3 av de beste nettstedene for anmeldelse av bobiler

Innholdsfortegnelse:

3 av de beste nettstedene for anmeldelse av bobiler
3 av de beste nettstedene for anmeldelse av bobiler

Video: 3 av de beste nettstedene for anmeldelse av bobiler

Video: 3 av de beste nettstedene for anmeldelse av bobiler
Video: 5 САМЫХ ИННОВАЦИОННЫХ АВТОМОБИЛЬНЫХ КЕМПЕРОВ 2021-2022 ГОДА 2024, Kan
Anonim
Ulike typer bobiler parkert
Ulike typer bobiler parkert

Internett har revolusjonert hvordan folk undersøker og planlegger bobilturer. For ikke så lenge siden hadde du en campingplasskatalog for å vise deg noen forskjellige alternativer hvor du var på vei. Det er ikke uvanlig å dra inn på en campingplass etter en lang dag på veien bare for å finne ut at det ikke er noe som brosjyren viste. Med internett kan du se brukerbilder av en campingplass, lese om overnattingssteder og sjekke anmeldelser og forum.

Å se en anmeldelse fra noen som allerede har vært i parken er en av de beste måtene å få en nøyaktig vurdering av hvordan det er å bo på en bobilpark. Du har kanskje ikke lyst til å gå gjennom mange forskjellige nettsteder for å få vurderingene du ønsker, men ingen bekymringer: her er en liste over de tre beste nettstedene for anmeldelser av bobilparker.

RVBuddy

RVBuddy er full av mange bobilparker og anmeldelser og er et flott verktøy for å finne en flott campingplass. RVBuddy deler USA inn i seks forskjellige geografiske steder på sin hjemmeside, for eksempel den sørøstlige regionen. Du holder markøren over regionen du har tenkt å reise til, og en rullegardinmeny vil avsløre statene i den regionen.

Derfra klikker du på hvilken stat du reiser til for å komme til den aktuelle statens side. På den siden,du vil finne flere forskjellige bobilparker og campingplasser sammen med deres respektive anmeldelser. En annen nyttig funksjon på nettstedet er deres anmeldelser etter rute-delen. Hvis du ikke vet hvor du skal, kan du bruke delen Anmeldelser etter rute for å navigere til bestemte motorveier eller motorveier. Du kan sende inn dine egne anmeldelser for å gjøre nettstedet enda større.

Campendium

Nettstedet har et enkelt oppsett. Når du ankommer Campendium, spør hjemmesiden deg: "Hvor vil du campe?" Du kan bruke søkefeltet til å se etter begrunnelse, eller du kan bruke noen av de andre verktøyene øverst på forsiden, inkludert bobilparker stat for stat, steder hvor du kan slå leir gratis, nasjonalparker, nasjonalskoger og mer.

Campendium er forbrukerorientert, og hoveddelen av innholdet til nettstedet er laget av folk som har besøkt parkene. Disse inkluderer anmeldelser, bilder og mer. Campendium er fortsatt definitivt verdt et besøk på grunn av nettstedets tiltalende estetiske kvalitet, funksjonelle navigerbarhet og morsomme kundeanmeldelser.

RV Park-anmeldelser

Den tredje anbef alte severdigheten er RV Park Reviews, og denne er min personlige favoritt med god grunn. Nettstedet er vert for tusenvis om ikke hundretusenvis av anmeldelser for bobilparker, eiendommer og feriesteder over hele Nord-Amerika, og det er mange måter du kan starte søket etter den perfekte destinasjonsparken på.

La oss si at du planlegger å bli i Albuquerque, New Mexico. Du navigerer over til New Mexico på listen eller kartet, klikker på det og klikker på Albuquerque når det laster opp. Nå kan duforhåndsvise flere forskjellige parker rundt Albuquerque-området. Du vil umiddelbart se bobilparkens gjennomsnittlige anmeldelse. Når du klikker på den enkelte parken kan du se mye mer informasjon om parken, inkludert funksjoner, fasiliteter og individuelle anmeldelser. En bonus er at siden også vil vise andre bobilparker innenfor et lignende område, så hvis en park du trodde kunne være bra har forferdelige anmeldelser, kan du søke etter en annen i nærheten.

Profftips

Sørg for hver gang du besøker en bobilpark at du legger igjen en anmeldelse basert på opplevelsen din, god eller dårlig. Dette vil hjelpe andre RVers å finne de riktige stedene å bo på reisene sine, akkurat som du gjorde.

Når du kjører bobil, er det viktig å finne riktig bobilpark, campingplass eller feriested å bo på i nærheten av reisemålet ditt. Dette gjør livet ditt enklere og gir deg de bekvemmelighetene du trenger for å gjøre reisen enklere for deg og familien din.

Anbefalt: