Været og klimaet i Pittsburgh

Innholdsfortegnelse:

Været og klimaet i Pittsburgh
Været og klimaet i Pittsburgh

Video: Været og klimaet i Pittsburgh

Video: Været og klimaet i Pittsburgh
Video: 3-часовой марафон паранормальных и необъяснимых историй - 4 2024, Kan
Anonim
Vær og klima i Pittsburgh
Vær og klima i Pittsburgh

Pittsburgh-innbyggere liker å spøke med vedvarende dyster, grå himmel og himler med øynene hvis det regner for mange dager på rad. I gjennomsnitt får Pittsburgh omtrent 38 tommer regn per år, selv om 2018 og 2019 slo rekorder med mer enn 50 tommer hvert år. Varme, fuktige somre veier opp for våte vårmåneder, og for hver vinter som gir dyp snø er det noen som har milde dager med delvis sol. Denne byen har definitivt fire årstider, selv om været noen ganger kan være uforutsigbar.

Sommeren er generelt varm, med temperaturer på 80-tallet Fahrenheit (27 grader C), men de fleste dagene er delvis skyet. Juli pleier å være den mest solrike måneden, med gjennomsnittlig 8 timer sol om dagen. Vinteren kan være veldig kald og snørik, med temperaturer som synker under 0 grader F (-18 grader C) noen netter, og noen ganger kommer solen bare fram i omtrent to timer på en desemberdag. Men de siste vintrene har vært milde, med dagtid på midten av 30-tallet til midten av 40-tallet Fahrenheit (2 til 7 grader C) på mange dager.

Raske klimafakta

  • Veteste måned: juli (84 grader F / 29 grader C)
  • Kaldeste måned: januar (37 grader F / 3 grader C)
  • Våteste måned: juni (4,3 tommer)
  • vindeste måned: januar (9 mph)

Sommer i Pittsburgh

Sommeren er et godt tidspunkt å besøke Pittsburgh siden det varme været lokker besøkende og innbyggere til å tilbringe tid utendørs på elver og stier, eller i byens parker. Det er flere sommerfestivaler i og rundt Pittsburgh, inkludert Three Rivers Arts Festival i juni og Picklesburgh i juli. Husk at det vanligvis regner tre til fire tommer i juni, og luftfuktigheten stiger til 70 prosent eller mer i juli og august når temperaturene stiger til 80-tallet Fahrenheit (27 grader C).

Hva du skal pakke: En regnfrakk og paraply er viktig i juni. Du vil være mest komfortabel i shorts, sandaler og andre lette klær i juli og august. Pakk en badedrakt hvis du liker å svømme.

Fall in Pittsburgh

Høsten bringer kjøligere luft og lavere temperaturer sammen med en fargerik visning av løvverk. Men hvis det blir for kaldt for raskt, blir bladene rett og slett brune, og hvis det tar for lang tid å kjøle seg ned, vil grøntsakene vare lenger. De fleste dager er det fortsatt behagelig nok til å komme seg ut for lange turer, høstfestivaler eller en tur til en eplehage eller gresskarlapp. Pittsburghere liker tradisjoner, og høst betyr ikke bare rivalisering av Steelers sesong og college-fotball, men også kamper på videregående fredag kveld.

Hva du skal pakke: Du trenger en jakke og kanskje en lue og skjerf; det kan blåse på høstdager og få mildværet til å føles mye kaldere.

Vinter i Pittsburgh

Hvis sommerdagene er delvis overskyet, er vinterdagene det nesten alltid. Dette er de kalde, grå, bla dageneat Pittsburghers beklager. Selv om temperaturen kan være på 40-tallet Fahrenheit (5 grader C) i store deler av desember, faller den vanligvis betraktelig mot slutten av måneden. Du kan nesten alltid forvente snø i januar og februar, selv om det bare er støv.

Hva du skal pakke: Du trenger en vinterfrakk, lue, hansker og skjerf, spesielt hvis du skal være ute over lengre tid. Vinterstøvler er gode å ha hvis det er snø, selv om veimannskaper holder motorveiene brøytet og s altet, og bedrifter generelt rydder fortauene sine.

Vår i Pittsburgh

Dette er tiden for uforutsigbart vær, men uansett hva dagen bringer, kan du regne med kjølige morgener og kvelder. Mars og mai gjennomsnittlig henholdsvis tre og fire tommer regn. Tusenvis av mennesker møter opp til Pittsburghs St. Patrick's Day Parade, som varer i omtrent tre timer. Når været blir varmere i april, begynner løker og markblomster å blomstre og trærne knopper; Spring Flower Show på Phipps Conservatory and Botanical Gardens markerer sesongforandringen. Pittsburgh Marathon starter i mai måned, og Kennywood fornøyelsespark åpner.

Hva du skal pakke: Ta med en lett jakke og en genser for de berg-og-dal-bane-temperaturene og en paraply for regnet. Gåsko er et must hvis du skal vandre, sykle eller utforske nabolag til fots.

Gjennomsnittlig månedlig temperatur, nedbør og dagslys
Måned Gj.sn. Temp. Regnfall Daylight Hours
januar 30 F 2,7 tommer 10 timer
februar 31 F 2,4 tommer 11 timer
mars 40 F 3,0 tommer 12 timer
april 51 F 3,1 tommer 13 timer
mai 61 F 4,0 tommer 14 timer
juni 70 F 4,3 tommer 15 timer
juli 74 F 3,8 tommer 15 timer
august 72 F 3,5 tommer 14 timer
september 65 F 3,1 tommer 12 timer
oktober 53 F 2,3 tommer 11 timer
november 43 F 3,2 tommer 10 timer
desember 34 F 2,9 tommer 9 timer

Anbefalt: