10 viktige apper for familieferier på stranden

Innholdsfortegnelse:

10 viktige apper for familieferier på stranden
10 viktige apper for familieferier på stranden

Video: 10 viktige apper for familieferier på stranden

Video: 10 viktige apper for familieferier på stranden
Video: DUERME en CALMA con este Relato del Lago del Sueño 2024, Kan
Anonim
Familie går til stranden
Familie går til stranden

Skal du på en ferie med sand, sol og surfe? Å ha de riktige appene på smarttelefonen kan ta strandferien fra ujevne til solrik. Her er våre favoritter.

Waterkeeper Swim Guide

svømmeguide
svømmeguide

Mens millioner av mennesker blir syke hvert år av å komme i kontakt med forurenset vann på strender, hjelper denne essensielle strandappen deg med å finne de reneste strendene for bading, surfing eller bare vading. Ved å bruke data fra 100 forskjellige strandovervåkingskilder leverer Swim Guide sanntidsoppdateringer om vannkvalitet og renslighet og finner ut om vannet er trygt for svømming. For å finne stranden som passer for deg, bla gjennom kartet eller søk etter en strand etter navn. Strandbeskrivelser forteller deg om fasiliteter, badevakter, hvor du kan parkere og alt annet du trenger å vite.

TuneIn

Viktige apper for familieferier på stranden
Viktige apper for familieferier på stranden

Leter du etter den perfekte strandunderholdningen? Sammen med TuneIns over 100 000 stasjoner fra hele verden, får du også tilgang til streaming til utallige konserter sammen med de hotteste podcastene, talkshowene og seriene. Fra NPR- og BBC-nyheter til dusinvis av musikalske sjangre og sport til lokale trafikkvarsler, denne smarte radioappen gir akkurat det du vil, når du vil ha det, fra retrobeach oldies til klassiske sommeralbum.

QSun

QSun-appen hjelper til med å forhindre solbrenthet
QSun-appen hjelper til med å forhindre solbrenthet

Vil du holde familien fri for solbrenthet i sommer? QSun-appen forteller deg hvor lenge du kan være ute før du blir solbrent basert på hudtype og plassering, og varsler deg når du skal søke solbeskyttelse. Den forteller deg til og med hvor mye solkrem du skal bruke og hvor ofte. Kanskje mest nyttig er «Time to Burn»-funksjonen, som viser hvor lenge du kan bli utsatt for solen før du utvikler en solbrenthet. Den beregnes basert på UV-indeksen, miljøtilstanden, din hudtype og solkrem som brukes. Tilgjengelig for iPhone og Android.

Tides Near Me

Tides Near Me-appen gir deg høye lavvannstider
Tides Near Me-appen gir deg høye lavvannstider

En strand kan føles dramatisk annerledes ved høy- eller lavvann, og det kan være et kult syn å se tidevannet hovne opp eller flomme. Denne gratis appen for tidevannsprognose er tilgjengelig for iPhone og Android. Den tar nåværende tidevannsforhold og leverer prognoser for høy- og lavvann, komplett med kart.

Audible

Lytte til lydbøker på stranden
Lytte til lydbøker på stranden

Gleder du deg til å ta igjen en god bok på stranden? Glem å myse og støtte deg på albuene. Den enkle måten å pløye gjennom en pageturner på er å få noen andre til å lese den for deg. Denne lydbok-appen er faktisk en tjeneste fra Amazon.com, og tilbyr en måned gratis etterfulgt av en lydboknedlastingsplan for $14,95 per måned for en enkelt boknedlasting per måned og 30 prosent rabatt for flere bøker i løpet av den måneden. Bøkene er dine å beholde og kan returneres eller byttes hvis du ikke er fornøyd med valget ditt. Finn flere lydbokapper og -tjenester her.

Global Shark Tracker

Ocearch Shark Tracker-app
Ocearch Shark Tracker-app

Bekymret for haiangrep nær stranden din? Gjennom sin gratis hai-tracker-app for iPhone og Android lar den non-profit forskningsorganisasjonen OCEARCH deg spore alle de hvite haiene, tigerhaiene og andre store haier den har merket siden 2007 og lære om verdensomspennende haibevaring. Hver hai sporet av OCEARCH sender et signal når ryggfinnen er over vannet i minst 90 sekunder.

Surfline

Surfline-appen er en viktig app for surfere
Surfline-appen er en viktig app for surfere

Surfing, windsurfing eller kiteboarding? Denne nyttige surfeplanleggingsappen lar deg se prognosene dine favorittstrender. Du kan sjekke bølgehøyder, vindforhold og tidevann, eller sjekke bølgene i sanntid med surfekamene installert på hundrevis av verdensomspennende strender.

Røde Kors-apper for førstehjelp og orkansporing

Røde Kors førstehjelpsapp for nødveiledning
Røde Kors førstehjelpsapp for nødveiledning

Hva er den beste måten å behandle et manetstikk på? Hva er varseltegnene på heteslag? Er det en orkan på vei? Når det kommer til helse og sikkerhet, har det amerikanske Røde Kors ryggen din med to må-ha-apper. Førstehjelpsappen har et oppslagsverk over alle slags situasjoner og plager, sammen med hva du skal gjøre i hver situasjon. Orkansporingsappen er et must hvis du tar en kystferie under orkansesong, 1. juni til 30. november.

  • De 8 beste værradarappene i 2021
  • Førstehjelpsapp fra det amerikanske Røde Kors
  • Orkansporingsapp fra det amerikanske Røde Kors Google/Apple

Findery

Findery-appen hjelper deg å bli kjent med reisemålet
Findery-appen hjelper deg å bli kjent med reisemålet

Vil du komme i dypere kontakt med favorittstrandbyen din? Findery setter en sosial snurr på god historiefortelling, og samler virtuelle notater etterlatt av lokalbefolkningen og besøkende om stedene de har vært. Findery er tilgjengelig som en gratis app for iPhone eller Android, og er en moderne krysning mellom geocaching og en Moleskine-journal; den lar deg finne og legge igjen små skatter langs reisen din og også holde en morsom oversikt over dine egne reiser.

Anbefalt: