De beste strendene på Dominica

Innholdsfortegnelse:

De beste strendene på Dominica
De beste strendene på Dominica

Video: De beste strendene på Dominica

Video: De beste strendene på Dominica
Video: 10 лучших курортов «все включено» в Пунта-Кане, Доминиканская Республика, на 2023 год 2024, Kan
Anonim
pointebaptistedominicaAlexandraStevenson
pointebaptistedominicaAlexandraStevenson

Som en øy har Dominica selvfølgelig strender, men brede strender med lys sand er ikke akkurat det denne destinasjonen er kjent for. Faktisk består mange av Dominicas strender av mørk vulkansk sand eller steinete kystlinjer. Når det er sagt, er det imidlertid noen få perler verdt å oppleve (merk at vannet på den karibiske siden av øya er langt roligere enn på Atlanterhavssiden)…

Pointe Baptiste

pointebaptistedominicaAlexandraStevenson
pointebaptistedominicaAlexandraStevenson

Unik beliggenhet på Dominicas nordøstkyst lar deg besøke både en hvit og svart sandstrand. Utsikt over havet inkluderer de berømte røde klippene og øyene Guadeloupe, Marie Galante og Les Saintes. Sjelden overfylt, så personvernelskere kan oppleve at de har disse vakre trådene i nærheten av Calibishie mer eller mindre for seg selv.

Champagne Beach

ChampagneStrandFranciscoDaumFlickr
ChampagneStrandFranciscoDaumFlickr

Champagne er en steinete strand, men vulkanske varme kilder på havbunnen varmer opp vannet her til badetemperaturer. Det sprudlende vannet er det som gir denne stranden navnet. Lok alt marint liv elsker det brusende vannet nesten like mye som du vil, så det er alltid noe å se på her, inkludert kråkeboller som befolker et sunt revsystem (begge er stadig mer sjeldne i Karibia).

Batibou Beach

batiboubeachdominicaMatthaisRipp
batiboubeachdominicaMatthaisRipp

Denne nordkyststranden var et innspillingssted for «Pirates of the Caribbean», men dette kravet om berømmelse betyr ikke at det er overfylt med turister. Kanskje det er på grunn av den 15-minutters fotturen som er nødvendig for å nå den brede svarte sanden på Atlanterhavet. Røff surf gjør denne stranden mer for å beundre og kanskje en rask dukkert enn for bading.

Mero Beach

Strand volleyball
Strand volleyball

Gjør Mero Beach, nær Dominicas hovedstad, Roseau, til ditt beste reisemål for en aktiv strandscene. Den svarte sandstranden er omkranset av barer og restauranter, og du vil også finne mye som skjer både på land og sjø, spesielt på søndager. Å bli med på en lokal volleyballkamp eller cricketkamp kan vise seg å være et av høydepunktene under besøket ditt!

Purple Turtle Beach

PurpleTurtleBchDominicaAlexandraStevenson
PurpleTurtleBchDominicaAlexandraStevenson

En annen livlig strand, denne nærmere nordkysten av byen Portsmouth, Purple Turtle er bra for soling, svømming eller piknik. Lokale band spiller ofte her, og det er vannsportskonsesjoner som leier vannscootere, kajakker og lignende.

Douglas Bay

Cabrits-halvøya, Dominica
Cabrits-halvøya, Dominica

Denne hvite sandstranden er en del av Cabrits nasjonalpark og tilbyr god snorkling og en urørt atmosfære nær Portsmouth på Dominicas nordkyst. Minimale fasiliteter på stranden, men Purple Turtle Beach Club ligger innen gangavstand. Historiske Fort Shirley ligger også i nærheten.

Rosalie Bay

Rosalie-Bay-Beach-shore-resized
Rosalie-Bay-Beach-shore-resized

En av Dominicas lengste og bredeste strender har svart sand kantet med palmer. Bedre for å sole seg enn å bade på grunn av den tøffe surfingen, men det er bortgjemt og det miljøvennlige Rosalie Bay Resort ligger i nærheten. Dessuten er dette et av de beste stedene på Dominica for hekking av havskilpadder.

Salisbury

Tamarind Tree Resort, Dominica
Tamarind Tree Resort, Dominica

Tre rikt biologisk mangfold gjør dette til en ideell strand for snorkling og dykking rett utenfor kysten, og den vennlige strandbaren er et ekstra pluss. På Dominicas vestkyst nær byen Salisbury. East Carib Dive Center ligger på stranden, og Tamarind Tree Hotel and Restaurant ligger like i nærheten.

Scotts Head

scottshead2
scottshead2

Denne smale stranden utgjør koblingen mellom Karibias eneste "bundne øy" - en halvøy koblet til fastlandet kun med en tang eller sandbanke. Resultatet er en unik beliggenhet hvor du kan padle mellom Atlanterhavet og det karibiske hav ved høyvann. Selve stranden er steinete og ikke mye å dvele ved, men i tillegg til kajakkpadling og flott snorkling er det bare noen skritt fra restaurantene og barene i Scotts Head Village.

Hampstead Beach

Hampstead-Beach-in-Dominica-0713
Hampstead-Beach-in-Dominica-0713

Du trenger et 4-hjulsdrevet kjøretøy for å navigere den tøffe, milelange stien til denne stranden nær Calibishie, men belønningen din vil være mye privatliv og en klassisk "karibisk" strand med gyllen sand, stille farvann. Lundeneav kokosnøtttrær, hvit mangrove, villmandel og havdrue gir fin skygge for en piknik (men se etter kokosnøtter som faller!).

Ingen firehjuling? Prøv nesten Turtle Bay, som er lettere tilgjengelig og nesten like pen og ufylt.

Anbefalt: