Temaparker og vannparker i Oregon

Innholdsfortegnelse:

Temaparker og vannparker i Oregon
Temaparker og vannparker i Oregon

Video: Temaparker og vannparker i Oregon

Video: Temaparker og vannparker i Oregon
Video: NEW! Star Wars Ride - Rise of the Resistance Trackless Dark Ride - Disney Parks 2024, Kan
Anonim
Pariserhjul i Oaks Park
Pariserhjul i Oaks Park

I denne artikkelen

Det er ikke mange fornøyelsesparker eller vannparker i Oregon. Og de som er åpne er ikke spesielt store, og de er heller ikke en del av noen store parkkjeder. Men som mange andre ting i staten er de hjemmelagde og litt sære. Hvis du leter etter store, fancy fornøyelsesparker, må du dra ned til California og besøke steder som Disneyland, Californias Great America eller Six Flags Magic Mountain. Men hvis du er ute etter litt avslappet moro, tilbyr Oregon noen små perler.

Oregon Theme Parks

Bullwinkle's in Wilsonville

Bullwinkles GoKarts Oregon
Bullwinkles GoKarts Oregon

Familieunderholdningssenteret inkluderer innendørs og utendørs attraksjoner som bowling, gokart, minigolf, laser tag, en XD dark ride, bumperbåter, en arkade, en zipline og et Frog Hopper mini drop-tårn ri. Bullwinkle's tilbyr også en kafé med pizza, wraps og andre retter samt en full bar.

Enchanted Forest in Salem

Ice Mountain coaster Enchanted Forest
Ice Mountain coaster Enchanted Forest

Den funky parken dateres tilbake til tidlig på 1970-tallet og er rettet mot barn under 12 år, og er familieeid og -drevet. Storybook Lane, Western Town og Old Europe er blant temaområdene.

Ridene inkluderer den unike isenMountain Bobsled berg-og-dal-bane. Bilene klemmer turens tunneler så tett at de inkluderer pleksiglassskjold for å hindre passasjerer i å sette seg selv i fare.

Andre attraksjoner inkluderer Big Timber Log Ride og en gjennomgang av Haunted House. The Challenge of Mondor er en interaktiv tur som utstyrer passasjerer med skyttere og utfordrer dem med mål. Det er også turer for små barn, inkludert Kiddy Pariserhjul og Tiny Tune Train. Blant annet å gjøre er et vann- og lysshow, panorering for gull og et musikalsk sceneshow.

Enchanted Forest er åpen fra midten av mars til slutten av september.

Interstate Amusement in Seaside

Den lille parken har veteranbiler, en Tilt-A-Whirl og minigolf. Sammen med en liten konsesjonsstand er det stort sett alt.

John's Incredible Pizza Company i Beaverton

John's Incredible Pizza Company Oregon lazer-labyrint
John's Incredible Pizza Company Oregon lazer-labyrint

Som med resten av kjeden av pizzarestauranter, inkluderer Oregon-beliggenheten Fun World, et innendørs familieunderholdningssenter med turer, en spillehall og aktiviteter som Twister-spinnende spenningstur, støtfangerbiler, en svingende pendel ride, en lazer labyrint og en arkade. Det er også Kiddie Land, en lekeplass for yngre barn. Den utkledde karakteren, IncrediBear, hilser besøkende på senteret, som spesialiserer seg på bursdagsselskaper.

Oaks Park i Portland

AtmosFEAR-tur på Oaks Park
AtmosFEAR-tur på Oaks Park

Oaks Park fra århundreskiftet er en av landets eldste trilleparker. Det er også en av få gjenværende fornøyelsesparker med gratis adgang. Besøkende kan kjøpe à la carte-billetter for turer eller kjøpe et betal-en-pris-armbånd som tilbyr ubegrensede turer. Mens Oaks tilbyr noen spennende turer (inkludert en spesielt kraftig berg-og-dal-bane), er målgruppen først og fremst familier med barn på 12 år og under.

I 2018 introduserte parken Adrenaline Peak, en stål- og dalbane med et første fall over 90 grader og tre inversjoner. Andre kjente attraksjoner inkluderer Looping Thunder-berg-og-dal-banen som inkluderer en liten sløyfe. Disk'o snurrer passasjerer på en stor plattform som raser frem og tilbake på en berg-og-dal-bane-lignende bane.

For 2021 lanserer parken AtmosFEAR, en pendeltur som gir passasjerene muligheten til en 180-graders tur eller en hel 360-graders tur som snurrer dem helt opp ned. Uansett vil den ville attraksjonen levere noen hårreisende G-krefter.

Oaks tilbyr også noen flate turer, for eksempel en Tilt-A-Whirl og en Scrambler. For yngre besøkende er det et tog, den lille Zoom Coaster og andre turer. Parken har også minigolf, en historisk dansepaviljong og (ifølge Oaks) landets største rulleskøytebane.

Fornøyelsesparken er åpen fra midten av mars til begynnelsen av september. Rulleskøyter på Oaks Park er åpen hele året.

Folk som kjører en berg-og-dal-bane i Oaks fornøyelsespark
Folk som kjører en berg-og-dal-bane i Oaks fornøyelsespark

Oregon Water Parks

Alle statens vannparker er innendørs. Det er ingen store utendørsparker.

Evergreen Wings and Waves Waterpark iMcMinnville

Evergreen Wings and Waves Waterpark i McMinnville Oregon
Evergreen Wings and Waves Waterpark i McMinnville Oregon

Evergreen Wings and Waves er en av de mest uvanlige innendørs vannparkene over alt, og er en del av Evergreen Aviation & Space Museum. Besøkende kan kjøre vannsklier og sjekke ut museets utstillinger. Det er en merkelig, bare-i-Oregon-kombinasjon. Attraksjonene i badelandet inkluderer Splashdown Harbor-bølgebassenget, en bolletur, en lukket fartssklie og et virvelbasseng som snurrer rytterne rundt.

Evergreen Wings and Waves er åpent hele året.

North Clackamas Aquatic Park i Milwaukie

Dette er et lite, kommun alt innendørs badeland. Attraksjoner inkluderer et bølgebasseng, klatrevegg, boblebad og vannsklier. Anlegget tilbyr også et svømmebasseng, svømmetimer og vanntreningstimer. North Clackamas Aquatic Park er åpen hele året.

Splash at Lively Park i Springfield

Enda et lite, kommun alt, innendørs badeland, attraksjoner her inkluderer et bølgebasseng og en vannsklie. Det er også et svømmebasseng, et barnebasseng og et boblebad. Splash at Lively Park er åpen hele året.

Anbefalt: