Du kan nå gå blant kjemper med en spasertur på den nyåpnede Redwood Sky Walk

Du kan nå gå blant kjemper med en spasertur på den nyåpnede Redwood Sky Walk
Du kan nå gå blant kjemper med en spasertur på den nyåpnede Redwood Sky Walk

Video: Du kan nå gå blant kjemper med en spasertur på den nyåpnede Redwood Sky Walk

Video: Du kan nå gå blant kjemper med en spasertur på den nyåpnede Redwood Sky Walk
Video: Noen burde ikke bli foreldre 2024, Kan
Anonim
Redwood Sky walk
Redwood Sky walk

Sequoia Park Zoos nyeste attraksjon får besøkende opp, opp, nært og personlig med noen av dyrehagens mest kjente beboere. Den nye Redwood Sky Walk, hengt høyt over skogbunnen, inviterer gjester til å oppleve en skog full av California Coastal Redwoods fra en helt ny POV.

Hvis du håpet å få mer kontakt med naturen, betrakt dette som et kall. Med ni plattformer og broer som strekker seg mellom behemoth-trærne, tilbyr Redwood Sky Walk en oppslukende opplevelse som er vanskelig å toppe - og ulik alle andre i landet. Gjester som trosser den suspenderte spaserturen blir belønnet med spektakulære broøyeutsikter der de endelig kan se skogen fra trærne, som det sies.

Det er det ultimate selvstyrte skogbadet som henger halvveis mellom skogbunnen og trekronen, og tar inn synet, lydene og luktene og er både oppmerksom og avslappet på samme tid. Etter å ha vært hjemme i flere måneder, er dette en unik måte å løfte humøret på.

Redwood Sky Walk
Redwood Sky Walk

Høydeskrekk? ikke bekymre deg; Broene og plattformene er brede, solide, laget av slitesterke, sklisikre overflater, og har fire fot høye vegger med rekkverk på beggesider. Unntaket? De tre broene som utgjør Sky Walks "eventyretappe." Dette området er 369 fot med broer med nettingdekkesider og en smalere 36-tommers bredde. De er også mer utsatt for å svaie i vinden.

Hvis leggene dine allerede brenner ved tanken på å klatre opp til den første plattformen, vil du bli glad for å lære at Sky Walk er trappefri takket være den 360 fot høye oppstigningsrampen som tar deg rett opp. Derfra er det rolig å gå langs de ni broene og de solide plattformene.

Ja, denne nye attraksjonen er spesielt dårlig, men vi elsker spesielt det faktum at nesten alt er ADA-tilgjengelig, slik at så mange mennesker som mulig kan nå så store høyder. Ja, i tillegg til Ascent Ramp, er seks av de ni plattformene ADA-tilgjengelige. (Den eneste delen av opplevelsen som ikke er fullt tilgjengelig er «eventyretappen».)

The Redwood Sky Walks offisielle åpningsseremonier og arrangementer fant sted i helgen 4. juni, og nå er opplevelsen offisielt åpen for publikum. For mer informasjon og for å holde deg oppdatert om spesielle arrangementer, besøk Redwood Sky Walk-siden.

Anbefalt: