Way of Lights Julevisning i Belleville, Illinois

Innholdsfortegnelse:

Way of Lights Julevisning i Belleville, Illinois
Way of Lights Julevisning i Belleville, Illinois

Video: Way of Lights Julevisning i Belleville, Illinois

Video: Way of Lights Julevisning i Belleville, Illinois
Video: Tuesday Mail Call 2024, Kan
Anonim
Way of Lights julevisning
Way of Lights julevisning

I løpet av høytiden er det mange vakre, blinkende julelysvisninger holdt i hele og i nærheten av St. Louis, men lysets vei ved Shrine of Our Lady of the Snows i Belleville, Illinois, skiller seg ut som en enkelt reisemål. Mindre enn tretti minutter over delstatsgrensen mellom Missouri og Illinois, er denne begivenheten helt gratis for besøkende og fokuserer på julens religiøse bakgrunn, og forteller historien om Jesu fødsel. Det er ikke noe sekulært ved det, og popkulturikoner som Frosty the Snowman eller til og med julenissen vil ikke bli funnet.

Fans av høytidslys fra alle trosretninger er velkomne til den kristne helligdommen, som har blitt presentert siden 1970 av en romersk-katolsk orden, Missionary Oblates of Mary Immaculate.

The Way of Lights er fylt med mer enn 1,5 millioner lysende pærer og lysdioder, og er utsmykket med kunstneriske streker med lys på strenger samt elektroniske frittstående kunstskulpturer. Sentrum av attraksjonen er krybbescenen som skildrer det sentrale øyeblikket fra den bibelske historien, inkludert gårdsdyr.

Mange besøkende vil bli glade for å lære at The Way of Lights resirkulerer lysene sine for å redusere avfallet, og mange av strengene.og andre dekorasjoner dateres tilbake til de første årene. Selvfølgelig legges det til nye lys hvert år også, for å holde skjermen oppdatert og pen.

When to Go

I 2019 feirer The Way of Lights sitt 50-årsjubileum og vil være utstilt fra 19. november til 31. desember. Utendørs lysutstillinger er åpne hver kveld, inkludert høsttakkefest, julaften, juledag og ny Årsaften, men restauranten, gavebutikken og andre innendørsattraksjoner er stengt på helligdager. Tirsdagskvelder er familiekvelder med spesielle arrangementer planlagt og rabatter tilgjengelig.

Adgangsgebyrer

Kostnaden for å kjøre gjennom skjermen er gratis for alle. Donasjoner aksepteres når besøkende forlater helligdommen. Det er imidlertid kostnader forbundet med attraksjoner som kamelturer og mat, men medlemmer av militæret bør spørre om rabatt på disse aktivitetene.

Mer enn bare lys

Med mer enn en million blinkende lys er drive-through-skjermen det store trekkplasteret, men det er andre ting å gjøre på Way of Lights også. Det er et dukketeater for barn og en julekrybbe laget av legoklosser. Barn vil også like dyrerittene og dyrehagen; det er inngangspenger til enkelte aktiviteter. Hvis du har lyst til å gjøre noe spesielt, kan du ta en vogntur gjennom skjermen. St. Louis Carriage Company tilbyr turer hver kveld unntatt lørdag.

Komme dit

The Way of Lights ligger omtrent 20 minutter fra sentrum av St. Louis ved Our Lady of the Snows-helligdommen i Belleville. For å komme tilHelligdommen ta Interstate 255 til avkjørsel 17A (Illinois Highway 15 East). Deretter går du omtrent én kilometer på motorvei 15, og du vil se inngangen til helligdommen på høyre side, ved 442 South DeMazenod Drive.

Anbefalt: