April i San Diego: Vær- og begivenhetsguide

Innholdsfortegnelse:

April i San Diego: Vær- og begivenhetsguide
April i San Diego: Vær- og begivenhetsguide

Video: April i San Diego: Vær- og begivenhetsguide

Video: April i San Diego: Vær- og begivenhetsguide
Video: 3 days in SAN DIEGO, California - travel guide day 1 2024, Kan
Anonim
april i san diego
april i san diego

Enten du reiser for en vårferie eller bare en ferie på våren, er San Diego et av de beste stedene du kan besøke i april. Mens store deler av landet fortsatt ligger på tvers av den fine linjen mellom vinter og vår, er San Diego i vakre Sør-California fullt ut solt i varmt sollys og skyfri himmel. Havvannet har fortsatt ikke varmet opp til sommertemperaturer, men strendene rundt San Diego er noen av de beste du kan finne i USA på denne tiden av året.

San Diego er et populært sted å besøke på denne tiden av året, spesielt med folkemengdene i vårferien som vil ha solskinn og strender. Men hvis du besøker senere i måneden, har studentene allerede dratt og været er enda varmere.

San Diego-været i april

Uavhengig av hvilken som helst definisjon er været i San Diego evig fantastisk og hjem til det typiske solrike været som folk flest forestiller seg når de tenker på California. Selv på enkelte dager i vintermånedene kan du finne folk som sitter ute på stranden og nyter solen, men i april er dagene lengre og været er mer jevnt varmt.

  • Gjennomsnittlig høy temperatur: 68 F (20 C)
  • Gjennomsnittlig lav temperatur: 56 F (13 C)
  • Vanntemperatur: 61F (16 C)
  • Dager med nedbør: 4 dager
  • Nedbør: 1,01 tommer (2,57 cm)
  • Sunshine: 67 prosent
  • Dagslys: 12 til 13 timer

Bruk gjennomsnittene til å planlegge fremover og vet at du for det meste kan forvente solfylte dager med behagelig vårvær. Uvær er imidlertid alltid en mulighet, så sjekk værmeldingen på forhånd i tilfelle du tilfeldigvis kommer på besøk under en regnvær. April-hetebølger er også en mulighet, og du kan komme over varmere vær enn norm alt - noe som ville være perfekt for en vårdag på stranden.

Hva skal pakkes

Pakk en mellomvektsjakke, spesielt for kvelder nær havet. Langermede skjorter og gensere lagt over korte ermer er din beste motestrategi.

San Diego er en uformell by, og du kan bruke jeans og andre uformelle klær nesten hvor som helst. Selv om det kan være litt tidlig på året for tank topper og flipflops, kan det hende du finner noen steder som ikke slipper deg inn hvis du har dem på. Men for det meste, spesielt med steder langs vannet, er ikke fritidsklær noe problem.

Du vil sannsynligvis ikke trenge en regnfrakk, men hvis du planlegger å ta et baycruise, vil den hette-vindjakken du pakket være veldig nyttig.

April-arrangementer i San Diego

Med det årelange solrike været som San Diego opplever, kan du alltid finne flotte utendørsbegivenheter over hele byen. April er imidlertid når været virkelig begynner å varme opp og San Diego arrangerer en rekke vårbegivenheter å ønske velkommen på strandensesong.

  • Del Mar Horse Show: Dette tre-ukers arrangementet er et av de største hestesportsarrangementene i Sør-California. Ulike hesteshow fremhever alle typer begivenheter, for eksempel westernridning, dressur og hopp. Hesteelskere bør ikke gå glipp av denne festivalen som finner sted i hele april i byen Del Mar, omtrent 20 mil nord for San Diego sentrum.
  • Carlsbad Flower Fields: I den nærliggende byen Carlsbad kommer disse feltene til liv i livlige farger hvert år om våren. Avhengig av været blomstrer de mellom mars og mai, så april er den beste måneden for å besøke disse vakre markene, akkompagnert av spesielle arrangementer som konserter, hageyoga og kunst og håndverk.
  • Se et Padres-spill: Padres' vakre baseballstadion i sentrum er et flott sted å se en kamp. Sesongen begynner i april, så det er et perfekt tidspunkt å få med seg en av sesongens åpningskamper. Dessuten er det ikke mange stadioner i USA som tilbyr det vakre aprilværet som San Diego gjør.
  • Grunion Runs: Grunioner er lange, sølvfargede fisker som i hekkesesongen forlater vannet og kommer opp for å parre seg på stranden. April er en av de beste månedene for å være vitne til denne begivenheten, og hvis du får et fiskekort, kan du til og med ta dem rett utenfor stranden og ta dem med hjem for å forberede og spise.

Reisetips for april

  • Hotellbelegget kan være høyt i april. Unngå utsalg og høye priser. Reserver så langt du kan, og sørg for at det ikke er noen kanselleringsstraff hvis du ombestemmer deg.
  • Stevner er mindre vanlige i april enn senere på året, men når de skjer, kan de fylle hotellene i sentrum og øke prisene. Se etter stevner som er planlagt under dine planlagte reisedatoer på nettstedet til San Diego Convention Center, som også viser hvor mange personer som forventes å delta.

Anbefalt: