Hvordan komme deg fra Chicago til Detroit

Innholdsfortegnelse:

Hvordan komme deg fra Chicago til Detroit
Hvordan komme deg fra Chicago til Detroit

Video: Hvordan komme deg fra Chicago til Detroit

Video: Hvordan komme deg fra Chicago til Detroit
Video: Chicago: Bander og ghettoer 2024, April
Anonim
Detroit, Motor City
Detroit, Motor City

Det er mange måter å reise fra Chicago til Detroit på, en avstand på 238 miles. Kjøring er den rimeligste transportmåten. Du kan forvente å betale mellom $27 og $40, og det vil ta deg omtrent 4 timer og 40 minutter. Den raskeste måten å nå reisemålet på er å fly, siden det tar bare 90 minutter; men du må ta hensyn til tiden det vil ta deg å komme deg til flyplassen, sjekke inn og vente på at flyet ditt går. Tot alt sett er fly den dyreste ruten. Det er en direkte bussrute mellom de to byene, men det vil ta deg mye lengre tid å reise, og du bør planlegge seks timer for hele reisen. Amtrak-toget er også et alternativ, og du vil oppdage at det ikke bare er en enkel måte å komme seg fra punkt A til punkt B på, men også at det er relativt raskt og rimelig.

hvordan komme seg fra chicago til detroit
hvordan komme seg fra chicago til detroit

Hvordan komme fra Chicago til Detroit

  • Tog: 5 timer, fra $40 (foreslått rute)
  • Fly: 1 time, 30 minutter, fra $100 (dyrest)
  • Buss: 6 timer, fra $28
  • Bil: 4 timer, 40 minutter, 282,2 road miles, 454,16 kilometer (rimeligst)

Med tog

Å ta toget fra Chicago Union Station til Detroit Amtrak Station (også kjent som B altimore Street Station) er raskt oglett. På fem timer vil du reise 282 miles og bruke mellom $40 og $60. Togene går hver dag, tre ganger om dagen, noe som gjør det enkelt å velge ønsket tidsluke. Husk at Detroit opererer én time før Chicago, så du må stille klokken deretter.

Den viktigste fordelen med å reise med tog er at du ikke trenger å bekymre deg for trafikk eller kjøring i dårlig vær. Hvis du reiser med en ledsager, kan du blande og mingle i stedet for å måtte fokusere på kjørereglene. Togene er komfortable, rene og jevne. I tillegg har togstasjonene begge fasiliteter som Wi-Fi og alternativer for mat og drikke.

Med buss

Å ta bussen er et alternativ for å reise fra en by til den neste siden det er direkteruter. Det vil imidlertid ta deg lengre tid enn de andre transportformene. Du har valget mellom å ta en av bussene som går hver fjerde time, som går hver dag, mandag til søndag. Å reise en avstand på 293 miles vil ta deg omtrent seks timer på en buss, og du kan velge mellom Greyhound USA eller Megabus.

The Greyhound busstasjon ligger ved Chicago Amtrak Bus Station ved Chicago Union Station, som ligger på 225 S. Canal Street. Bestill bussbilletter online gjennom Greyhound eller Busbud eller kjøp personlig på stasjonen. De viktigste fordelene med å ta bussen er at du ikke trenger å kjøre eller navigere på tvers av statens linjer, det er direkteruter og det er flere avgangstider.

Med bil

Å reise med bil fra Chicago til Detroit erperfekt for folk som liker en liten biltur. Du kan bevege deg i ditt eget tempo, se stedene og attraksjonene i hver delstat mens du kjører gjennom, og oppleve en ferie på dine egne premisser. På litt over fire og en halv time når du målet ditt ved å ta den raskeste kjøreruten, som har bompenger. Reis fra I-90 East til I-94 East til I-96 East, og du kommer til Detroit.

Du kan forvente å betale mellom $27 og $40 i bensin og bompenger. Med den korte avstanden mellom de to byene, trenger du ikke vurdere overnatting, mat eller underholdningskostnader, men det er selvfølgelig spisemuligheter underveis.

Det er flere fordeler med å reise med bil. Du kan se mer av landet ved å besøke hver stat, noe som gjør bilturen til et eventyr som inkluderer mye mer enn Detroit. Du vil passere gjennom landets nyeste nasjonalpark, Indiana Dunes National Park, for eksempel, samt Michigan City, Kalamazoo og Ann Arbor. Kjøring er mer fleksibel og komfortabel enn andre transportformer, spesielt hvis du har barn på slep, og du vil kunne legge til mer i reiseruten din hvis du velger å gjøre det.

Med fly

Flyreiser fra Chicago O’Hare International Airport (ORD) eller Chicago Midway Airport (MDW) går til Detroit, Michigan hele dagen, hver dag, betjent av Southwest Airlines, United Airlines, American Airlines og Delta. Flytiden er omtrent 1 time og 30 minutter. Du må imidlertid ta hensyn til tiden og kostnadene det tar å komme seg til flyplassen ved å bruke enten Chicago Transit Authority(CTA) offentlig transport, samkjøring eller kjøring. I tillegg, når du lander i Detroit, må du administrere overføringer fra Detroit Metropolitan Airport.

De største fordelene med å fly til Detroit fra Chicago er at det er den raskeste ruten mellom byene, det er flere operatør alternativer og mange flytider.

Hva å se i Detroit

Motor City har mye å gjøre for å holde interessene dine vakt hele året, fra kunstnerboliger til fascinerende museer til levende musikk til bohemmarkeder til bryggerier. Trek til Belle Isle Island, som ligger i Detroit River, se en enorm samling av bøker og kunst på Detroit Public Library, besøk Henry Ford Museum og gå gjennom Greenfield Village, og se hvor Marvin Gaye spilte inn på Motown Museum. Det er mange gratis ting å gjøre i Detroit også.

Ikke gå glipp av Eastern Market på Russell Street, unik for Detroit, som er hvor du kan handle fersk frukt og grønnsaker over seks blokker. Det største utendørs blomsterbedmarkedet i landet er her også. Markedet tar imot tusenvis av besøkende året rundt hver lørdag, fra kl. 06.00 til 16.00, så sørg for å gå tidlig og ha på seg komfortable gåsko.

Detroit har også en nydelig familie- og hundevennlig RiverWalk som strekker seg 5 1/2 mil langs Detroit River. I de varmere månedene kan du leie sykler eller kajakker eller ta en joggetur. Matboder serverer pølser og kalde drikker. Uansett årstid er det alltid gøy å nyte utsikten ved Detroits urbane promenade.

Anbefalt: