Årlige novemberbegivenheter i Nashville
Årlige novemberbegivenheter i Nashville

Video: Årlige novemberbegivenheter i Nashville

Video: Årlige novemberbegivenheter i Nashville
Video: Elvis Presley and Heartbreak Hotel & Elvis signs with RCA Records | Elvis Presley 1955 2024, Kan
Anonim

Et besøk til Nashville, Tennessee, er en godbit når som helst på året, men det er mange godt likte årlige begivenheter som finner sted i Music City i november måned. Selv om det er mange musikkrelaterte hendelser i Nashville i 2019, vil besøkende og lokalbefolkningen også glede seg over ferie- og lysshow, omvisninger i et historisk herskapshus, Veterans' Day-paraden og selvfølgelig feiringen av Thanksgiving.

Opryland's A Country Christmas

Gaylord Opryland Resort and Convention Center
Gaylord Opryland Resort and Convention Center

Fra fredag 8. november 2019 til onsdag 1. januar 2020 er Gaylord Opryland Resort vertskap for mange høytidsarrangementer, inkludert overdådige utstillinger med mer enn 3 millioner blinkende lys. IS! er en interaktiv skjerm som forteller historien om den klassiske høytidsfilmen «A Christmas Story». Det er til og med en 15 fot høy snørørbakke som består av fire kjørefelt.

Belle Meade Plantation Holiday Åpent hus

Belle Meade Plantation i Nashville, Tennessee
Belle Meade Plantation i Nashville, Tennessee

Hvert år åpnes Nashvilles gamle antebellum-hus (store, elegante og typisk plantasjehus bygget før borgerkrigen) for publikum i høytiden i storslått stil. På Belle Meade Plantation, besøk med julenissen og fru Claus torsdag 7. november 2019, og nyt en kveld med turer,barns håndverk, levende musikk og ferieshopping. Dette arrangementet er gratis og åpent for publikum.

Julelandsby

Julelandsby
Julelandsby

Denne årlige begivenheten på The Fairgrounds Nashville – en tradisjon siden 1961 – vil bli holdt fra fredag 15. november til søndag 17. november 2019. Mer enn 250 selgere og 30 000 shoppere fra ulike deler av USA tar imot del i festlighetene; dette er en flott mulighet til å få julegavene dine tidlig. En rekke sesongbaserte gaveartikler på salg vil være til fordel for lokale veldedige organisasjoner.

Nashville's Holiday Lights

Nashville ferielys
Nashville ferielys

Ta en titt på alle attraksjonene og hjemmene i Nashville hvert år, med glitrende, glitrende utstillinger for å feire julehøytiden. Fra varm kakao og ferielåter til tunneler med lys og bilder med julenissen, disse attraksjonene har alt. De fleste Nashvillianere stiller ut julelysene sine før Thanksgiving.

Cheekwood Estate & Gardens Holiday LIGHTS

Cheekwood Estate
Cheekwood Estate

Cheekwood Estate & Gardens Holiday LIGHTS er en årlig begivenhet som viser over 1 million glødende lys i hele hagen i en milelang (1,6 kilometer) sløyfe. Festligheter fra lørdag 23. november 2019 til og med søndag 5. januar 2020 inkluderer besøk med julenissen, håndverk, pepperkakeverksteder, julesanger og mer.

Music Row Turkey Bowl

SOLID-samfunn av ledere i utvikling
SOLID-samfunn av ledere i utvikling

Siden 1985, rivaler fra Music Row (hvor radiostasjoner spiller innplateselskaper og platestudioer) har konkurrert årlig på rutenettet i Music Row Turkey Bowl. Denne begivenheten om morgenen lørdag 16. november 2019 er en perfekt måte å sparke i gang feriesesongen i Nashville. En del av inntektene går til veldedige organisasjoner.

Nashville Jewish Film Festival

Nashville jødiske filmfestival
Nashville jødiske filmfestival

Nashville Jewish Film Festival begynner i midten av oktober og varer til og med torsdag 7. november 2019. Den tilbyr et omfattende og eklektisk utvalg av filmer fra alle sjangere, inkludert kunst, drama, romantikk, komedie, animasjon og Jødisk historie - på forskjellige Nashville-arenaer. Deltakere kan også glede seg over åpnings- og avslutningsfeiringer, paneler og spesielle gjester.

Nashville Veteran's Day Parade

Veterans Day Parade i Nashville
Veterans Day Parade i Nashville

Denne årlige paraden finner sted i sentrum av Nashville og hyller alle medlemmer av de amerikanske væpnede styrkene. Paraden arrangert av The Davidson County Coordinating Council går nedover Broadway i flere blokker og begynner alltid umiddelbart kl. 11.00 den 11. timen av den 11. dagen i den 11. måneden, i forbindelse med slutten av første verdenskrig i 1918.

Anbefalt: