Ting å gjøre og se i Ushuaia Sør-Amerika
Ting å gjøre og se i Ushuaia Sør-Amerika

Video: Ting å gjøre og se i Ushuaia Sør-Amerika

Video: Ting å gjøre og se i Ushuaia Sør-Amerika
Video: Ting å gjøre i USHUAIA, Argentina 🇦🇷 | Ushuaia reiseguide - byen ved verdens ende! 🐧 2024, Kan
Anonim

På Beagle Channel, omgitt av vann, himmel og fjell, kaller Ushuaia Sør-Amerika seg verdens ende.

Som den nærmeste byen til Antarktis, er byen et knutepunkt for Antarktis-tur og navigering i Magellanstredet. Cruiseskip legger til kai her for et raskt besøk på land. Sommeren er ideell for fotturer, ridning, terrengsykling, sportsfiske og de mest forbløffende turene langs Beagle-kanalen, Kapp Horn og til og med det argentinske Antarktis.

Maritime Museum - Museo Maritimo

Museo Maritimo
Museo Maritimo

Museet ligger i bygningen som en gang var presidio, eller fengsel for beryktede kriminelle og politiske fanger, og viser modellskip, arkeologiske gjenstander og samlinger av gammeldags Ushuaia og Tierra del Fuego.

Wildlife Tours

Ushuaia brygge
Ushuaia brygge

Tour De Los Lobos for sjøløver, en sesongbasert tur til pingvinen, og Les Eclaireurs fyrtårn, De Los Pájaros Island, Bird Island, for mange varianter av fugler, og videre til Martillo Island, hvor et rookery av Magellanske pingviner kan bli funnet om sommeren.

Mare Australis Cruise

Beagle Channel
Beagle Channel

"Via Australis Expedition cruise vil fungere som Mare Australis nye bror med samme funksjoner. Beggecruise vil navigere Magellan straight, Beagle Channel, Kapp Horn, og utforske et av de vakreste jomfruelige områdene i verden, som Patagonia og Tierra del Fuego. Det er to forskjellige valg, et 3- eller et 4-netters program fra Ushuaia til Punta Arenas og omvendt, fra september til april."

Parque Nacional Tierra del Fuego

Tierra del Fuego nasjonalpark
Tierra del Fuego nasjonalpark

Tierra del Fuego nasjonalpark, grunnlagt i 1960, grenser til Sierra de Injoo Goiyin, også k alt Beauvior, fra Lago Fagnano i nord til Beagle-kanalen på den sørlige kanten. Med mange muligheter for sport og rekreasjon, inkludert ridning, terrengsykling, fotturer og fotturer, er den sørligste delen naturskjønne Lapataia-bukten.

Tren al Fin del Mundo - Prisoner's Train

Dette smalsporede toget ved verdens ende ble bygget for å bringe trelast fra skogene til Ushuaia for å bygge og varme opp straffekolonien.

vandring og fiske i Lago Escondido og Lake Yehuin

Lago Escondido
Lago Escondido

Hidden Lake ved foten av Garibaldi-passet og Lago Yehuin tilbyr enestående utsikt og utmerkede camping-, fotturer og fotturer.

Penguin Rookery and Harberton

Penguin Rookery
Penguin Rookery

"Fra Don Eduardo Arturo Brisighelli brygge, seiler du sørøstover langs Ushuaia Bay og Beagle Channel, besøker du Bridges Archipelago, spesielt Alicia Island, hvor det er mulig å observere et stort utvalg av fugler som er typiske for regionen, som f.eks. Blåøyd skarv, sotetAlbatross, Skuaene, Steamer Duck, Alakushen osv."

Estancia Viamonte / Estancia Harberton

Harberton
Harberton

Planlegg et opphold for å oppleve det arbeidende gårdslivet og besøk "Den eldste Estancia på Tierra del Fuego og det eldste huset på den argentinske delen av øya, det ble bygget i 1886 på en smal halvøy med utsikt over Beaglekanalen. Dens grunnlegger, misjonæren Thomas Bridges, ble gitt landet av den argentinske kongressen under president Roca for hans arbeid blant de lokale indianerne og for hans hjelp med å redde ofrene for de mange skipsvrakene i kanalen."

Ski på Mount Castor

Skianlegg
Skianlegg

Mount Castor skiller seg ut, hvor langrenn og alpint kan drives. Med sine moderne heiser har den en av de beste skolene i landet.

Estancia Remolino og Port

"Denne Fueguian-ranchen, som ligger på nordkysten av Beagle Channel), er den andre gamle. I år 1898, under presidentskapet til general Roca, ble Remolino gitt til familien til John Lawrence i takknemlighet for de kulturelle aktivitetene utviklet av den familien blant den indiske befolkningen siden 1873."

Anbefalt: