Besøk Smithsonian National Air and Space Museum

Innholdsfortegnelse:

Besøk Smithsonian National Air and Space Museum
Besøk Smithsonian National Air and Space Museum

Video: Besøk Smithsonian National Air and Space Museum

Video: Besøk Smithsonian National Air and Space Museum
Video: Apollo Legacy 2024, April
Anonim
Nasjon alt luft- og rommuseum
Nasjon alt luft- og rommuseum

The Smithsonian National Air and Space Museum har den største samlingen av historiske luft- og romfartøyer i verden. Museet har 22 utstillingsgallerier, som viser hundrevis av gjenstander, inkludert den originale Wright 1903 Flyer, "Spirit of St. Louis" og Neil Armstrongs Apollo 11 romdrakt. Det er det mest besøkte museet i verden og appellerer til alle aldre. Mange av utstillingene er interaktive og flotte for barn.

Museet fullførte en omfattende renovering av hovedhallen, «Milestones of Flight» i 2016. Den utvidede utstillingen sporer historiene til verdens mest betydningsfulle fly og romfartøy som er forbundet med hverandre. Kvadratmeteret til utstillingen ble forstørret, og utstillingene drar full nytte av atriets to-etasjers høyde. Nye ikoner som vises inkluderer den enorme Apollo Lunar Module, John Glenns Mercury "Friendship 7"-kapsel og SpaceShipOne.

Hele museet gjennomgår en flerårig renovering og for tiden er rundt halve museet stengt for besøkende.

Å komme til luft- og rommuseet

Museet ligger på National Mall. Inngangen er på 655 Jefferson Drive, SW, mellom 4th og 7th streets på National Mall. Telefon: (202) 633-2214.

Den enkleste måten å komme seg til kjøpesenteret på er med offentlig transport. De nærmeste metrostasjonene er Smithsonian og L'Enfant Plaza.

Museums åpningstider: Åpent daglig unntatt 25. desember. Vanlige åpningstider er 10:00 til 17:30

Hva du kan se og gjøre på museet

The National Air and Space Museum fortsetter å utvikle nye utstillinger om historien, vitenskapen og teknologien til luftfart og romfart, inkludert flere flysimulatorturer. Museet er et senter for forskning og tilbyr guidede turer, utdanningsprogrammer og skolegruppeaktiviteter. Museet tilbyr også grab and go-servering med alternativer som smørbrød, salater, pølser og mer.

Besøkstips

  • Dette er et av de travleste museene i Washington DC. Kom tidlig om morgenen eller sent på ettermiddagen for å unngå folkemengder.
  • Det er et ledsageranlegg, Steven F. Udvar-Hazy Center i Chantilly, Virginia. Dette museet kan være lettere å komme til fra forstedene og er vanligvis ikke så overfylt som kjøpesenteret.
  • Offisielt nettsted: www.nasm.si.edu

Attraktioner nær luft- og rommuseet

  • National Museum of the American Indian
  • Hirshhorn museum og skulpturhage
  • National Gallery of Art
  • U. S. Botanisk hage
  • U. S. Capitol Building

Anbefalt: