Topp ting å gjøre i Brandywine Valley, Delaware
Topp ting å gjøre i Brandywine Valley, Delaware

Video: Topp ting å gjøre i Brandywine Valley, Delaware

Video: Topp ting å gjøre i Brandywine Valley, Delaware
Video: Нелогичная жизнь_Рассказ_Слушать 2024, Kan
Anonim
Brandywine Park kirsebærtrær i full blomst i Wilmington, Delaware
Brandywine Park kirsebærtrær i full blomst i Wilmington, Delaware

Brandywine Valley er et flott feriemål som ofte blir oversett av innbyggere i Midt-Atlanterhavsregionen. Ligger i Delaware bare en time sør for Philadelphia, en time nord for B altimore og to timer nord for Washington, D. C., tilbyr Brandywine Valley historiske attraksjoner, kunstmuseer, naturskjønne utsikter over landskapet og mange utendørs rekreasjonsmuligheter - hvorav mange er innenfor en radius på 10 mil fra Wilmington, Delaware. Hagene og arboretene er spektakulære destinasjoner for naturelskere, og de historiske hjemmene er et must for de som er interessert i dekorativ kunst.

Lær du Pont-historie på Hagley Museum and Library

Hagley museum og bibliotek
Hagley museum og bibliotek

Som mange av attraksjonene i Brandywine-dalen, feirer Hagley Museum and Library arven etter du Pont-familien, som grunnla DuPont-kjemiselskapet på begynnelsen av 1800-tallet for å produsere krutt. Det 235 mål store Hagley Museum-området ligger langs Brandywine-elven i utkanten av Willmington og huser de originale DuPont-kruttmøllene, eiendommen og hagene. Museet er vertskap for spesielle helårsprogrammer for mange aldersgrupper og har utstillinger, demonstrasjoner avpulvermøllemaskineri og omvisninger i det første DuPont-familiehjemmet, som opprinnelig ble bygget i 1803.

Stroll Through Longwood Gardens

Fontene i Longwood Gardens
Fontene i Longwood Gardens

Longwood Gardens ble bygget i 1919 og er den levende arven etter Pierre S. du Pont og er den mest kjente attraksjonen i Brandywine Valley. Den 1 077 mål store fremste hagebruksutstillingsplassen inkluderer 20 utendørs hageområder, fire hektar med innendørs konservatoriehager og 11 000 forskjellige typer planter. Hagene tilbyr også kurs og workshops, blomstershow, hagedemonstrasjoner, hagevandringer og andre spesielle arrangementer gjennom året. Longwood Gardens ligger i hjertet av Brandywine Valley nær Kennet Square, Pennsylvania, og er åpent daglig hele året, og det kreves adgang for å utforske eiendommen.

Omvisning i Winterthur-museet, hagen og biblioteket

Wilmingtons Winterthur Museum
Wilmingtons Winterthur Museum

Den 1000 mål store eiendommen til Henry Francis du Pont kjent som Winterthur-museet huser en samling av mer enn 85 000 amerikanske antikviteter og dekorativ kunst. De 175 rommene, utstillingsgalleriene og hagene er åpne for omvisninger og en rekke spesielle arrangementer året rundt, og hele året kan gjestene delta i yogaklasser, legge ut på guidede velværeturer, bla gjennom håndlagde varer på Winterthur Store pop -up-butikker, eller les det omfattende forskningsbiblioteket på eiendommen. Museet er åpent hver dag tirsdag til søndag om våren, sommeren og høsten, og er åpent syv dager i uken under julen (23. november til 5. januar).

Besøk Nemours Mansion and Gardens

Nemours Mansion and Gardens i Wilmington
Nemours Mansion and Gardens i Wilmington

Det 102-roms hjemmet til Alfred I. DuPont, kjent som Nemours Mansion, har fine antikke møbler, tepper, billedvev, malerier og delikat porselenutstyr, og de 200 mål store hagene inkluderer reflekterende bassenger, fontener og skulpturer. Turer er tilgjengelige og reservasjoner foreslås for å oppleve majesteten til denne naturskjønne eiendommen, men besøk til Nemours Mansion er stort sett i selvgående og selvstyrt. Eiendommen er åpen for besøkende fra mai til desember hvert år på tirsdager til søndager, og det kreves adgang for å utforske eiendommen.

Bli inspirert på Brandywine River Museum

Brandywine River Museum eksteriør
Brandywine River Museum eksteriør

Kvernen fra 1800-tallet med vakre omgivelser langs Brandywine-elven huser en av de største samlingene av malerier av N. C., Andrew og Jamie Wyeth-amerikanske samtidskunstnere som ble inspirert av de frodige omgivelsene til Brandywine River Museum eiendom. Kunstmuseet har også verk av andre kjente amerikanske illustratører og gir guidede og selvguidede omvisninger i galleriene. Shopping, bespisning og underholdning er også tilgjengelig, og kunstmuseet har også flere spesialutstillinger gjennom året. Museet er åpent hver dag fra 9:30 til 16:30. året rundt.

Oppdag kunst på Delaware Art Museum

Delaware kunstmuseum
Delaware kunstmuseum

Et annet flott sted å se moderne og klassisk amerikansk kunst i Brandywine Valley erDelaware Art Musem, som har en verdenskjent samling av amerikansk kunst og illustrasjon og britisk prerafaelittisk kunst. Copeland Sculpture Garden, som ligger på eiendommen til museet, viser verkene til moderne skulptører. Voksen-, ungdoms- og familieprogrammer er tilgjengelig hele året, og gjester kan også delta på forestillingsserier året rundt. Delaware Art Museum er åpent onsdager til søndager året rundt, men er stengt på nyttårsdag, uavhengighetsdag, høsttakkefest og jul.

Utforsk Delaware Contemporary

Kunstinstallasjon på The Delaware Contemporary
Kunstinstallasjon på The Delaware Contemporary

For en titt på det siste innen amerikansk samtidskunst i Brandywine Valley, ikke se lenger enn til Delaware Contemporary. Dette museet presenterer mer enn 30 midlertidige kunstutstillinger i alle medier, inkludert maleri, skulptur, fotografi og installasjon, og huser syv gallerier, 26 kunstnerstudioer, en galleributikk, et auditorium og et kunstklasserom. The Contemporary tilbyr også utdanningsprogrammer, galleriforedrag og familiearrangementer gjennom hele året. Delaware Contemporary ligger på den populære Riverfront Wilmington, og er åpen tirsdager til søndager hele året. Mens adgang til kunstmuseet er gratis, oppfordres donasjoner på det sterkeste for å holde galleriene åpne.

Ta en guidet omvisning i Read House and Gardens

Les House
Les House

Et nasjon alt historisk landemerke, Read House er et føder alt herskapshus omgitt av 1,5 hektar med formelle hager som har sesongmessige dekorasjoner gjennom heleår. Ligger i New Castle, Delaware, er dette unike historiske stedet åpent for allmennheten onsdager til søndager fra april til desember, men gjestene kan også besøke eiendommen etter avtale fra januar til mars. I tillegg fungerte byen New Castle ved elvebredden som den første delstatshovedstaden i Delaware, så sørg for å holde deg til etter at du har besøkt eiendommen for å utforske byens historiske steder, spesialbutikker og restauranter.

Utdekk naturen ved Delaware Museum of Natural History

Delaware Museum of Natural History
Delaware Museum of Natural History

Selv om selve museet kan være litt lite, har Delaware Museum of Natural History en omfattende samling av skjell, marint liv og dinosaurskjeletter oppdaget i regionen. Også hjemmet til et afrikansk vannhull, en gigantisk blekksprut og en interaktiv Nature Nook med praktiske aktiviteter for barn, er Delaware Museum of Natural History et flott reisemål for familier som håper å lære mer om det naturlige miljøet i regionen. Museet er åpent syv dager i uken hele året, men Naturkroken er stengt på mandager. Det kreves adgang for å delta.

Vandre gjennom Mt. Cuba Center

Round Garden ved Mt. Cuba Center
Round Garden ved Mt. Cuba Center

The Mt. Cuba Center er en hagebruksinstitusjon dedikert til studier, bevaring og verdsettelse av innfødte Appalachian Piemonte-planter, og er også hjemsted for en av regionens fineste skogsområder med villblomsterhager. Turer gis sesongmessig og krever forhåndsreservasjoner, og klasser er ogsåtilgjengelig hele året for gjester å lære om studier og bevaring av dyreliv ved senteret. Hagene ligger i Hockessin, Delaware, og er åpne for generell opptak fra april til november, men undervisning er tilgjengelig hele året.

Gjenopplev historien på Rockwood-museet

Rockwood Museum og park
Rockwood Museum og park

Den engelske herregården kjent som Rockwood Museum har et landlig gotisk herskapshus bygget av Joseph Shipley, en Quaker-handelsbankmann, i 1851. Dette unike museet eies og drives av New Castle County, og gjenforteller historien til det opprinnelige museet. innbyggere og livet i Brandywine-dalen på begynnelsen av 1900-tallet. Carriage House og Walled Garden er tilgjengelig for utleie for private arrangementer, og guidede turer i herskapshuset er tilgjengelig ved bestilling på onsdager til søndager året rundt. Mens adgang til museet krever en liten avgift, er parken og hagene gratis å besøke og er åpne for allmennheten fra daggry til skumring.

Anbefalt: