The Real-Life 'Home Alone'-huset er nå tilgjengelig for utleie på Airbnb

The Real-Life 'Home Alone'-huset er nå tilgjengelig for utleie på Airbnb
The Real-Life 'Home Alone'-huset er nå tilgjengelig for utleie på Airbnb

Video: The Real-Life 'Home Alone'-huset er nå tilgjengelig for utleie på Airbnb

Video: The Real-Life 'Home Alone'-huset er nå tilgjengelig for utleie på Airbnb
Video: I Tried Canal Boat Life For 48 Hours 2024, April
Anonim
Hjemme alene hus
Hjemme alene hus

Har feriedrømmene dine å spise pizza og unnvike banditter a la Kevin McCallister? I så fall er du heldig. Airbnb har lagt til det virkelige huset fra «Home Alone» til plattformen sin, komplett med julepynt og hårete edderkopper.

Huset som ble kjent av Macaulay Culkin i 1990, ligger i Winnetka, Illinois (like nord for Chicago sentrum) og åpner dørene for én natt kun søndag 12. desember. Ifølge Airbnb vil verten din være ingen ringere enn Buzz McCallister, Kevins truende storebror. "Du husker meg kanskje ikke som spesielt imøtekommende," sier Buzz, "men jeg har vokst opp, og jeg vil gjerne dele familiens hjem - pizzaen min, til og med - med deg denne høytiden. Bare prøv å ikke la tarantellen min, Axl, løs denne gangen."

Bestillingen inkluderer faktisk en møte-og-hilsen med en levende tarantella, men den inneholder også tonnevis av andre, mindre skumle nikk til den klassiske feriefilmen. Det er en plenjockey i forgården, et perfekt trimmet juletre i stuen, og til og med McCallister-familiebilder henger på veggene. Diehard-fans vil legge merke til flere mindre detaljer som Kevins grønne kappe med en flaske aftershave gjemt i lommen.

Hjemme alene airbnb-hus
Hjemme alene airbnb-hus

Inkludert i bestillingen er også all søppelmaten fra 90-tallet ditt hjerte begjærer, inkludert noen av Chicagos beste pizza og en middag med levende lys med svært næringsrik Kraft Macaroni & Cheese. Og før du i det hele tatt spør: Ja, det vil være booby-feller. Airbnb hevder at de er for gjestene å sette opp, ikke omgås – men hvis malingsboksene som dingler over trappen er noen indikasjon, er gjestene garantert inne for en natt fylt med hijinker uansett.

For nok en ekstra dose underholdning, vil Airbnb arrangere en visning av filmseriens nyeste ferieeventyr, «Home Sweet Home Alone», samt gi LEGO Ideas Home Alone-sett for å bygge og ta med hjem. Bookingselskapet vil også gi en engangsdonasjon til Chicagos La Rabida barnesykehus.

Hvis denne kvelden med "Home Alone"-moro høres ut som en kopp te, sørg for å gå til airbnb.com/homealone kl. 13.00. CT den 7. desember. Merk at gjestene er ansvarlige for sine egne reiser til og fra Chicago og må overholde lokale og føderale reiseretningslinjer.

Nå, gå ut og ha en god jul, dere skitne dyr.

Anbefalt: