10 museer å besøke i Indianapolis
10 museer å besøke i Indianapolis

Video: 10 museer å besøke i Indianapolis

Video: 10 museer å besøke i Indianapolis
Video: Лучшее во Франции: 10 незабываемых мест 2024, Kan
Anonim

Hvis du er en ivrig museumsbesøker, tilbyr Indianapolis en interessant og eklektisk gruppe av forskjellige arenaer for å bli kultiveret, uansett alder eller interesser.

The Children's Museum of Indianapolis: Feel Like a Kid Again

Barnemuseet i Indianapolis
Barnemuseet i Indianapolis

Ikke bare for ungdommer, Children's Museum of Indianapolis er det største anlegget i sitt slag i verden; forankret av en massiv vannklokke og ruvende Chihuly-glassskulptur, er den fullpakket med fem etasjer med interaktiv, lærerik moro. Livsstore dinosaurer går gjennom museets ytre skall, gjør et godt førsteinntrykk og gir besøkende opp til å oppdage Dinosfære-området inne. Andre seksjoner fremhever arkeologi, romutforskning, vitenskap og globale kulturer. Riley Children's He alth Sports Legends Experience ble med i miksen i 2018 for å få barn og foreldre til å bevege seg med et dusin forskjellige sportsaktiviteter på miniatyr utendørsbaner, baner, baner og kurs for familievennlig konkurranse.

Newfields: Utforsk den kreative siden

Newfields
Newfields

Dette 152 mål store campus dekker alle kunstbaser. Indianapolis Museum of Art-gallerier er hjemmet til en permanent samling av amerikanske, afrikanske, europeiske, asiatiske og moderne bedrifter, sammen med turnerende utstillinger og pop-upviser. Det vakkert bevarte Lilly House tilbyr et innblikk i hvordan en av Indys mest fremtredende familier levde på 1930-tallet, mens Virginia B. Fairbanks Art & Nature Park: 100 Acres kler grønne områder, skog og våtmarksterreng med stedsspesifikk kunst. Et helårs program med samfunnsorientert programmering inkluderer en populær sommerfilmserie, yogaklasser, turer og en prangende Winterlights feriehagevandring. Sørg for å ta en selfie foran Robert Indiana "LOVE"-skulpturen, og forny deg deretter med et kaldt håndverksbrygg i den sesongbaserte ølhagen ved siden av drivhuset.

Conner Prairie: Fordyp deg i Indiana History

Skolemester ved Conner Prairie
Skolemester ved Conner Prairie

Like nordøst for Indianapolis i Fishers, Indiana, presenterer Conner Prairie 1 000 hektar med levende historie delt gjennom praktiske aktiviteter, kopier av 19th bygninger fra århundret, live dyremøter, og historier fra kostymetolker. Prairietown-landsbyen fra 1836, Civil War Journey fra 1863 og en Lenape Indian Camp tar gjestene tilbake i tid for å oppdage Hoosier-statens historiske opprinnelse; Treetop Adventure-lekeområdet gir barna en sjanse til å brenne av overflødig energi når de lærer noe om lokal økologi. I sommermånedene tar Symphony on the Prairie over utendørs bandshell i helgene for musikalske opptredener og piknik under stjernene. Eller hev deg over det hele med en tur på 1859 Balloon Voyage, et tjoret varmluftsballongeventyr som svever mer enn 370 fot opp i Indiana-himmelen.

Indianapolis MotorSpeedway Museum: Rev Your Engines

Indianapolis Motor Speedway Museum
Indianapolis Motor Speedway Museum

En del av verdens mest kjente racerbane, Circle City-besøkende med behov for fart kan unne seg racingnostalgi på Indianapolis Motor Speedway Museum. Her kan fans ta et dypdykk i bilracinghistorien ved å beundre de legendariske Borg-Warner Trophy og Indy 500-vinnende bilene, med tilhørende informasjon om sjåførene som førte dem til seier. Mens du er der, kan du registrere deg for en fort alt omvisning på speedwayen, komplett med en bussrunde rundt den 2,5 mil lange banen og en mulighet til å etterligne løpsvinnere ved å kysse gården av murstein som markerer start-/målstreken.

Indiana State Museum: Lær alt om Hoosier State

Indiana State Museum
Indiana State Museum

Det kjekke Indiana State Museum skjærer en flott figur på Indianapolis-kanalen i sentrum og byr ut en varm Hoosier-velkomst før gjestene i det hele tatt går inn i anlegget. Kalksteinsfasaden inneholder små utskjæringer og skulpturer for å representere alle de 92 Indiana-fylkene, og setter scenen for en morsom åtseledderjakt à la "Hvor er Waldo?" Innvendig fører det luftige atriet gjestene inn i gallerier over flere etasjer fylt med Indiana-sentriske permanente utstillinger, midlertidige og turnerende utstillinger og et større IMAX-teater enn livet.

Eiteljorg Museum of American Indians and Western Art: Go West

Eiteljorg Museum of American Indians and Western Art
Eiteljorg Museum of American Indians and Western Art

Eiteljorg Museum, ved siden av Indiana State Museum, er det eneste museetsnill i Midtvesten, som leverer en absorberende Wild West-opplevelse fylt med fantastisk indiansk kunst, kultur, mat og shopping. For enda mer lokking arrangerer Eiteljorg et årlig indisk marked og festival og en sommerkonsertserie. Den elskede lokale attraksjonen feirer sitt 30th jubileum i 2019 med en årelang plan med dedikert programmering.

NCAA Hall of Champions: Model Good Sportsmanship

NCAA Hall of Champions
NCAA Hall of Champions

A White River State Park-armatur, NCAA Hall of Champions feirer mannlige og kvinnelige studentidrettsutøvere på tvers av 24 college-idretter med interaktive simulatorer, pedagogiske utstillinger og historiske gjenstander utstilt. Besøkende er velkomne – faktisk oppfordres – til å ta en pause fra turneen og skyte noen ringer på den gjenskapte 1930-tallets halvbane i andre etasje.

Indiana Medical History Museum: Steel Your Nerves

På stedet for det tidligere Central State Hospital, er Indiana Medical History Museum ikke for sarte sjeler eller magesyke. Men alle med interesse for moderne medisin og psykiatrisk historie vil sannsynligvis bli fascinert av krukker med menneskelige hjerner og andre patologiprøver som er utstilt, laboratorier for omvisning og et obduksjonsrom å sjekke ut.

Kurt Vonnegut museum og bibliotek: Les alt om det

I en varig hyllest til Indianapolis-forfatteren, viser Kurt Vonnegut Museum and Library bilder, originale kruseduller og tegninger av Vonnegut, den faktiske skrivemaskinen han brukte til å komponere romanene sine, og førsteutgaver av verkene hans. Sådet går… så det går.

Indiana War Memorial Museum: Honor Hoosier Heroes

Indiana War Memorial Museum
Indiana War Memorial Museum

Med unntak av Washington, D. C., bruker Indianapolis mer grøntareal til å hedre våre soldater og veteraner enn noen annen amerikansk by. Det 30 000 kvadratmeter store Indiana War Memorial Museum i Indiana War Memorial Plaza Historic District er en del av en bevegende samling av monumenter og minnesmerker, som respektfullt beskriver tjenesten til Hoosier-menn og -kvinner fra den revolusjonære krigen helt til moderne -dagskonflikter. Militært utstyr og gjenstander er her for å observere og sette pris på.

Anbefalt: