Kart over Disneyland Resort

Innholdsfortegnelse:

Kart over Disneyland Resort
Kart over Disneyland Resort

Video: Kart over Disneyland Resort

Video: Kart over Disneyland Resort
Video: [NEW] RADIATOR SPRINGS RACERS - 4K 60FPS | Slot Car Racing Attraction | California Adventure 2024, Kan
Anonim
Kart over Disneyland Resort
Kart over Disneyland Resort

Tilbake i 1955, da W alt Disney åpnet parken sin k alt Disneyland på 160 hektar med tidligere appelsinlunder i Anaheim, California, trengte du ikke et kart for å komme deg rundt. Den hadde bare 12 turer og tre hovedområder.

I dag inkluderer Disneyland Resort en mye større Disneyland-park og Disney California Adventure-temaparken, Downtown Disney shopping- og spisedistrikt, og tre hoteller som eies og drives av Disney.

Vårt Disneyland Resort-kart er laget for å gi deg en oversikt over feriestedet. For å navigere mens du er der, kan det være lurt å hente et trykt kart i en av fornøyelsesparkene.

For å få en oversikt over Disneyland Resort, kan du bruke guiden til Californias Disneyland Resort.

Disneyland Hotel Map

Disneyland hotellkart
Disneyland hotellkart

Disneyland-hotellkartet kan se litt for lite ut til å være nyttig. Jeg skulle ønske det kunne vært større akkurat her, men ikke bekymre deg, det finnes andre alternativer. Du kan gå til den interaktive versjonen hvor du kan zoome inn og ut, se hvor alt er og få en rask oppsummering av hvert hotells kjennetegn.

Dette kartet viser plasseringene til alle våre anbef alte Disneyland-hoteller. De med dollartegn er de billigste. De blåfargede pinnene er hoteller som eies av Disney og de grønnedisse er innen 10 minutters gange fra inngangen på Harbor Blvd.

Du kan bruke veiledningen til å finne din perfekte Disneyland-jotel sammen med dette kartet.

Hvis du ser på de grønne knappenålene og lurer på hvorfor noen av hotellene som ser nærme ut – og hvis reklame kanskje sier «tvers over gaten fra Disneyland» ikke er på dem, blir du ikke gal. Tro ikke hva hotellene sier. Sjekk dem på kartet og vet at det bare er én inngang til Disneyland, på Harbour Boulevard.

Disneyland-kart

Kart over Disneyland i Anaheim, California
Kart over Disneyland i Anaheim, California

Disneyland var den originale temaparken, den alle andre hentet inspirasjon fra. Etter mer enn femti år kan du kalle den bestefaren av dem alle, fortsatt populær og for mange fortsatt det lykkeligste stedet på jorden som W alt Disney k alte det.

Disneyland-kartet vårt er laget for å gi deg en oversikt over temaparken. Du kan få et detaljert kart når du kommer til parken, eller finne et på nettet eller i en app som hjelper deg med å komme deg rundt.

Dette Disneyland-kartet viser de viktigste områdene og noen av de mest populære turene, men det er ikke nok å komme seg rundt med hele dagen. For å navigere mens du er der, plukk opp et trykt Disneyland-kart når du går inn i parken for å hjelpe deg med å komme deg rundt.

Denne veiledningen vil hjelpe deg med å bli kjent med Disneyland.

Disney California Adventure Map

Kart over Disney California Adventure i Anaheim
Kart over Disney California Adventure i Anaheim

California Adventure er søsterparken til Disneyland, og inngangene deres ligger rett overfra hverandre.

Vårt Disney California Adventure-kart er laget for å gi deg en oversikt over temaparken. For å navigere mens du er der, plukk opp et trykt Disney California Adventure-kart når du går inn i parken for å hjelpe deg med å komme deg rundt.

For å planlegge en fantastisk tur til Disney California Adventure, start med denne enkle guiden.

Disneyland-områdekart

Kart over Disneyland og det sørlige California-området
Kart over Disneyland og det sørlige California-området

Vårt Disneyland-områdekart er laget for å gi deg en oversikt over området og Disneylands beliggenhet i forhold til områdets flyplasser og andre steder. For å gi deg en følelse av skala er det omtrent 55 mil fra LAX til Disneyland.

Den er ikke ment å brukes som et veikart for kjøring eller navigering, men denne forenklede versjonen fjerner mange distraksjoner og viser deg hvordan landet ligger. Hvis du trenger å komme deg til Disneyland, er det mange måter å gjøre det på. Du finner dem alle i guiden til å komme deg til Disneyland.

Anbefalt: