Hvordan pakke et RV-kjøleskap
Hvordan pakke et RV-kjøleskap

Video: Hvordan pakke et RV-kjøleskap

Video: Hvordan pakke et RV-kjøleskap
Video: How to move storage shelves - Thetford N4000 absorption refrigerator 2024, Kan
Anonim
Kjøkkenområdet inne i en bobil
Kjøkkenområdet inne i en bobil

Noen mennesker kan klare seg uten visse fasiliteter mens de kjører bil, enten det er internettilgang, kabel-TV eller til og med klimaanlegg du kan lære å tilpasse. Et fasiliteter som er avgjørende for en enkel tid på veien er RV-kjøleskapet. RV-kjøleskapet kan være litt av en hodepine, fra dører som svinger opp, til matforringelse til å holde alt i vater. Med litt riktig planlegging og gjennomføring kan du lære å holde maten kald, kjøleskapet fornøyd og magen full. Her er noen råd om hvordan du holder RV-kjøleskapet og innholdet i orden.

Hva du bør vite om bobilkjøleskapet ditt

Først av alt, hvis du har et absorpsjonskjøleskap må du sørge for at det alltid holder seg plant.

Hold øye med de ytre elementene

I motsetning til kjøleskapet i hjemmet ditt, kan et RV-kjøleskap påvirkes av værforhold utenfor, så du må sørge for å holde øye med den interne temperaturen hvis været er ekstremt. Dette kan inkludere å gå til den laveste innstillingen i de varme sommermånedene og varme ting opp hvis utetemperaturen er lav.

Tips og triks for å pakke et RV-kjøleskap

Nøkkelen til å holde maten fersk er å sørge for at det er en fin konstant luftstrøm i hele kjøleskapet. Luften må strømmegjennom kjøleskapet, så det anbefales å ha plass mellom alle gjenstander og kjøleskapets kjølevifter.

Profftips: Vurder å kjøpe fersk frukt, grønnsaker og til og med kjøtt, fjærfe og sjømat lok alt når du når destinasjonen. Ikke bare vil du hjelpe en lokal bedrift, men du vil også spare plass i kjøleskapet ditt og slipper å bekymre deg for å ødelegge.

Det hjelper også hvis varene dine ikke er pakket for tett sammen. Ved å pakke tett sammen vil gjenstandene på utsiden forbli kjølige, men gjenstander mot midten kan bli stillestående og til og med varme, og forårsake ødeleggelse. Hvis du føler at kjøleskapet ditt ikke klarer å holde alt godt og kaldt, kan du supplere med ekstra kjølevifter i stedet for å måtte kjøpe et nytt kjøleskap.

Plasser matvarene dine jevnt over hele innsiden av kjøleskapet, sikte på å legge tunge gjenstander mot bunnen med lettere gjenstander hengende rundt på toppen. På denne måten hvis du rister, rasler eller ruller på turen, er det mindre sannsynlig at tunge gjenstander knuser de lettere gjenstandene.

Som med å laste opp kjøleskapet hjemme, vær forsiktig når du legger inn produkter i kjøleskapet. Pakk inn møre grønnsaker og frukt i papirhåndklær og i Ziploc-poser for å holde dem friske gjennom hele turen. Pass på at det ikke er sannsynlig at tunge gjenstander faller ned på de dyrebare produktene dine.

Hold bobilens kjøleskapsdør lukket

RVers kan bli frustrerte når dørene til kjøleskapet stadig åpnes, søler ut mat, kaster bort kraft og muligens gjør mat uspiseligmen de deilige godsakene dine trenger ikke å lide en skjebne på trenergulvet. Bruk spennstenger for RV-kjøleskap for å holde døren lukket for godt. Det hjelper også hvis du bare har lettere gjenstander innenfor døren til kjøleskapet; Det er mer sannsynlig at tyngre gjenstander får den døren til å åpne seg.

Profftips: Avhengig av utformingen av bobilens "kjøkken", vil du bruke strikksnorer for å holde kjøleskapet lukket. Dette fungerer for å holde skap og oppbevaringsrom lukket også under reise.

Slå på bobil-kjøleskapet før du pakker det

Sørg for at du slår på kjøleskapet før du fyller det opp med mat. Et RV-kjøleskap kan ta flere timer å få optimal temperatur, så prøv å slå på kvelden før du reiser på veien.

Ta noen ispakker fra hjemmefryseren og legg dem i kjøleskapet for å hjelpe prosessen videre fordi et tomt kjøleskap må jobbe mye hardere for å få optimal temperatur.

Ikke last bobil-kjøleskapet ditt før det er en trygg temperatur, spesielt hvis du gjør deg klar til å ta veien for en lang kjøretur. Maten din blir ødelagt før du ankommer ellers.

Nå som du har lest noen nyttige tips, kan du nyte noen velsmakende godbiter. Sørg for at du inspiserer kjøleskapet ditt minst to ganger i året for å holde maten kjølig og kjøleskapet i topp stand.

Anbefalt: