Internasjonal informasjon om førertillatelser for USA

Innholdsfortegnelse:

Internasjonal informasjon om førertillatelser for USA
Internasjonal informasjon om førertillatelser for USA

Video: Internasjonal informasjon om førertillatelser for USA

Video: Internasjonal informasjon om førertillatelser for USA
Video: Informasjon om folkerettsundervisningen på JUS2111 2024, April
Anonim
En bobil kjører nedover George Parks Highway i Alaska på en høstdag
En bobil kjører nedover George Parks Highway i Alaska på en høstdag

Det er ikke bare amerikanske sjåfører som må vurdere internasjonale førertillatelser (noen ganger k alt internasjonale førerkort.) Disse tillatelsene bør også vurderes for internasjonale reisende som kommer til USA. Reisende som kommer fra et annet land til USA, enten de besøker for forretnings- eller personlig bruk, oppfordres til å lære om de bør få en internasjonal førertillatelse eller ikke.

Kjøring i USA

En internasjonal førertillatelse må brukes sammen med en gyldig lisens fra førerens hjemland. Den gir en oversettelse av det eksisterende førerkortet til forskjellige språk og gir noe identifiserende informasjon, for eksempel et bilde, adresse, fødselsdato og mer. USA utsteder ikke internt fordrevne til utenlandske reisende, så det er viktig å skaffe en før du ankommer USA.

Når besøkende trenger en IDP

Utenlandske besøkende kan trenge en IDP for å kjøre i USA. For eksempel, i januar 2013, krevde Florida utlendinger å ha en internasjonal kjøretillatelse med sitt nasjonale førerkort. Selv i situasjoner når det ikke er nødvendig, kan det sikkert være nyttig å ha. Dette kan inkludere tilfeller der det vil forenkle identifikasjon, for eksempel når en reisende blir stoppet av en politimann. Motorvognavdelingen i landet som er utstedt på den besøkendes førerkort må utstede IDP. USA er ikke ansvarlig for å utstede dem til utenlandske besøkende.

I tillegg kan leie av bil kreve en lisens og en IDP, siden det avhenger av hvert leiebilselskaps retningslinjer. Som forberedelse anbefales det å spørre om retningslinjene og andre detaljer før du reiser.

Å få et amerikansk førerkort

Reisende som oppholder seg lenger i USA kan ønske å søke om førerkort fra staten de bor i, men reisende bør merke seg at det kan ta flere uker eller måneder å fullføre prosessen. Beboere må søke ved statens avdeling for motorvogner for å gjennomgå kravene for å få et amerikansk førerkort. Disse detaljene varierer fra stat til stat, og det samme gjør kjørelovene.

Reisende bør sørge for å sjekke ut hver delstats krav til førerkort før de søker. De vil også ønske å bekrefte bostedskrav. Et førerkort fra én stat lar reisende kjøre i alle andre stater.

Svindel

Reisende som er interessert i internasjonale førertillatelser bør være oppmerksomme på potensielle svindel og utsalgssteder som selger dem for høye priser. For mer informasjon bør reisende se en oversikt over svindel med internasjonale førertillatelser. Dette kan inkludere falske IDP-er som kan føre til juridiske problemer og reiserforsinkelser. Det finnes også annonser og utstillingsvinduer som markedsfører dokumenter som ikke er ekte, og dermed verdiløse. Innbyggere og besøkende som blir tatt med falske internt fordrevne vil sannsynligvis bli utsatt for alvorlige anklager, spesielt hvis de ikke har bevis på identitet. De svindlet må rapportere svindelen til Federal Trade Commission umiddelbart.

Anbefalt: