Hvordan finne flyreiser med redusert pris for ansatte i flyselskaper

Innholdsfortegnelse:

Hvordan finne flyreiser med redusert pris for ansatte i flyselskaper
Hvordan finne flyreiser med redusert pris for ansatte i flyselskaper

Video: Hvordan finne flyreiser med redusert pris for ansatte i flyselskaper

Video: Hvordan finne flyreiser med redusert pris for ansatte i flyselskaper
Video: Головные боли. Упражнения опасные и безопасные 2024, April
Anonim
Fly lander på Vancouver flyplass ved solnedgang
Fly lander på Vancouver flyplass ved solnedgang

En av fordelene med å jobbe for et flyselskap er at ansatte kan fly gratis med flyselskapet sitt. Men hva om du vil reise til et reisemål som flyselskapet ditt ikke betjener? Det er der prisene for Zonal Employee Discount (ZED) kommer inn.

Under ZED Multilateral Interline Business Agreement (MIBA) Forum tilbyr mer enn 175 globale operatører rabatterte priser under en multilateral avtale. Flyselskaper som deltar kan tilby lave, middels eller høye priser på ledig plass eller positiv plass. De kan også tilby ZED-reiser i økonomi- eller premiumklasser. Nedenfor er regler for de 10 beste globale flyselskapene via FLYZED-nettstedet.

Air France

Flyselskapet anbefaler på det sterkeste reisende å sjekke nettsiden deres for å forstå de juridiske betingelsene når de bestiller flyreiser og for å sjekke om flyet ditt er utført. Den anbefaler også å sjekke innvandringskravene til destinasjonslandet. Passasjerer må oppgi og bestille flyreiser ikke mer enn 30 dager før deres reisedato og må gjøres via denne nettsiden.

Alaska Airlines

Liste over flyreiser på dette Seattle-baserte hotellet er på denne nettsiden. De passasjerene som lister på nett kan sjekke inn via flyselskapets nettside eller på en flyplasskiosk. Etter å ha sjekket inn,reisende settes på en standby-liste, og de må være tilgjengelige for å gå ombord på flyet minst 40 minutter før oppgitt avgang.

American Airlines

Elektroniske billetter kreves for ZED-reiser med ledig plass. Ansatte og alle kvalifiserte reisende må fremvise et elektronisk ZED (eZED) billettnummer og gyldig flyoppføring for reiser.

Flyselskapet krever en flyoppføring som må gjøres minst 48 timer i forveien for internasjonale flyvninger og 12 timer i forveien for alle andre flyvninger. Billettene er gyldige på alle American og American Eagle-flyvninger på markedet. Det er bra uansett hvilket flynummer eller dato som vises på billetten, innenfor billettens 90-dagers gyldighet.

British Airways

U. K.-flaggselskapet krever at alle passasjerer registrerer for sine flyvninger via denne spesielle nettsiden. Oppføringer må gjøres 48 timer i forveien. Reisende må lage en ny oppføring hvis det er endringer på flyreisene deres. Passasjerer må sjekke inn i en selvbetjent kiosk minst 60 minutter før avgang.

Delta Air Lines

Den Atlanta-baserte transportøren krever at ansatte og kvalifiserte reisende legger opp og kjøper en billett via myIDTravel, og må sjekke inn med en Delta-agent eller i en kiosk.

JetBlue

Det New York-baserte flyselskapet krever at alle reisende oppgir flyreiser på denne nettsiden. Passasjerer kan sjekke inn online eller via flyselskapets mobilapp for iOS og Android mellom 24 timer og 90 minutter før avgang. Kioskinnsjekking er tilgjengelig inntil 30 minutter føravgang.

KLM

Det nederlandske flyselskapet aksepterer kun elektroniske ZED-billetter på sine flyvninger. Oppføringer kan bestilles på denne nettsiden. Reisende kan sjekke inn på flyselskapets nettside eller på flyplassens selvbetjente kiosker. Passasjerer oppfordres til å komme til gate i tide for flyturen.

Lufthansa

Ansatte og kvalifiserte reisende mister listen via denne siden før de flyr på det tyske flaggskipet. Innsjekking må være minst 60 minutter før et fly, men reisende oppfordres til å sjekke på Lufthansas nettsted for bestemte tider.

United Airlines

Kvalifiserte reisende må oppgi flyoppføringer minst 48 timer i forveien for internasjonale flyvninger og 12 timer i forveien for alle andre flyvninger. Oppføringer må gjøres på UA Web Flight Listing Tool på ID90T-nettstedet.

Anbefalt: