionsGate

Omni Orlando
Omni Orlando

Stikkordene her er "fornuftig luksus", og det viser, fra den tilfeldig elegante lobbyen til diverse rekreasjons alternativer like utenfor et av de første ekte destinasjonsstedene i Orlando. Har en 850 fot lang lazy river, en 125 fot korketrekker vannsklie og et familiebasseng med null inngang, pluss gratis transport til Disney World. Omni Kids Crew-programmet gir barna en ryggsekk med klistremerker, fargestifter og en fargeleggingbestill ved innsjekking, samt romservice for melk og kjeks den første natten. Camp Omni Kids Escape kjører fredager og lørdager fra kl. 17.00. til 22:00 og tilbyr filmer, videospill og middag for barn i alderen 4 til 12.

Marriott's Harbor Lake

Marriott Harbor Lake
Marriott Harbor Lake

Et snodig pirat-tema skaper en familievennlig atmosfære på dette feriestedet. Pirater er temaet på barneklubben, den interaktive Pirate's Plunge-vannlekeplassen (med vannsklie), minigolf og det interaktive piratskipet i hovedbassenget.

Anbefalt: