Jul i Vermont - Arrangementer og festlige ting å gjøre

Innholdsfortegnelse:

Jul i Vermont - Arrangementer og festlige ting å gjøre
Jul i Vermont - Arrangementer og festlige ting å gjøre

Video: Jul i Vermont - Arrangementer og festlige ting å gjøre

Video: Jul i Vermont - Arrangementer og festlige ting å gjøre
Video: 20 x Fulle Episodar | ⭐ Bing: Beste Episodar ⭐ | Bing Norsk 2024, Kan
Anonim
Vermont Christmas - Julenissen kjører slede
Vermont Christmas - Julenissen kjører slede

Hvis du ønsker å omfavne julens ånd i Vermont i år, sjekk ut disse beste julebegivenhetene og aktivitetene fra hele staten.

For mange representerer høytidene ikke bare varme og familiesammenhold, men også stress, hvorav mye kan knyttes til presset om å kjøpe gaver. Etter hvert som forbrukerismen avtar, og prioriteringene av familie, helse, varme og næring får økende betydning, velger mange Vermontere og besøkende fra hinsides å bruke ressursene sine på å feire ferie sammen, i stedet for på en haug med bortkastede gaver (utover de som betyr noe og fra julenissen, selvfølgelig). Enten du bor i et familiehjem, en feriebolig, et vertshus eller et feriested, er julen og nyttårsaften i Vermont gjennomsyret av tradisjoner og overstrødd med magi.

Very Merry Middlebury

God Middlebury VT til jul
God Middlebury VT til jul

Nyt månedlange feriebegivenheter og muntre visninger i julekortbyen Middlebury, Vermont, i desember. En lunefull hytte serverer 25-cent varm sjokolade på byens grønne. Jakt etter bittesmå pyntegjenstander i utstillingsvinduer med "I Spy"-konkurransen for en sjanse til å vinne "Middlebury Money" gjennom hele desember måned. Julenissen kommer på en brannbil tidlig i desember (lørdag 7. desember i 2019). Mange flere arrangementer strekker seg over hele spekteret fra religiøse til uærbødige. Chanukah feires også årlig. Nyttårsaften i Middlebury har et nedtellingsår til middag for barn som starter kl. 10.30, deretter kveldsmoro inkludert fyrverkeri, skøyter og en musikalsk forestilling med billetter.

A River of Light in Waterbury

Denne magiske lanterneparaden om natten har vokst og vokst med årene. Temaet for 2019s 10. årlige River of Light er "RE-oppfinnelser! Hva vil du lage på nytt? Noe bemerkelsesverdig!" Og du er invitert til å lage en lykt og marsjere med lørdag 7. desember 2019 eller bare observere denne festlige prosesjonen med kreasjoner av både profesjonelle kunstnere og skolebarn.

Canine Christmas at the Wilburton Inn

Canine Christmas på Vermont's Wilburton Inn
Canine Christmas på Vermont's Wilburton Inn

Kled valpen din i en stygg julegenser, og dra til Wilburton Inn i Manchester, Vermont, helgen 6.–8. desember 2019, for den årlige Canine Christmas Doggie Slumber Party som arrangeres av vertshusets topphund: Jetson, Cavalier King Charles Spaniel. En profesjonell kjæledyrsfotograf vil ta bilder av hunden din ved siden av juletreet, og lørdagskveldens PJ-fester for hunder og deres eiere har en sang ved peisen.

Jul på Billings Farm & Museum

Jul i Vermont på Billings Farm & Museum
Jul i Vermont på Billings Farm & Museum

Hvis du er i Vermont ved juletider, ikke gå glipp av et besøk til 1800-tallets luminescensvist på Vermonts landlige kulturarvmuseum. Åpent i helgene i desember og daglig 21. desember til og med 1. januar 2019 (unntatt juledag), Billings Farm & Museum, en fungerende melkegård i Woodstock, Vermont, tilbyr omvisninger i det autentisk dekorerte gårdsbestyrerens hus, interaktive gårdsprogrammer, pluss muligheter til å lage historiske pyntegjenstander og turer ombord på en hestetrukket slede eller vogn (kun 26. desember til 1. januar, forholdene tillater det).

Festivalen på Bennington Museum

Bennington-museet i Bennington, Vermont, arrangerer «The Festival – A Snowy Evening Family Day» lørdag 7. desember 2019 med $3 inngang for alle og en rekke feriemoro for alle aldre. Barn som tar med en gjenstand for å donere til Bennington County Coalition for the Homeless får gratis adgang. Du kan se frem til feriehåndverk, besøk med julenissen, en barnebutikk fylt med rimelige gaver og en visning av studentkunst inspirert av årets "A Snowy Evening"-tema. Alle verkene i showet kan vinnes av besøkende som kjøper billetter for å sette inn i bokser i nærheten av hver gjenstand. Voksne som leter etter inspirerte gaver vil finne dem i Bennington Museum Store.

Julekonserter av Onion River Chorus

I 2019 vil Vermonts 60-stemmer Onion River Chorus fremføre julemelodier av tyske komponister, med fokus på renessansen og barokken. Konsertene vil bli holdt i Montpelier, som tilfeldigvis er et av New Englands beste steder å oppleve en hvit jul, 21. og 22. desember 2019.

nyttårsaften i Vermont

Når glitteret begynner å tette til vakuumet, resirkuleringsbingen er overlesset med innpakningspapir, og de tørkende balsamnålene fester seg til sokkene dine, er det på tide å utforske alternativene for nyttårsaften. Vermont har mye å tilby. Et populært, familievennlig First Night North-arrangement arrangeres 31. desember i Saint Johnsbury, og Burlington vil introdusere en ny byomfattende feiring av kunst og ideer k alt Highlight til å ringe i 2020. Vermont-skiområder som Jay Peak arrangerer også store fester.

Anbefalt: