Airbnb bringer Broadway til deg med sin nye samling av virtuelle opplevelser

Airbnb bringer Broadway til deg med sin nye samling av virtuelle opplevelser
Airbnb bringer Broadway til deg med sin nye samling av virtuelle opplevelser

Video: Airbnb bringer Broadway til deg med sin nye samling av virtuelle opplevelser

Video: Airbnb bringer Broadway til deg med sin nye samling av virtuelle opplevelser
Video: ПРИВОЗ. ОДЕССА. ЦЕНЫ. САЛО КАРТИНА МАСЛОМ. ЯНВАРЬ. ПОДАРОК ОТ СЕРЁГИ 2024, Kan
Anonim
Broadway teater reklametavler, New York
Broadway teater reklametavler, New York

Hvis du er ute etter å få din Broadway-løsning, tilbyr Airbnb sjansen til å unne deg en kveld med noen av musikkteaterets største spillere. Fra og med i dag lanserer hjemmedelingssiden en spesiell samling av nettopplevelser som gir fansen muligheten til å komme i kontakt med stjerner og crew fra deres favorittproduksjoner på Broadway og West End, inkludert Aisha Jackson, Tituss Burgess, dansere fra "Moulin Rouge" og «Chicago» og tre originale Broadway-prinsesser.

Tidligere i år sa New York Citys ikoniske Broadway-teaterdistrikt at de ikke forventer en retur til scenen før minst 2021. Billettrefusjon og -bytte blir akseptert for alle forestillinger til og med 3. januar. Over hele landet, Nedleggelser av teater og spillesteder har hatt ødeleggende konsekvenser, og latt nesten hele bransjen stå uten jobber i overskuelig fremtid.

Across the dammen, selv om Londons West End nylig har blitt ryddet for å gjenoppta innendørs sceneshow, så lenge riktig sosial distansering er på plass, har de fleste show valgt å forbli mørke til sosial distansering ikke lenger er nødvendig. I slutten av juli holdt musikkteaterlegenden Andrew Lloyd Weber byens første innendørsforestilling - for et betydelig redusert publikum - og bemerket til New York Times at det var et trist syn å se, og la til at det ville være "umulig" for teatre å gjenåpne for mindre enn fulle hus.

Som fans og industri bekymrer seg over hva de skal gjøre under den forlengede pausen, tok Airbnb signalet deres og skapte denne nye samlingen av nettopplevelser. I samarbeid med The Actors Fund, en nasjonal ideell organisasjon som støtter arbeidere innen scenekunst, var målet todelt: å bidra til å bringe Broadway inn i hjemmene rundt om i verden, samtidig som de skaper en ny inntektsstrøm for de arbeidsløse scenekunststjernene og mannskap.

“I denne tiden med sosial distansering er det viktig for artister å finne et utløp for å skape og samarbeide for å fortsette å fortelle historiene våre,” sa Tituss Burgess. “Med Broadway dark, må vi revurdere og reetablere hva fellesskapet betyr - hva vi vil at det skal bety - for å komme videre. Bli med meg i å gå tilbake til det grunnleggende mens vi utforsker historiefortelling sammen.»

Disse virtuelle opplevelsene varierer fra $15 til $100, og er et røverkjøp sammenlignet med en kveld ute på kino. Opplev høydepunkter som å bli med på et Broadway Princess Party arrangert av Tony- og Grammy-nominerte Laura Osnes, Susan Egan og Courtney Reed; griper muligheten til å være en del av en offisiell Disney DCappella musikkvideo med DCAppella; eller samle de små rundt "Mrs. Doubtfire"-rollebesetningen Charity Dawson, Brad Oscar og Jenn Gambatese for historie. Du kan bla gjennom hele Airbnbs online Broadway-opplevelsessamlingher.

Anbefalt: