De 8 beste hybridgolfklubbene i 2022
De 8 beste hybridgolfklubbene i 2022

Video: De 8 beste hybridgolfklubbene i 2022

Video: De 8 beste hybridgolfklubbene i 2022
Video: magnetic fields lines of solenoid #shorts #class10science #scienceexperiment 2024, April
Anonim

Vi undersøker, tester, vurderer og anbefaler uavhengig av de beste produktene – finn ut mer om prosessen vår. Hvis du kjøper noe gjennom lenkene våre, kan vi tjene en provisjon.

TRIPSAVVY-8-beste-hybrid-golfkøller
TRIPSAVVY-8-beste-hybrid-golfkøller

The Rundown

Beste sammenlagt: Callaway Epic Flash Hybrid på Golf Galaxy

"Lar golfere på alle ferdighetsnivåer slå bedre og lenger over hele banen."

Beste budsjett: Pine Meadow Men's Excel EGI Hybrid Club på Amazon

"En virkelig utmerket klubb for alle som bare skal lære å spille golf."

Beste forbedringshybrider: Tour Edge Bazooka Platinum på Amazon

"Flott for forbedring og perfekt som gave."

Best for nybegynnere: Titleist TS2 Hybrid hos Dick's Sporting Goods

"Denne hybriden som er lett å lansere har en strømlinjeformet form som gir en utrolig følelse og mer hastighet."

Best for seniorer: TaylorMade SIM Rescue Max Hybrid ved TGW

"Har et grafittskaft som er tilgjengelig i en lett størrelse spesielt utviklet for seniorer."

Beste hybrid for kvinner: Tour Edge Women's Hot Launch 2-serien på Amazon

"Tour Edge tilbyr denne hybriden i alle klubbkonfigurasjoner fra 4-hybridå slipe kile."

Mest allsidig hybrid: Cobra King F8 One Length Hybrid hos Amazon

"En av de beste hybridklubbene som finnes er også en av de mest allsidige."

Mest justerbare: TaylorMade M3 Hybrid Rescue Club hos Amazon

"Står høyt over andre justerbare køller."

Beste sammenlagt: Callaway Epic Flash Hybrid

Callaway Epic Flash Hybrid
Callaway Epic Flash Hybrid

Callaway Epic Flash er en utmerket hybrid. Designet med optimalisert justerbarhet og kontroll, lar denne klubben golfere på alle ferdighetsnivåer slå bedre og lenger over hele banen. Callaway Epic Flash har "jailbreak-teknologi", som betyr at to skruelignende stålstenger er plassert i køllehodet for ekstra stivhet. Dette fører til mer fart og avstand, men krever ikke et stivere kølleskaft.

Det er flere andre funksjoner som gjør denne hybridklubben til vårt beste samlede valg. Tungsten-vektdesignet gir et lavere tyngdepunkt som lar golfere treffe CG med mer kontroll og konsistens. Epic Flash er også bygget med et tynnere karbonstoff k alt T2C som har en tettere veving i køllehodet for forbedret tilgivelse. Alle disse funksjonene fører til bedre ballhastighet og større avstand. Denne klubben har også et vakkert design som enhver golfspiller vil like. Du kan få denne hybriden med vanlige eller stive flexer og med 3 til 5 kølle alternativer.

Beste budsjett: Pine Meadow Men's Excel EGI Hybrid Club

Pine Meadow Golf Excel EGI Hybrid Golf Club for menn
Pine Meadow Golf Excel EGI Hybrid Golf Club for menn

En budsjetthybridklubb er en virkelig utmerket klubb for alle som bare skal lære å spille golf, fra juniorer til seniorer. Den ekstra brukervennligheten og avstanden som en hybrid gir nye golfere, gjør den perfekt for trening og par-3-baner. En av de beste budsjetthybridklubbene er Pine Meadow Excel EGI hybridklubben på grunn av dens utprøvde ytelse.

Excel EGI-klubben har et vanlig flex- og grafittskaft med muligheter for loftsvinkler fra 19 til 45 grader. Grafittskaftet bidrar til å redusere dreiemomentet slik at nybegynnerarmene ikke vil være såre etter noen få tøffe treff. Med en glatt såle har Excel EGI en avslappet rød og svart design og er tilgjengelig i høyre- eller venstreorientering. Den rimelige hybridklubben kommer til og med med hodedeksel.

Beste forbedringshybrider: Tour Edge Bazooka Platinum

Flott for forbedring og perfekt som gave, Tour Edge Golf Bazooka Platinum-hybrider er et komplett sett med køller. Hver av de syv hybridkøllene i settet har et grafittskaft og en vanlig flex. Det som gjør disse hybridkøllene ideelle for golfere som ønsker å slippe handicapet, er konstruksjonen av køllehodet. Laget av stål og helt hule, har køllehodene stor tilgivelse fordi omkretsen av ansiktet holder vekten.

Selv om perimetervektingen og den store tilgivelsen gjør disse klubbene gode for forbedring, er ikke hver klubb skapt like. Hybridene med "langt jern" ser mer ut som fairway woods, med avrundet køllehode og lengre såle. Imidlertid dukker hybridkøllene som erstatter de korte jernene, ogfungere mer som et strykejern, men med alle fordelene til en hybrid. Dette settet inkluderer hybrider fra 4 til pitching wedge.

Best for nybegynnere: Titleist TS2 Hybrid

Titleist TS2 Hybrid
Titleist TS2 Hybrid

Titleist TS2 Hybrid-klubben er designet for å øke poengavstanden for nybegynnere. Denne hybriden som er lett å lansere, har en tynnere kølleflate som gjør at ballene kan gå raskere og lenger på greenen. I tillegg gir køllens strømlinjeformede form en utrolig følelse og reduserer aerodynamisk luftmotstand med 20 prosent slik at du kan få bedre kontakt med ballen i hver sving. Køllen har også et lavere tyngdepunkt for høyere utskytningsvinkler, samt en lagdelt innvendig såle for ekstra ballhastighet. Tilgjengelig i 1 til 5-hybrid loft alternativer og i en rekke skaftmaterialer, kan denne klubben tilpasses for å finne din perfekte passform og vil vare i mange år fremover.

Best for seniorer: TaylorMade SIM Rescue Max Hybrid

TaylorMade SIM Rescue Max Hybrid
TaylorMade SIM Rescue Max Hybrid

Seniorgolfere som ser etter en hybridkølle av høy kvalitet som lar dem slå lenger og mer nøyaktig enn når de bruker et strykejern, bør prøve Sim Rescue Max Hybride fra TaylorMade. Denne køllen er spesielt godt egnet for golfere som ikke har den svinghastigheten de en gang hadde. Med en V Steel-design i såleplaten, forbedrer denne køllen friksjonen med gressmatten ved støt, noe som gir deg bedre nøyaktighet og mer kontakt med golfballen. Køllens hode har lavere tyngdepunkt og er laget av lettvektsstål for bedre avstand og redusertdra for raskere bilder. TaylorMades Sim Rescue Max designet også køllehodet deres med korrigerende ansiktsvinkler for å gi mer tilgivelse og rettere skudd. Denne klubben har et grafittskaft som er tilgjengelig i en lett størrelse spesielt designet for seniorer.

Best Women's Hybrid: Tour Edge Women's Hot Launch 2 Series

Hybridkøller har blitt veldig populære på golfbanen for kvinner. Tour Edge Women’s Launch 2 hybridjernene er blant de mest populære, med en rimelig pris og solid produksjon. Tilgjengelig som et sett eller individuelt, Tour Edge tilbyr denne hybriden i alle klubbkonfigurasjoner fra 4-hybrid til sandwedge.

The Tour Edge Women's Hot Launch 2-serien har en tung, men aerodynamisk såledesign for et lavere tyngdepunkt og en høyere utskytningsvinkel. I tillegg har køllen en hul kropp og et tynt ansikt for ekstra avstand og tilgivelse med hvert skudd. Dameflexklubben har grafittskaft og er tilgjengelig for høyre- og venstremenn.

Mest allsidig hybrid: Cobra King F8 One Length Hybrid

En av de beste hybridklubbene som finnes, er også en av de mest allsidige. Cobra King F8 hybrid har en rekke funksjoner fokusert på å levere fordeler for golfere av alle typer. Køllen har et dobbelt skinnesystem for styrke i en rekke skudd og større tilgivelse uavhengig av hvor ballen din er. I tillegg har Cobra et bakplassert tyngdepunkt og en tynn overflate i 455 rustfritt stål med ekstra fleksibilitet for raskere og lengre ballangrep. Kronen har til og med forbedret aerodynamikk med polymer som snur rundtomkretsen for mindre luftmotstand på nedsvingen.

Cobra King F8 er designet for å være lengden, loftet og liggevinkelen til et 7-jern og kan kjøpes med 3-, 4- eller 5-hybridkonfigurasjoner. Golfere kan velge en liten, vanlig eller stiv flex, og Cobra King F8 køllene har alle et grafittskaft.

Mest justerbare: TaylorMade M3 Hybrid Rescue Club

Kjøp på Dick's

Hvis du vil ha en hybridklubb som du kan justere til spesifikasjonene dine, finnes det en rekke alternativer, men TaylorMade M3 Hybrid Rescue Club står høyt over resten. Den grafittskaftede køllen kan kjøpes med en vanlig, stiv, senior eller ekstra stiv flex som en 2-, 3-, 4- eller 5-hybrid. Du kan til og med justere hodet på to forskjellige steder med en enkel sekskantnøkkel for optimal tilpasning. Dette lar deg ganske enkelt flytte 30 gram med køllehodevekten til din foretrukne konfigurasjon. Du kan også justere loft og ligge fra klubbens såle.

Uavhengig av hvilken type TaylorMade M3 hybridklubb du velger, har de alle en fartslomme. Denne klubbflaten gir tilgivelse og ballhastighet samtidig som den reduserer spinn og feilaktige skudd. Det bringer alle ballene dine nærmere sweet spot med hvert skudd. Køllehodet er stilig med en sort og sølv design som TaylorMade forklarer kan hjelpe deg med å justere det best mulig skuddet.

Anbefalt: