Været og klimaet i Buffalo

Innholdsfortegnelse:

Været og klimaet i Buffalo
Været og klimaet i Buffalo

Video: Været og klimaet i Buffalo

Video: Været og klimaet i Buffalo
Video: 6 Feet of SNOW? ❄️BUFFALO LAKE EFFECT SNOW Time Lapse! ☃️ 2024, Kan
Anonim
Downtown Buffalo skyline langs det historiske vannkantsdistriktet om natten
Downtown Buffalo skyline langs det historiske vannkantsdistriktet om natten

I denne artikkelen

Buffalo, den nest største byen i delstaten New York og hovedstaden i Vest-New York, følger generelt et fire-sesongs værmønster, selv om vintrene er spesielt harde, med temperaturer under frysepunktet og store mengder snø.. Somrene i Buffalo er generelt milde og behagelige, med en kjølig bris som kommer fra Lake Erie.

Den kaldeste måneden er vanligvis januar, da temperaturene kan synke til et gjennomsnittlig lavpunkt på 18 grader F (-8 grader C).Den varmeste måneden i året er juli når gjennomsnittlig høy er rundt 82 grader F (28 grader C). Byen får regn når som helst på året, med et gjennomsnitt på rundt ni dager per måned med nedbør.

Takket være det som er kjent som innsjøeffektsnø som kommer ut av Lake Erie om vinteren, er Buffalo kjent som den nest mest snørike byen i New York, like bak Rochester. Vanligvis får Buffalo et gjennomsnitt på rundt 89 tommer snø per år. Snø er hyppig mellom november og april, men det forekommer oftest i desember, januar og februar (disse tre månedene har også det høyeste gjennomsnittlige snøfallet, og januar når et gjennomsnitt på 29 tommer).

Buffalo er en helårsdestinasjon,men de fleste besøker i de varmere månedene. Juni, juli og august er de mest populære månedene å besøke, mens våren og høsten gir en roligere opplevelse. Selv om vinteren er mindre populær for turister, hengir lokalbefolkningen seg til alle typer vintersport. Enkelte attraksjoner kan imidlertid være stengt om vinteren, så sjekk nettsidene nøye for oppdatert informasjon. I tillegg, hvis du planlegger å reise hit om vinteren, sjekk værmeldingen for snø, da det sannsynligvis vil påvirke turen din. Du bør sjekke med transportleverandøren din for å sikre at de fortsatt er i drift.

Uansett hvilken årstid du velger å besøke, så lenge du er forberedt på riktig vær, vil du garantert ha det gøy.

Raske klimafakta

  • Hottest Month: Juli (73 F / 23 C)
  • Kaldeste måned: januar (25 F / -4 C)
  • Våteste måned: oktober (3,8 tommer)
  • Snømest måned: januar (29 tommer)

Vår i Buffalo

Tidlig vår føles fortsatt ganske kjølig i Buffalo, men på slutten av våren begynner ting å bli varmere. Høydene varierer fra 42 til 69 grader F (5 til 21 grader C), og laveste temperaturer er mellom 27 og 51 grader F (-3 og 10 grader C) i gjennomsnitt. Regn er noe vanlig, med syv til åtte dager med betydelig nedbør per måned.

Hva skal pakkes inn: Lag er nøkkelen her fordi selv om middag kan føles varm noen dager, vil morgener og kvelder fortsatt være kalde. Pakk et utvalg av T-skjorter, gensere, lange bukser, et skjerf og en kåpe. Ikke glem regntøyet ditt.

GjennomsnittTemperaturer etter måned

  • mars: 42 F / 27 F (6 C / -3 C)
  • april: 55 F / 36 F (13 C / 2 C)
  • mai: 69 F / 51 F (21 C / 11 C)

Sommer i Buffalo

Buffalos somre er ekstremt behagelige, med knapt noen dager over 32 grader C og lav luftfuktighet. Du vil også føle noen fine briser fra Lake Erie (de samme som forårsaker snøen med innsjø om vinteren), så ta turen ned til vannkanten på ekstra varme dager for litt naturlig klimaanlegg.

Hva du skal pakke: Pakk korte og langermede T-skjorter, shorts, lette bukser og jeans, lette kjoler, solbriller og solkrem. En genser eller genser er en god idé for kjøligere kvelder, spesielt i juni. Sjekk værmeldingen for regn og ta med en lett regnjakke eller paraply om nødvendig.

Gjennomsnittlige temperaturer etter måned

  • juni: 75 F / 58 F (24 C / 14 C)
  • juli: 82 F / 64 F (28 C / 18 C)
  • august: 80 F / 62 F (27 C / 17 C)

Fall in Buffalo

Været begynner å kjøle seg ned i løpet av høstmånedene og regn er litt mer vanlig. September er vanligvis fortsatt varm i Buffalo, mens det kan bli ganske kaldt og til og med snø innen november.

Hva skal pakkes: Pakking for tidlig høst vil være ganske annerledes enn sent på sesongen. Hvis du er i Buffalo i løpet av september, vil du ha lag som T-skjorter, gensere og jakker, med jeans. Oktober og november er kaldere; pakke jeans og gensere, samt støvler, en kåpe og et skjerf. novemberkan til og med se noen dager med snø, og du bør alltid kaste i regntøy hvis varselet tilsier det.

Gjennomsnittlige temperaturer etter måned

  • september: 74 F / 56 F (23 C / 13 C)
  • oktober: 61 F / 45 F (16 C / 7 C)
  • november: 48 F / 33 F (1 C / 1 C)

Vinter i Buffalo

Buffalo-vintrene er ganske brutale med iskalde temperaturer og store mengder snø. I gjennomsnitt snør det omtrent seks dager per måned om vinteren, med et gjennomsnitt på 23 tommer per vintermåned. Solen kan skinne noen dager, men temperaturene vil forbli frostige.

Hva skal pakkes: Pakk sammen! Du trenger en varm frakk, lue, hansker og skjerf hvis du planlegger å tilbringe tid utendørs. Det er sannsynligvis allerede snø på bakken, så ta med vanntette og isolerte støvler. Hold deg koselig i ting som tykke gensere og gensere, jeans, ullbukser, varme leggings, langt undertøy og fleece.

Gjennomsnittlige temperaturer etter måned

  • desember: 38 F / 27 F (3 C / -3 C)
  • januar: 32 F / 18 F (0 C / -8 C)
  • februar: 33 F / 19 F (1 C / -7 C)

Gjennomsnittlig månedlig temperatur, nedbør og dagslys

Gj.sn. Temp. Regnfall Daylight Hours
januar 25 F / -4 C 3,2 tommer 9 timer
februar 26 F / -3 C 2,4 tommer 10 timer
mars 35 F / 2 C 3 tommer 11,5 timer
april 46 F / 8 C 3 tommer 13 timer
mai 60 F / 16 C 3,3 tommer 14 timer
juni 67 F / 19 C 3,8 tommer 15 timer
juli 73 F / 23 C 3,1 tommer 15 timer
august 71 F / 22 C 3,9 tommer 14 timer
september 65 F / 18 C 3,8 tommer 12 timer
oktober 53 F / 12 C 3,2 tommer 10,5 timer
november 41 F / 5 C 3,9 tommer 9 timer
desember 33 F / 1 C 3,8 tommer 9 timer

Anbefalt: