Kom inn i en klubb i Las Vegas – Tips for gutter

Innholdsfortegnelse:

Kom inn i en klubb i Las Vegas – Tips for gutter
Kom inn i en klubb i Las Vegas – Tips for gutter

Video: Kom inn i en klubb i Las Vegas – Tips for gutter

Video: Kom inn i en klubb i Las Vegas – Tips for gutter
Video: Макао Китай 4K - Лас Вегас в Азии? 2024, Kan
Anonim
Image
Image

Så jeg får dette spørsmålet hele tiden:

Kan en gruppe gutter komme inn i en klubb i Las Vegas uten å faktisk kjøpe et bord?

Dette er de fries land, landet med like muligheter, landet der alle mennesker er skapt…Nei, det er det ikke, det er Las Vegas og sannheten er at vi alle liker at noen av reglene er noe uklare på Las Vegas stripen. Så det burde ikke komme som noen overraskelse at du muligens ikke kan slippe inn på en nattklubb i Las Vegas fordi du ikke har på deg et kort skjørt eller en stram bluse.

Jeg sendte en gruppe gutter til en populær nattklubb i Las Vegas, TAO at Venetian Las Vegas, de hadde en reservasjon og de ankom relativt tidlig (23.00, før anbef alt 23:30)

Det enkle svaret fra fyren ved døren, "umulig"

Så hva gikk g alt? 8 gutter som var villige til å bruke altfor mye penger på drinker, kunne rett og slett ikke komme inn fordi de var sammen?

Så hvordan kommer du inn på en nattklubb i Las Vegas? Jeg sendte spørsmålet til Marklen Kennedy, (TIDLIGERE) direktør for TAO Beach på Venetian and Palazzo Resort. Jeg har møtt ham ved døren til TAO, og han har en sterk følelse av hva som skal til for å bli en nattklubb i Las Vegas.

Marklen Kennedys svar på hvordan en gruppe gutter kan komme inn på en nattklubb i Las Vegas:

Det ermange faktorer til denne vinkelen.

En ting å vite er at du må kjenne til alternativene dine og velge med omhu.

10 gutter KAN komme inn i en klubb med bordreservasjon, selvfølgelig.

Hvis ikke og vinkelen er "hvis ikke" så:

  • Dress to the Nines. Bedre å imponere enn å gi en unnskyldning for å ikke slippe deg inn
  • Kom tidlig når klubben åpner, da det vil være nesten umulig når de 2000 menneskene står foran klubben for å komme inn. Ring klubbens kontor. Be om å få snakke med en vert. Skap relasjoner.
  • Husk det gamle sitatet fra Groucho Marx om at "Jeg ville aldri bli med i en klubb som ville ha meg som medlem." Vegas er en by med fasader hvor du kan være hva du vil. Det er et fantastisk sted å gå stort. Så når du kommer til en nattklubb som tjener millioner av dollar hvert år, så kle deg for suksess. Hvis du må tipse dørvakten bare for å komme inn fordi du ikke har et bord, gjør du noe g alt. Denne bransjen er bygget på service og gjestfrihet. Ikke kom alene! Hvis hver fyr tok med en jente ville du ha en flott gruppe som klubben sannsynligvis vil ha med uansett. Se bra ut, føl deg bra og vær selvsikker.
  • Mest av alt -- vær høflig mot dørvakten og sikkerheten. De gjør bare jobben sin, og hvis de føler seg plaget kommer du aldri inn. Ikke lyv, ikke finn opp historier, bare se dem i øynene og fortell sannheten. Vi vil ha deg her, og vi vil at du kommer inn.

Så kan en gruppe gutter komme inn i en Las Vegas-klubb? Jeg er fortsatt ikke helt sikker på at det hovedsakelig er muligfordi jeg har sett linjene på en lørdag kveld og jeg har ingen reelle bevis for at de kan. Jeg sender inn forskningsassistentene mine igjen, så får vi se.

Det morsomme er at de slipper meg inn, og jeg vil ikke engang tillate meg selv på noen av festene jeg har.

Las Vegas nattklubber er alle forskjellige, så finn en som fungerer for deg, og ring deretter for å få ballen til å rulle. Hakkasan på MGM Grand, XS på Wynn Las Vegas og Marquee på Cosmopolitan er alle veldig populære, og de ser ut til å ha mange VIP-verter som er villige til å hjelpe deg med å komme inn for en natt med utskeielser.

Anbefalt: