Club Med åpner 17 nye all-inclusive-feriesteder innen 2024

Club Med åpner 17 nye all-inclusive-feriesteder innen 2024
Club Med åpner 17 nye all-inclusive-feriesteder innen 2024

Video: Club Med åpner 17 nye all-inclusive-feriesteder innen 2024

Video: Club Med åpner 17 nye all-inclusive-feriesteder innen 2024
Video: Top 10 All Inclusive Resorts in Cancun Mexico for 2023 2024, Mars
Anonim
Club Med lobby
Club Med lobby

Club Med, den Paris-baserte reiseoperatøren som er mest kjent for sine all-inclusive-feriesteder, kunngjorde nettopp at de ville åpne 17 nye feriesteder, i tillegg til å renovere eller utvide 13 eksisterende eiendommer, innen 2024.

"Siden 1950 har Club Med fortsatt å forme den altomfattende industrien ved å introdusere nye destinasjoner og opplevelser for reisende over hele verden," sa Carolyne Doyon, president og administrerende direktør i Club Med Nord-Amerika og Karibia, i en uttalelse. "Gjennom vår 72-årige historie har vi med suksess tilpasset porteføljen vår for å appellere til eksklusive reisende og familier, i tillegg til at vi har demonstrert vårt lederskap innen altomfattende fjellopplevelse."

Av de 17 feriestedene har fire allerede åpnet. Club Med Val d'Isère, som TripSavvy besøkte i desember, vil snart gjenåpne som en del av merkevarens eksklusive samling, definert av dens fremste innkvartering og gourmetmat som passer perfekt for både familier og par. I følge Club Med vil feriestedet med 216 rom være deres "første helt femstjerners fjellresort", og vil tilby skikjøring, god mat, barnepass og et spa- og yogaprogram.

Club Med Utah
Club Med Utah

Nærmere hjemmet er det etterlengtede Club Med Utah, selskapets førstefemstjerners feriested i Nord-Amerika, samt deres første amerikanske feriested som åpnet på mer enn 20 år. Ligger i Snowbasin, 55 miles nord for S alt Lake City, vil feriestedet med 320 rom bringe en smak av Frankrikes delstatsside, med gruppeski- og snowboardtimer, heiskort og et oppvarmet svømmebasseng inkludert under oppholdet. Feriestedet, sammen med resten av Club Meds nordamerikanske eiendommer, lover å strebe mot bærekraftig praksis, inkludert å tilby kulinariske menyer som inneholder lokale og økologiske produkter og plantebaserte proteiner.

Andre nye lokasjoner under arbeid vil bli åpnet på så vidtrekkende destinasjoner som Hokkaido, Japan; Marbella, Spania; og malaysisk Borneo. I mellomtiden vil feriesteder i Phuket, Thailand og Gregolimano, Hellas være blant de allerede eksisterende stedene som skal gjennomgå renovering og utvidelse.

Club Med, som har eiendommer i mer enn 30 land, har allerede vært opptatt med å gjøre grep for å ekspandere glob alt. I 2021 åpnet selskapet fire nye lokasjoner i Seychellene, Lijiang, Québec og La Rosière (franske alper). Det renoverte fire andre feriesteder i Albion, Peisey-Vallandry, Pragelato-Sestriere (italienske alper) og Marrakech.

Anbefalt: