November i Amsterdam: Vær- og begivenhetsguide

Innholdsfortegnelse:

November i Amsterdam: Vær- og begivenhetsguide
November i Amsterdam: Vær- og begivenhetsguide

Video: November i Amsterdam: Vær- og begivenhetsguide

Video: November i Amsterdam: Vær- og begivenhetsguide
Video: Аризона, Юта и Невада - Невероятно красивые места Америки. Автопутешествие по США 2024, Kan
Anonim
Amstel River og omegn i Amsterdam Nederland
Amstel River og omegn i Amsterdam Nederland

Det føles som om høytiden kommer tidligere hvert år; i Nederland starter imidlertid feriesesongen tidligere enn i USA. Den tradisjonelle ankomsten av Sinterklaas, den nederlandske julenissen, i midten av november gir en festlig atmosfære til byen og begynner offisielt julesesongen. Sints navnedag feires 5. desember. Dagen markeres av en overflod av innendørsaktiviteter, fra museumsutstillinger til liveopptredener som florerer midtveis i kultursesongen.

Mens de er i regionen, kan besøkende også glede seg over den typiske kosen til en varm drink midt i den varme patinaen til en brun kafé i Amsterdam. Dagene i november blir ganske korte mot slutten av måneden, og solen går ned klokken 16.30. Været kan også være blåst, med hyppige byger og høye vindhastigheter.

Vær

Ingen drar til Amsterdam i november for det vakre været. Høyeste ettermiddag er gjennomsnittlig 48 grader Fahrenheit, og temperaturen faller til 37 grader i gjennomsnitt om natten. Husk at dette er gjennomsnitt, så slutten av måneden er sannsynligvis kaldere enn disse temperaturene tilsier.

Det regner også ganske mye i Amsterdam i november, med 32 tommer som et gjennomsnittlig beløp for måneden. Måneden er også kort på dagslysselv når det ikke er skyer. 1. november står solen opp cirka klokken 07.36 og går ned klokken 17.11. Innen 30. november vil du ikke se solen komme opp før klokken 8:26, og den går ned ca. klokken 16:31

Hva skal pakkes

Først og fremst trenger du en varm regnfrakk og en solid paraply som tåler vinden. Hvis du synes en stor paraply er for vanskelig å pakke, kjøp en når du ankommer og la den stå på hotellet når du reiser. Du kan regne det som en reiseutgift. En trenchcoat med glidelåsfôr ville være optim alt slik at du kan justere den avhengig av været. Pakk i tillegg komfortable ankelstøvletter for alt du skal gå, og gensere og topper til å legge over jeans eller bukser.

November Events

Med sub-optim alt vær i november i Amsterdam, har turistmengdene forsvunnet, slik at besøkende får løpe over Amsterdams populære attraksjoner og restauranter. Reise- og oppholdsprisene er også billigere fordi det er lavsesongen, noe som betyr at besøket ditt er rimeligere.

  • Ankomsten av Sinterklaas: Ved sin årlige retur til Amsterdam i midten av november, går Sinterklaas rundt hovedstaden og stopper på flere torg og andre offentlige rom for å henvende seg til fansen. Etterpå legger han ut på en hemmelig omvisning i Nederland og leverer godbiter til barn over hele landet frem til 5. desember.
  • Amsterdam Unity Cup: Kaffebarelskere bør time Amsterdam-ferien til å delta i Cannabis Cup, verdens fremste marihuana- og hampfestival, hvor deltakerne smaker og stemmer påårets beste cannabisstammer. Tidsmessig faller arrangementet vanligvis sammen med Thanksgiving i USA
  • International Documentary Film Festival: Verdens fremste dokumentarfilmfestival vender tilbake til Amsterdam i midten av november med hundrevis av filmer om et bredt spekter av emner.
  • Museumnacht: Den årlige museumsnatten, eller museumsnatten, i Amsterdam gir besøkende en sjanse til å museumshoppe ut i de små timer om morgenen og prøve en rekke av Amsterdams kulturinstitusjoner, pluss at hver enkelt har laget en spesiell nattbegivenhet for anledningen.
  • PAN Amsterdam: Nederland's største årlige kunst- og antikvitetsmesse, kjent for sin kvalitet og mangfold, tilbyr varer for enhver smak, fra sjeldne bøker og manuskripter til autentiske gamle mestere.

Anbefalt: