De beste julelysene i St. Louis
De beste julelysene i St. Louis

Video: De beste julelysene i St. Louis

Video: De beste julelysene i St. Louis
Video: This BILLION DOLLAR Shopping Mall in Bangkok was MIND BLOWING 🇹🇭 2024, Kan
Anonim
Julelys foran St. Louis Arch
Julelys foran St. Louis Arch

Å legge på seg vinterklærne og dra ut med hele familien for å se julelysene er en favoritttradisjon for mange mennesker som bor i og rundt St. Louis. Ikke bare er det en fin måte å sette i gang feriestemningen på, det er også en fin måte å tilbringe tid med dine kjære og drikke varm sjokolade. Det er mange steder å se lysskjermer fra sentrum av St. Louis til byene i nærliggende Illinois.

Nabolagsmessig er det også mange lokale hjem som vil være opplyst i løpet av ferien rundt St. Louis. De er absolutt verdt å ta en tur for å se også!

Mange feriearrangementer i 2020 har blitt endret eller nedskalert, så sørg for å bekrefte detaljer med individuelle arrangementsarrangører om potensielle endringer eller nye retningslinjer før du drar ut.

Brygerilys

Brewery Lights-feiring på Budweiser-bryggeriet i St. Louis
Brewery Lights-feiring på Budweiser-bryggeriet i St. Louis

Se Anheuser-Busch Brewery, fødestedet til Budweiser-ølet, i St. Louis, alt pyntet til høytiden. Hvert år starter bryggeriet høytiden i St. Louis med en offentlig lysseremoni i slutten av november. Bryggeriet er et av de største og eldste i landet og ble til og med viet et historisk landemerke i1966, så det er lett å se hvorfor det er et så berømt sted i St. Louis.

Brewery Lights er et gratis arrangement som finner sted fra 27. november 2020 til 3. januar 2021 fra kl. 17.00. til midnatt hver natt. For høytiden 2020 kjører besøkende gjennom bryggeriet og blir i kjøretøyet sitt hele tiden, i motsetning til de fleste årene hvor du kan gå rundt, gå på skøyter og selvfølgelig drikke en øl.

Way of Lights i Belleville, Illinois

Lysveien i Belleville er en av områdets mest populære juleutstillinger, der mer enn en million lys brukes til å fortelle historien om Jesu fødsel. Du kan kjøre gjennom skjermen eller ta en vogntur. Det er også et dukketeater, kamelturer, en quilteauksjon og en dyrehage. Arrangementet er åpent hver kveld fra 20. november til 31. desember 2020, i Our Lady of the Snows-helligdommen, bortsett fra Thanksgiving, julaften, juledag og nyttårsdag. Inngang er gratis, men donasjoner godtas og settes pris på.

Santa's Magical Kingdom i Eureka, Missouri

Jellystone Park
Jellystone Park

Det tar ganske lang tid å se alle 35 hektar med julelys i Santa's Magical Kingdom i det sørlige St. Louis County. Millioner av lys og dusinvis av feriescener fyller Jellystone Park i Eureka. Du kan se julenissens flygende reinsdyr, reise gjennom Candy Cane Village eller besøke Lysets Foss. For enda mer moro, ta en gammeldags vogntur gjennom skjermen. Etter å ha sett lysene, ta turen til Kringle's General Store for litt ferieshopping. Noen aktiviteter,for eksempel bilder med julenissen, har blitt kansellert for høytiden 2020.

Santa's Magical Kingdom er åpen hver natt fra 20. november 2020 til 10. januar 2021, inkludert høsttakkefest, julaften, jul og nyttårsaften. Inngangsprisen er $25 per kjøretøy, som må betales kontant ved ankomst.

Winter Wonderland in Tilles Park

Tilles Park-lys
Tilles Park-lys

I mer enn 30 år har ansatte i St. Louis County Parks Department forvandlet Tilles Park til et Winter Wonderland. Du kan kjøre gjennom skjermen, men den beste måten å se lysene på er med hestevogn. Winter Wonderland er åpent daglig fra 20. november 2020 til 2. januar 2021, bortsett fra julaften og nyttårsaften. Lørdager er kun forbeholdt vognturer, og annenhver ukedag kan du kjøre gjennom med bilen eller ta vogn. Prisene for å kjøre ditt eget kjøretøy starter på $10, og kan betales på arrangementet med kontanter eller sjekk (ingen kredittkort). Walk-Through Nights er avlyst for sesongen 2020–2021.

Winter Wonderland i Libanon, Illinois

Et annet alternativ for ferielys i Metro East er Winter Wonderland of Lights i Lebanon, Illinois. Fargerike lys og håndm alte scener brukes til å lage et ferieshow i viktoriansk stil for hele familien. Drive-through-skjermen er satt opp i Horner Park i Libanon, omtrent 30 minutter fra sentrum av St. Louis. Winter Wonderland er åpen søndag til torsdag fra 17.00–21.00, og fredag og lørdag fra 17.00–22.00. Det er gratis inngang, mendonasjoner godtas. For Winter Wonderland i desember 2020 må alle besøkende oppholde seg i bilene sine når de nyter lysene, siden det ikke er tillatt å gå rundt.

Missouri Festival of Lights i Downtown St. Louis

Skøytebane på Festival of Light Downtown i St. Louis
Skøytebane på Festival of Light Downtown i St. Louis

Missouri Festival of Lights innleder offisielt høytiden med underholdning, tenning av Salvation Army Tree of Lights og Winterfest-skøytebanen i samarbeid med Gateway Arch Park Foundation. Dette gratisarrangementet finner sted i sentrum på Kleiner Plaza, og det er et lysshow som projiseres hver fredag og lørdag kveld fra 20. november til 26. desember 2020, i tillegg til julaften. Det koreograferte showet går hvert 15. minutt mellom klokken 17.00 og 21.00, og siden det er under Gateway Arch, er det en av de mest ikoniske feriebegivenhetene i St. Louis.

Garden Glow at the Missouri Botanical Garden

Garden Glow-festivalen i Missouri Botanical Garden
Garden Glow-festivalen i Missouri Botanical Garden

Fra 11. november 2020 til 2. januar 2021 vil over én million lys dekorere Missouri botaniske hage for høytiden. Gå gjennom lysskjermen, og ta deretter inn den viktorianske julepynten på Tower Grove House. I tillegg til de opplyste plantene har Garden Glow også levende feriemusikk, snacks og shopping. Bortsett fra julaften og juledag, er arrangementet åpent hver kveld i julesesongen fra 17.00–22.00. Inngangspriser er avhengig av datoen, men hagemedlemmer får rabatt.

VillLys i St. Louis Zoo

Wild Lights i St. Louis Zoo
Wild Lights i St. Louis Zoo

Gå litt vill denne høytiden med Wild Lights i St. Louis Zoo, gå gjennom utstillingene mens de blir levende med mer enn 500 000 lys. Barn kan høre feriehistorier og voksne kan shoppe litt på Holiday Zootique. Selv om dyrehagen stenger kl. 16.00, er Wild Lights et arrangement etter åpningstid fra kl. 17.00 til 20.30. Du kan se ferievisningen på utvalgte netter fra 27. november 2020 til 2. januar 2021. Det vil også være bålpanner, s'mores, carolers og mange fotomuligheter. Avanserte billetter kreves for å delta på arrangementet, som koster $10,95 og er atskilt fra generelle adgangsbilletter til dyrehagen. Maksimal kapasitet er begrenset for sesongen 2020–2021.

Christmas Wonderland i Alton, Illinois

Christman Wonderland i Alton, Il
Christman Wonderland i Alton, Il

Hvert år blinker Altons Rock Spring Park med tre millioner lys i høytiden. På Christmas Wonderland vil du se brusende lyse fossefall, opplyste trær og dusinvis av magiske utstillinger. Barn kan vanligvis også besøke julenissen i den fortryllede skogen eller komme på nært hold med geiter, lamaer og andre dyr i dyrehagen, men disse aktivitetene er suspendert for visningen i 2020.

Christmas Wonderland er åpent fra 27. november til 27. desember 2020, og prisen er $7 per kjøretøy. Sørg for å slå av frontlysene mens du kjører gjennom arrangementet, slik at du kan nyte den fulle effekten av lysene.

Holiday Night Lights Walk Thru i Wentzville,Missouri

Holiday Night Lights er en massiv skjerm som settes opp hvert år i Rotary Park i Wentzville, Missouri. Displayet tar deg gjennom et milelangt eventyrland av blinkende lys, som du kan nyte fra bilen din, til fots eller på en kanefart. Utstillingen vil være åpen fra 27. november til 30. desember 2020, fra kl. 17–20. Enkelte netter er satt av til biler eller kanefart, så vær for å bekrefte hva som er tilgjengelig i arrangementskalenderen. Natt til 14. desember blir det til og med fotomuligheter med levende rein.

Prisen for å komme inn i en bil er $10 per kjøretøy, mens vognturer krever forhåndsreservasjon og en ekstra avgift.

Celebration of Lights in O'Fallon, Missouri

Feiring av lys i O'Fallon, MI
Feiring av lys i O'Fallon, MI

Du finner alle slags julescener på Celebration of Lights i O'Fallon, Missouri. Hvert år siden 1991 har besøkende likt å ta inn ferielysene i Fort Zumw alt Park. Dette er først og fremst en drive-through-skjerm, men du kan også ta en vogn, tog, kanefart eller gå gjennom parken. Celebration of Lights er åpen hver dag i høytiden fra 27. november til 30. desember 2020. Inngangsprisen er $12 per kjøretøy, og for høytiden 2020 må billetter kjøpes online på forhånd.

Anbefalt: