New England Dog Friendly Vacations
New England Dog Friendly Vacations

Video: New England Dog Friendly Vacations

Video: New England Dog Friendly Vacations
Video: Top 10 Best Dog Friendly Vacations (Places to take Your Dog) - Travel Video 2024, Kan
Anonim
Hunden din vil føle seg som en valp igjen når du ferierer på et fabelaktig sted i New England som Block Island
Hunden din vil føle seg som en valp igjen når du ferierer på et fabelaktig sted i New England som Block Island

Leie en hundepasser? Eller ta med Buddy til kennelen? Hvis du er en kjæledyrforelder som ønsker å feriere i New England, kan du hoppe over det dilemmaet!

Det er hundevennlige hoteller, feriesteder og destinasjoner i hele New England-regionen: i fjellene, på vannet og i byen. Men det er en stor forskjell mellom steder som tillater kjæledyr og de som behandler hunder som om de betaler regningen. Hvis du ikke bare vil inkludere, men kose deg med hunden din, er her seks steder der ditt lodne, gratislastende familiemedlem vil elske å feriere.

Maine's Inn by the Sea Pampers Pups

Maine Dog-Friendly Inn by the Sea
Maine Dog-Friendly Inn by the Sea

Besøk Maine's Inn by the Sea i Cape Elizabeth, og du kan føle deg litt malplassert hvis du ikke har bånd i hånden! Veloppdragne hunder er over alt … spretter langs strandpromenaden med en s alt bris som rufser i pelsen … sitter ved et frokostbord ved baren … slapper av på terrassen mens eierne nipper til drinker. Sea Glass - vertshusets utsøkte restaurant - er omtrent det eneste stedet på eiendommen som er forbudt for hunder, og Crescent Beach ved enden av strandpromenaden er til og med åpen for hunder i lavsesongen (oktober til mars).

KjentFor sine naturlige omgivelser og miljøbevisste praksis, var Inn by the Sea et av de første feriestedene i Maine som tok imot kjæledyr, og det er fortsatt et av New Englands mest luksuriøse steder for hunder å slappe av. Hunder bor gratis i utpekte kjæledyrvennlige rom utstyrt med vannskåler og kosete L. L. Bean hundetepper, og de nyter Maine-laget turn-down godbiter etter en dag med utforsking av lokale hundevennlige parker, stier og strender. Ikke la hunden din lese dette over skulderen din, ellers vil han gi deg det håpefulle utseendet og feriesteder, halelogring når jeg nevner at Inn by the Sea har en hel meny med ekstra hundefasiliteter, fra pleietjenester og kjæledyrmassasje til gourmetromserviceservering. Bestill INNcredible Pets-pakken, og den bortskjemte valpen din vil til og med gå hjem med sin egen personlige L. L. Bean hundeseng.

Dogs Dig the Island Vibes på Darius Inn

Darius Inn på Block Island
Darius Inn på Block Island

Spikker ørene til bestevennen din når du sier «strand»? Du kan få henne til å snurre i sirkler når du nevner at det er en øy i New England hvor alle strendene er åpne gratis for hunder i bånd. Og når jeg forteller deg at hunder kjører fritt på Block Island Express Ferry (i godkjente kjæledyrtransportører), kan du også bli begeistret over ideen om å ta med hunden din til Rhode Islands avslappede og vilt naturskjønne Block Island.

Bare en kort spasertur fra fergekaien tilbyr sesongbaserte Darius Inn fem kjæledyrvennlige suiter med fargerik, elegant strandinnredning og private verandaer. Det er en avgift på 50 USD per kjæledyr per opphold i tillegg til romprisene, som inkluderer frokost og happytime. En strand ligger bare noen skritt unna på andre siden av gaten, og dyrepass er tilgjengelig hvis du vil dra ut for litt moro mens den vannfylte hunden din sover en perfekt dag med utendørs lek.

Dog Mountain bør være på hver hunds bøtteliste

hunder og deres eiere ute om høsten og en hund foran et lite hvitt kapell
hunder og deres eiere ute om høsten og en hund foran et lite hvitt kapell

Dog Mountain-and the Dog Chapel-i St. Johnsbury, Vermont, er det eneste stedet i New England alle hundeelskere bør love å besøke. Og ta hunden din! Bygget for alle trosbekjennelser og alle raser av avdøde Stephen Huneck, dette helligdommen og dens omkringliggende 150 hektar på en fjelltopp er et sted hvor du kan la valpen din løpe, svømme og rulle i det frodige gresset. Inne i kapellet legger sørgende kjæledyrforeldre ut kjærlige hyllester, og besøkende blir minnet om den viktige rollen dyr spiller i livene våre.

Begrunnelsen er alltid åpen gratis for publikum, og salg av Hunecks kunstverk med hundetema i galleriet opprettholder denne bemerkelsesverdige attraksjonen. Hundefester, som arrangeres flere ganger hvert år, tilbyr besøkende en sjanse til å møte andre hunder og deres eiere.

Kjæledyrvennlige overnattingssteder er tilgjengelig på en rekke hoteller, vertshus og campingplasser i nærheten av Dog Mountain.

Wilburton Inn Goes Beyond Dog-Friendly

Wilburton Inn Dog Friendly Vermont - stor gruppe mennesker med hundene sine
Wilburton Inn Dog Friendly Vermont - stor gruppe mennesker med hundene sine

The Wilburton Inn i Manchester, Vermont, tar ikke bare imot hunder. Dette hundelskende herskapshotellet arrangerer arrangementer med hundetema hele året, inkludert Cavapalooza og den årlige Howl'oween Doggie Slumber Partyog Canine Costume Ball. Året rundt er det $40 per hund per natt å invitere firbeinte familiemedlemmer til å dele gjestgiveriet ditt eller $125 per opphold hvis du velger en av eiendommens feriehus. Til ære for den firbeinte gjestgiveren Jetson holder Cavalier King Charles Spaniels alltid fri.

Fairmont får hunder til å føle seg som tykke katter i storbyen

senior svart hund
senior svart hund

I årevis ble gjester som gikk inn i den elegante lobbyen til Bostons Fairmont Copley Plaza-hotell møtt av ingen ringere enn Catie Copley. Catie var ikke eieren eller daglig leder av det elegante hotellet: Hun var en av to fastboende hundeambassadører.

Selv om hotellet sa et trist "farvel" til Catie i 2017, er Fairmont Copley Plaza ikke bare Bostons mest hundevennlige hotell (kjæledyr i bånd i alle størrelser er velkomne til å bo for bare $25 per natt), det er en New England-destinasjon for hundeelskere som ikke reiser med kjæledyr, men som ønsker å være med hund. Black Lab Carly Copley, kan "bookes" av hotellgjester som ønsker å ta en hund på tur eller løpe i byen. Walk-pakker inkluderer en kjeks for å belønne hotellets mest elskede medarbeider.

Dogs Feel at Home at Vermont's Woodstock Inn

Hundevennlig Woodstock Inn Vermont - hund i en hundeseng
Hundevennlig Woodstock Inn Vermont - hund i en hundeseng

Liker hunden din å være den første på blokka til å snuse opp nye steder? Ta deretter turen til Vermonts varige Woodstock Inn, som nylig har begynt å ta imot kjæledyr av alle typer og størrelser. Direktør for salg og markedsføring, Courtney Lowe, sier at den kjæledyrvennlige policyen er"veldig populær", spesielt med gjester som bor i lengre perioder. Familier med kjæledyr betaler en engangsavgift på $125, uavhengig av lengden på oppholdet.

Woodstock Inn er begrenset til én fløy på dette klassiske vertshuset for fire sesonger for å skille lodne gjester fra menneskelige gjester som kan ha allergier. Woodstock Inn innreder utvalgte rom med hundesenger og -skåler fra Orvis. Hunder elsker å vende tilbake til sine egne koselige utgravninger etter en dag med utforsking av Vermonts eneste nasjonalpark: Marsh-Billings-Rockefeller National Historical Park i nærheten tar imot hunder i bånd på stiene sine.

Anbefalt: